Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני והחברה מתכננים טיול ליער השחור ל-11 ימים בעוד שבוע,מ-15 עד ה-25.

נוחתים ב-5 בבוקר וטסים חזרה לארץ ב-11 בצהריים.

התכנון הכללי הוא נחיתה במינכן יציאה ליער השחור ויומיים במינכן.

עברתי על כל השרשורים שנפתחו לאחרונה ולא מצאתי מספיק מידע.

רכב,

רכב נשכיר מ-rentalcars.com,

הרכב כנראה יהיה בימר סדרה 3 או מרצדס C קלאס,2 נהגים בגיל 23 ו-21,החברה לא יודעת לנהוג ברכב ידני:evil:

הערות/הארות?

לינה,

נשכיר דירה בדרום היער השחור,מיקום.

לאן ללכת לא בעיה,יש המון מקומות.

המקומות הכליים הם:

-מוזיאון BMW

-באדן בדאן

-מוזיאון היער השחור

-פארק אירופה

-פארק כל החושים או שקר כלשו

-עיירת שעון הקוקייה

-פארק החבלים

שאלות כלליות:

-דלק,כמה כסף צריך להכין לדלק?הבנתי שליטר עולה בערך 1.5 יורו.

-מחייה,בדירה יש מטבח מאובזר וארוחת בוקר וערב/לילה נאכל שם.כמה עולים מוצרי מזון בסיסיים?

-ניווט,וויז תופס בגרמניה?

-טלפון,שווה לקחת מגולן טלקום או לקנות כבר שם?צריך לזכור שצריך חבילת גלישה לניווט.

-דיוטי פרי של מינכן,שווה שלמור את הקניות לשם במקום בדיוטי פרי בארץ?(שוקלדים,אלכוהול,סיגריות וכ"ו)

-מיקום דלפק השכרת הרכב?

-כמובן שהחברה רוצה לעשות שופינג,בשביל זה תכננתי יום שלם במינכן,מקומות מומלצים?

תודה רבה על העזרה!

ניסתי לכתוב כמה שיותר ברור במסגרת הדיסלקציה שלי:-D

בשיפוצים...

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי קניות, יש עיר שנקראת מצינגן שמציע עשרות אאוטלטים:

http://www.outletcity.com/en/metzingen/

מציע לכם בחום ללכת לפארק המים באד פרדייז בעיירה טיטיסי. בריכות מחוממות, ספא וגם מגלשות מים. מחולק לשלוש מתחמים נפרדים, נוף יפה בחוץ, בר שאין צורך לצאת מהבריכה בשבילו. בקיצור, חצי יום אפשר להעביר שם בכיף.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

-דלק,כמה כסף צריך להכין לדלק?הבנתי שליטר עולה בערך 1.5 יורו. - מן הסתם תלוי ברכב שתקבל - ההבדל בין דיזל לבנזיל יכול להיות גדול.

-מחייה,בדירה יש מטבח מאובזר וארוחת בוקר וערב/לילה נאכל שם.כמה עולים מוצרי מזון בסיסיים? - זול מאוד בסופרים, מסעדות מחירים כמו בארץ פחות או יותר.

-ניווט,וויז תופס בגרמניה? - ממליץ לא להסתמך על ניווט מבוסס רשת, ביער השחור יש המון ניתוקים (בכל זאת לא אזור מיושב בצפיפות - אני מניח שאין הרבה אנטנות). יש בפורום שרשור על IGO, לחילופין אתה יכול לקנות תוכנה בשם SYGIC. אם בכל זאת אתה הולך על ניווט אוןליין - תשתמש בgoogle maps.

-טלפון,שווה לקחת מגולן טלקום או לקנות כבר שם?צריך לזכור שצריך חבילת גלישה לניווט. - אין לי ניסיון, אבל אני מבין שעדיף לרכוש סים כארד prepaid בגרמניה.

