Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אילו חלפים נדרשים לטיפול 160,000 במאזדה לאנטיס 2003?

Subaru82
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן,

אז כמו שרשמתי, מאזדה לאנטיס GLX שנת 2003.

האוטו היה בטיפול לאחרונה ב-01.2013 ומאז נסע רק 9,000 ק"מ.

המוסך מוכן שאביא חלקים ואשלם רק על העבודה, אשמח לקבל רשימה של מה שצריך ע"מ לרכוש בחנות חלפים.

חיפוש בפורום לא כל כך הניב לי תוצאות מדוייקות,

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה היה הטיפול הקודם?

מתי הוחלפו פלאגים?

מתי נעשה טיימינג?

האם הוחלף שמן גיר ב60 אלף האחרונות?

מתי בוצעה החלפת נוזל קירור ובלמים?

טיפול קטן מצריך שמן מנוע צמיגות מ10/40 עד מקסימום 5/30

פילטר שמן(רצוי מקורי) ואוויר במידת הצורך.

איזה נפח מנוע מדובר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה היה הטיפול הקודם

j1ltRJe.png

לגבי נוזל קירור, בזמן הטיפול חשדתי שישנה נזילה וביקשתי מהם לבדוק את זה, אני רק לא בטוח אם החליפו נוזל או מילאו עד הסוף. מניח שהיו גובים כסף אם היו מחליפים.

פלאגים הוחלפו בטיפול הנ"ל

טיימינג אני לא יודע האמת, אני לא זוכר אם שאלתי את בעל הרכב (נקנה לפני שנתיים ו-4 כשעמד על 144,000 ק"מ)

לגבי שמן גיר אני מתכנן לבקש מהמוסך שיסתכל עליו ויגיד אם צריך החליף כי לפעמים יש קצת משיכה בהילוכים, רשמתי על זה בפוסט הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?542043-%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%94%D7%A2%D7%91%D7%A8%D7%AA-%D7%94%D7%94%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%9B%D7%99%D7%9D-%D7%AA%D7%A7%D7%99%D7%A0%D7%94

בלמים נבדקו בטיפול הקודם ואין רעשים או חריקות או משהו בסגנון והם מתפקדים כראוי.

לגבי פלאגים לבקש משהו מסויים ללאנטיס?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברוב הרכבים החלפת נוזל הבלמים מומלצת כל 30 אלף או שנתיים.

כיוון שהרכב מתקרב לטווח טיפול טיימינג הייתי בודק רצועה כמו שהבחור מעליי אמר, גם מחליף נוזל קירור ופלאגים רק בודק עברת רק 9 אלף הם לא אמורים להיות עם בלאי רב.

צפה לנזק כספי כבד במידה ומדובר בהחלפת רצועה זה טיפול של אלף שקל לפחות אם תרצה להחליף רצועת תזמון.

אני במקומך במידה ויש לך ידיים לא שמאליות מחליף שמן מנוע לבד ואפילו שמן גיר ואת השאר משאיר למוסך.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קיבלתי את היסטורית הטיפולים מהמוסך המרכזי ורשום שם משהו מוזר,

בטיפול 90,000 רשום רצועת תזמון

ובטיפול 105,000 רשום שרשרת תזמון פ\ה

זה לא מוזר? הרי יש או שרשרת או רצועה לא?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חודש מאוחר יותר...

אז תשים 5/30.

או שתעשה את זה בהדרגה שים 5/40 עכשיו תראה את תצרוכת השמן עם 5/40 במידה ואין או שזה סביר(משהו כמו 1ליטר בין טיפולים ) ואז תעבור ל5/30 בטיפול אחריו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

ערב טוב לך

לפי הוראות היצרן יש לשים שמן 10w40

המתאים לתקן היצרן

רצוי לציין כי שמן בעל רמת צמיגות נמוכה יותר 5w30 עלול לגרום תצרוכת שמן גדולה יותר

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...