Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דווקא אהבתי את המוזיאון,

אגב אם טכנולוגיה מדברת אליך אז אתה יכול לשקול את SPEYER או סינסהיים. (יש שם רכבים ומטוסים בעיקר)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראה שהוא לא מוכן להרחיק יותר..

הייתי במפעל ההרכבה של מרצדס במסגרת הטיול ביער השחור. אין ספק שזו הייתה גולת הכותרת של הטיול ועד היום כבר מעל 8 חודשים מאז שחזרתי כולנו מדברים רק על המפעל. פשוט מדהים וחוויה יוצאת מן הכלל.

שים לב שלכל המזויאונים והמפעלים יש להזמין מקום שבוע מראש.

פורסם

תודה רבה חברים, אכן מרחק הנסיעה לסטוטגרט הוא שעה וחמישים, נראה לפי המצב רוח אם יתחשק לעשות עוד נסיעה כי במהלך השבוע אני כבר יגמע מעל ל1000 ק"מ.

אשמח לעוד המלצות על פינות חמד מוטוריות בסביבה :)

אגב, למישהו ידוע אם מותרת כניסת 4X4 לשביל המקיף את אגם שלוך? ובאופן כללי מהיא המדיניות של נהיגת שטח ביער השחור.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם
אם אתה מוכן להרחיק קצת יותר, יש את מוזאון התעופה והרכב בזיסנהיים:

Sinsheim Auto & Technik Museum

http://sinsheim.technik-museum.de/

לזה התכוונתי בדיוק.

נראה שהוא לא מוכן להרחיק יותר..

הייתי במפעל ההרכבה של מרצדס במסגרת הטיול ביער השחור. אין ספק שזו הייתה גולת הכותרת של הטיול ועד היום כבר מעל 8 חודשים מאז שחזרתי כולנו מדברים רק על המפעל. פשוט מדהים וחוויה יוצאת מן הכלל.

שים לב שלכל המזויאונים והמפעלים יש להזמין מקום שבוע מראש.

איפה המפעל נמצא?

אגב למוזיאונים למה צריך להזמין מקום? נכנסו למוזיאון פורשה בלי בעיה בלי תור.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מתוכנן לסוף אפריל. כל מידע והמלצה תתקבל בשמחה.

נתחיל בשאלה הקלה - היכן לנחות? פרנקפורט או ציריך? מה זמן הנסיעה?

מדובר על משפחה = זוג הורים ו2 ילדים בגילאי 3 ו-כמעט 7.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

כמה זמן? יש לך מסלול? מקומות שאתה רוצה לראות?

היער השחור מתפרס על פני שטח גדול ומכיל הרבה מקומות, אתה צריך להיות יותר ספציפי כדי שנוכל לכוון אותך.

בנוסף ישנם כמה וכמה שרשורים עם המלצות, חפש אותם.

פורסם (נערך)

הוסף לרשימת השדות הנבדקים גם את מינכן (MUC ובאזל (BSL, לעתים מקרא בשמות נוספים - מולהאוז, פרייבורג ו-EuroAirport).

שים לב להבדלים מהותיים בעלות שכירת רכב בשלוש המדינות (גרמניה, שוייץ, צרפת), וכן למרחקים (BSL נמצא בצרפת, אבל הקרוב ביותר ליער השחור, או לפחות לחלקים נכבדים ממנו. מרחב היער השחור עצום - בערך כפול מהנגב).

מבחינת זמני נסיעה - מפרנקפורט, מינכם וציריך מדובר ב-300-500 ק"מ, חלקם בכבישים מהירים, ובתוך מרחב היער השחור עצמו כבישים הרריים מהסוג שאתה מכיר מהגליל, עם אספלט יותר טוב אבל ללא שוליים. מ-BSL המרחק הרבה יותר קצר, שהשדה קרוב לצד הדרום-מערבי של היער השחור. שים לב שמרחקי הנסיעה בתוך מרחב היער השחור יכולים לגיע לשעתיים, כך שחשובה לא רק נקודת המוצא אלא גם נקודת היעד שלך.

כאשר אתה בודק מחירי שכירת רכב - בדוק סטיישן גדול (נניח מונדיאו או אוקטביה), כדי שיהיה לכם מקום מספק לכל הציוד, וכאשר אתה מגיע לקבל את הרכב הקפד לקבל רכב מספיק גדול, חברות ההשכרה יצירתיות מאד כאשר הן משבצות דגם בקבוצת מחיר.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין לנו כרגע יעדים או מסלול מוגדר. אנחנו לא מודאגים זה יקרה תוך כדי. בכל מקרה המלצות מבורכות.

כרגע זה העניין של הזמנת טיסות ומרחקי נסיעה.

ציריך - קצת יותר זולה מבחינת טיסות, קרובה יותר, שכירת רכב יקרה יותר, לרכבים יותר קטנים.

פרנקפורט - קצת יותר יקרה עבור טיסות, כנראה רחוקה יותר?, רכב זול יותר, גדולים יותר.

למינכן התדירות שזוגתי בדקה יחסית נמוכה.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

אני לא מצליח להבין איך אתה הולך להזמין טיסה כאשר אתה לא יודע מה נקודות היעד שלך, כל אחד מהשדות יכול להתאים, תלוי לאן אתה מחפש להגיע.

אני החזרתי את הרכב בתוך גרמניה כדי לא לשלם פרמיה על החזרה בין מדינות, ולקחתי אוטובוס מאחת הערים אל BSL (כ-20 דקות נסיעה).

פורסם
אני לא מצליח להבין איך אתה הולך להזמין טיסה כאשר אתה לא יודע מה נקודות היעד שלך,

זה מאד פשוט, מתקשרים לחברת התעופה וסוגרים טיסה :wink:.

האמת שאני לא מתרגש יותר מדי מתכנון טיול כזה.

עושים רשימת יעדים, מדרגים אותם ואז עורכים אותם על ציר התנועה המתוכנן.

לפני 3 שנים חרשנו ככה את צפון איטליה, הגענו בקלות גם למודנה ומראנלו עם ילד בן 3.

תוך כדי סוטים מהצירים הראשיים, זה עושה את כל הטיול.

ככל הנראה נסגור על פרנקפורט. עכשיו אפשר להתחיל לתכנן.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

תוכל לחסוך 10-20% ממחיר השכרת הרכב אם הוא ילקח בסניף שאינו בשדה התעופה או תחנת הרכבת המרכזית.

חלק מחברות ההשכרה אף מציינות זאת במפורש.

כמובן שהפתרון פחות נוח עם ילדים ו/או המון תיקים.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
מתוכנן לסוף אפריל.

מנצל את השרשור-

במהלך הסופ"ש האחרון, בדקתי מחירי כרטיסי טיסה למילאנו בתקופת חג הפסח (הדולומיטים על הכוונת; ואולי קצת מוזיאוני רכב באיזור מודנה, אם ישאר זמן)- טיסה ישירה עולה 670 (!!) דולר (אל- על), קונקשן סביר מ-440 דולר והלאה. ארבעה חודשים לפני החג (!!); מה נסגר?

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

לבנים שלי קניתי כרטיסים למילאנו עם AZ דרך רומא, בעונת השפל (בין החופש הגדול לראש השנה) עלו לי בסביבות 250 דולר או קצת יותר, בעוד שטיסות ישירות (LY) היו משמעותית יותר יקרות. החברות יודעות מתי עונות השיא והתמחור בהתאם. כיון שאתה מכוון לדולומיטים בדוק אם יש טיסות ישירות לוורונה, ונציה או איזה שדה אחר בצפון איטליה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...