-כמובן שהחברה רוצה לעשות שופינג,בשביל זה תכננתי יום שלם במינכן,מקומות מומלצים? - כמו שהמליצו למעלה, יש את מייצינגן - רק חשוב להזהיר - לא מדובר במחירים של אאוטלט של ארה"ב, ורוב החנויות שם הם חנויות יוקרה (למרות שיש את נייק פומה ואדידס), זארה לדוגמה לא קיימת שם. בכל מקרה, אם אתה נוסע לשם, תוכל לשלב את היום עם נסיעה לשטוטגארט (מוזיאון מרצדס / פורש).

.We apologise for the inconvenience

פורסם

גיל! מי הרשה לך לצאת מפורום אודיו!

:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נשכיר דירה בדרום היער השחור,מיקום.

למה דווקא שם?

לאן ללכת לא בעיה,יש המון מקומות.

פרייבורג, קולמר, שטרסבורג, דרך היין.

שאלות כלליות:

-דיוטי פרי של מינכן,שווה שלמור את הקניות לשם במקום בדיוטי פרי בארץ?(שוקלדים,אלכוהול,סיגריות וכ"ו)

לא שווה

תודה רבה על העזרה!

ניסתי לכתוב כמה שיותר ברור במסגרת הדיסלקציה שלי:-D

בשמחה :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

1. בשרשור המקביל הרבה עצות, חבל לחזור עליהן כאן.

2. אם אתה מוטרד ממחיר הדלק - בחר ברכב יותר חסכוני. אני מניח שתעשה לפחות 2000 ק"מ, הערך את צריכת הדלק של השתיינית והערך את העלות. בד"כ מחירי הדלק באירופה דומים לאלה שבישראל, אם כי לא בדקתי לאחרונה מה קורה בגרמניה.

3. המלצה חמה - אם יש לך אפשרות להזיז את המלונות קח לילה ראשון במינכן ואת הרכב שכור רק מהיום השני. כך תחסוך יום שכירת רכב, כמה עשרות ק"מ דלק והדבר החשוב ביותר - לא תנהג 400 ק"מ בדרכים לא מוכרות, ברכב לא מוכר ואחרי לילה לבן - ומדובר בשילוב מסוכן ביותר.

4. מינכן זכורה לי כגן עדן לקניות, אבל זה היה לפני 4 שנים. אשתי חגגה באיזור שקרוב לכניסה לעיר מכוון A94, ברחוב איינשטיין וסביבותיו - ויש שם גם Media Markt גדול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היידלברג מיותרת, אלא אם עושה לך את זה לבקר בפקולטה למשפטים הראשונה באירופה. (לי יש תמונה משם, sorry :-) ).

בוויסבאדן יש אחלה קזינו קלאסי קטן, אם בא לכם, וגם בית קפה וותי קמאוד (מעל 100 שנה) עם השוקו הכי טוב בעולם. העיירה חמודה, המדרחוב חמוד, לא יותר מבילוי אחה"צ-ערב (כולל הקזינו).

אל תוותרו על יורופה פארק.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בר - היידלברג ממש לא מיותרת, המצודה מענינת ויפה וגם מרכז העיר נחמד. אבל כמו כל דבר - עניין של סדרי עדיפויות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עידכון מהתקדמות התכנון:

יום 1

נוחתים במינכן והולכים לקבל את הרכב.

נוסעים לעשות קניות ומוזיאון BMW

נוסעים למלון

מטיילים קצת בערב

יום 2

יוצאים לכיוון הדירה,החלנו דירה לאחת בטרייברג

ציר הנסיעה יהיה מהגדה הצפונית של אגם קונטנץ

מגיעים לדירה קופצים לאיזה סופר לקנות כמה דברים ולטייל בטרייברג

יום 3

נוסעים לאגם טיטיסי

פארק החבלים

טיול באגם

אולי נסע גם לבית חבד באולם(יום שישי)

יום 4

נוסעים לבאדן באדן

ספא

טיול וארחה

קזינו

יום 5

פארק אירופה

יום 6

נוסעים לוונדבך למפעל השוקולד

ממשיכים לשטוטגרט למוזיאון פורש

נוסעים לשופינג במטשיגן

יום 7

כל האטרקציות של טרייברג

מוזיאון היער השחור

מוזיאון הקוקיה

יום 8???

יום 9 יוצאים חזרה למינכן

יום 10 גם במינכן

יום 11 מחזירים רכב והולכים לטרמינל

הערות/הארות התקבלו בברכה

בשיפוצים...

פורסם

לנסוע מטריברג (טריברג, לא טרייברג) לאולם? זה למעלה מ-200 ק"מ לכל כיוון. היית נוסע חיפה לבאר שבע בשביל בית חב"ד? (והכביש מחיפה לבאר שבע יותר טוב מאשר מטריברג לאולם, לפחות הקטעים שבתוך היער השחור). בחור - בדוק מרחקים, ולזמנים של מפות גוגל הוסף 30-50%, כדי לקבל זמנים פחות או יותר ריאליים.

לגבי סופרמרקט - חפש בצידי הדרכים סופרמרקטים של Aldi או Spar או Penny Markt או אחת משאר הרשתות הגרמניות הגדולות. תמיד תהיה חניה בשפע, ותוכל למצוא את מבוקשך (במיוחד בסופרים היותר גדולים. שים לבשב-Aldi מחירים זולים אבל מבחר קטן, ועדיין אני ממליץ על הרשת). אל תחכה עם הקניות עד שתגיע לצימר, עדיף להצטייד בדרך, וזה כולל, באות ההזדמנות, גם שישיים מים מינרליים וחטיפים לדרך . עוד המלצה - קחו במזוודות קצת מזון ל-24 השעות הראושנות, כולל מנות חמות, לחם וחטיפים, כיון שיקח לכם קצת זמן להתארגן. גם אני, שמנוסה בהתארגנות, לוקח כמה ק"ג של מזון במזוודה, וכן קומקום חשמלי קטן (יש לי אחד מיוחד לטיולים שקניתי פעם בדיוטי תמורת $30), כולל מתאם שמאפשר להכניס אותו לשקע ה-Schuko הגכמני

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יוצא לטיול באזור היער השחור - שטרסבורג - מולהאוס - והסביבה

יש לי יום פנוי ואשמח לקבל המלצות על מוזיאוני רכב או אירועים מוטוריים שנמצאים בסביבה.

קראתי על מוזיאון הרכב במולהאוס ולפי הבנתי יש שם רק קלאסיות ובוגאטי, מה לגבי רכבים מודרניים?

ראיתי שיש גם בשטוטגרט את מוזיאון פורשה ומוזיאון מרצדס, אבל זה נראה לי קצת רחוק (שעה משטרסבורג) האם שווה את הטרחה?

אשמח להמלצות ממטיילים בסביבה

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

קודם כל - משטרסבורג לשטוטגררט זה שעתיים לפי מפות גוגל - סביר שבמציאות 3 שעות (לכל כיוון).

שנית - אתה מדבר על תא שטח עצום - היער השחור עצמו הוא 200X70 ק"מ ואתה יוצא למרחק עשרות קילומטרים ממנו, כך שנסיעה של שעתיים בכל כיוון תהיה מנת חלקך בטיולים היותר קצרים.

והחשוב ביותר - יש כל כך הרבה מה לראות ולעשות באיזור זה גם בלי חוויות מוטוריות, אם אתה לא נמצא בקרבת שטוטגרט או כל אתר מבוקש אחר.

פורסם

כמו שאמרו, שעה נסיעה ביער השחור זה בקטנה. לא יודע אם זה באמת מה שיקח לך להגיע לשטוטגרט, אבל אם לפי גוגל/וייז זה אמור לקחת שעתיים אז כנראה שיקח שעתיים..אין שם יותר מדי פקקים (וכן וייז עובד שם). מה שכן, לא יודע אם מוזיאון פורשה שווה את הנסיעה..אני לא נפלתי.

• תוכן חדש...