Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הקורולה הנוכחית יצאה לפני שנה +-,איך אתה מצפה למדוד אמינות של רכב בן בקושי שנה?.

בשני הדגמים שקדמו לדגם הנוכחי בהחלט היו תקלות.

פורסם
הקורולה הנוכחית יצאה לפני שנה +-,איך אתה מצפה למדוד אמינות של רכב בן בקושי שנה?.

+1

וסובארו לעומת זאת מוכיחה אמינות, דור אחר דור.

עיצוב זה אישי לגמרי, יש אלפי אנשים שמעדיפים ניסן ג'וק המכוער לדעתי האישית על פני טויוטה קורולה.

מבחינת איבזור יש בסובארו הבסיסית מה שאין בטויוטה בסיסית (בקרת אקלים ,קרוז קונטרול...)ולהפך.

בסוברו יש שרשרת טיימינג במקום רצועה שזה עוד יתרון

פורסם

סובארו התחילו למכור את האמפריזה עם בקרת שיוט, מחשב דרך נורמלי עם שליטה מההגה, כיפול מראות חשמלי, והגה מצופה עור.

מדובר בגרסה המפוארת שעולה 129k ש"ח

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם (נערך)

דווקא ה xv מעניין רק שחורג מהתקציב. יש מחירון תמורת מחירון ברכב הזה?

עריכה אחרונה על ידי ADIELH
פורסם

חברי חובבי הסובארו, אני מתנצל, אבל הטויוטה פשוט הרבה יותר טובה. יותר חסכונית, יותר מרווחת, שומרת על הערך יותר טוב, מאובזרת יותר ( נכון אז אין בקרת שיוט ) והרשימה עוד ארוכה.

מצטער שאנשים מדברים מחוסר ידע. לקורולה עוד משנת 2002 הייתה שרשרת תזמון ולא רצועה. התקלה היחידה שהייתה בקורולה מאז היא הבוצה במנוע שהיבואן לקח עליה אחריות, והבעיה לא חזרה מאז דגמי 2004.

לעומת זאת, מניסיון אישי של לא מעט B3, הגיר מאוד בעייתי. מה גם שהמנוע מאוד מיושן. הרעיון הוא להמשיך ולחדש - ועדיין להישאר אמינים. להשתמש באותם מכלולים מאז שנת 2006 זו לא התקדמות, גם אם הוספתם בקרת שיוט.

פורסם

תקלות.. הצחקת אותי. בוא תגיד לי איזה תקלות חוץ מהריקולים ? בדגם של 2007? או שאצלך כל בלאי טבעי זה תקלה?

אני אגב נסעתי בקורולה החדשה יום יום כמה שבועות עם עמית לעבודה ואני חייב לומר שהרעש שלה בלתי נסבל. אמנם אני רק הייתי נוסע אבל עדיין, יש בידוד רעשים לא מי יודע מה. אני גם חוויתי קרקושים קצת מהפלסטיקה, ולדברי הבחור לא נעשו התקנות מקומיות וגם המושבים לא היו נוחים לי מי יודע מה, אבל אולי זה בגלל אחרי עבודה קשה במוסך. בקיצור, לא אוהב את הקורולה החדשה, אבל זו דעתי.

פורסם
חברי חובבי הסובארו, אני מתנצל, אבל הטויוטה פשוט הרבה יותר טובה. יותר חסכונית, יותר מרווחת, שומרת על הערך יותר טוב, מאובזרת יותר ( נכון אז אין בקרת שיוט ) והרשימה עוד ארוכה.

מצטער שאנשים מדברים מחוסר ידע. לקורולה עוד משנת 2002 הייתה שרשרת תזמון ולא רצועה. התקלה היחידה שהייתה בקורולה מאז היא הבוצה במנוע שהיבואן לקח עליה אחריות, והבעיה לא חזרה מאז דגמי 2004.

לעומת זאת, מניסיון אישי של לא מעט B3, הגיר מאוד בעייתי. מה גם שהמנוע מאוד מיושן. הרעיון הוא להמשיך ולחדש - ועדיין להישאר אמינים. להשתמש באותם מכלולים מאז שנת 2006 זו לא התקדמות, גם אם הוספתם בקרת שיוט.

המנוע לא מיושן מדובר במנוע מסדרת FB החדשה, לעומת הדגם הקודם שהיה מצויד במנוע מסדרת EJ מ-1993 למניינם (מנוע מוצלח מאוד בתקופה הנ"ל).

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

B3 2014היא חדשה לגמרי!

תיבה, מנוע חדשים .

אם להשוות גרסאות ליסינג, בסובארו מאובזרת בבקרת אקלים לעומת מזגן רגיל בטויוטה, שליטה מלאה מההגה, בקרת שיוט ועוד. הדבר היחיד שחסר בה זה בלוטוט.

שחכתי משהו?

לשני מכוניות יש תא מטען זהה בגודלו (לסוברו גדול יותרב5 ליטר[emoji12] )אם פתח קטן בשניהן.

לסובארו יש משקל עצמי קטן ב35 קילו מטויוטה.

לסוברו יש מערכת עצור וסע.

לשני מכוניות יש צריכת דלק "מוצהרת" דומה.

במבחן רכב שערכו לסוברו "אוטוספורט" בנהיגה משולבת מאומצת צריכת דלק אמיתית של סובארו היתה 1/12 .

פורסם
זה עדיין עדיף על הגירים שהולכים ב b3. לפחות טויוטה לקחו אחריות.

האימפרזה מיושנת בכל מובן. החל מהאבזור, דרך המרחב הפנימי ועד העיצוב.

אני מכיר טיוטות שהלכו להם גירים ומנועים. מה זה קשור.

טיוטה אמין או אמין בדיוק כמו שאר הרכבים.

למעשה אלפא הרבה יתר אמינה מטיוטה.

ברגע שטויוטה התחילו ליצר מכוניות חדשניות הם נפלו, כל עוד היו מיושנות הם היו אמינות.

פורסם (נערך)

שלא תטעו, אני ממש לא חסיד טויוטה. אני רק באמת חושב שהקורולה יותר טובה. אני בכלל במחיר הזה הייתי הולך על לאון או אם מתעקשים על יפנית הייתי בוחר את הסיוויק.

עריכה אחרונה על ידי daniel.gri
פורסם

אשמח לדעת מה הסיפור של הגיר בסובארו? מדובר בגיר ישן ומיושן שמותקן בכל דגמי סובארו באותן שנים - בחיים לא שמעתי על גיר בעייתי בסובארו! מה שכן, אני יודע שרכבי סובארו עם מנועים בעלי גל זיזים כפול (1.5 ו 2.0 ליטר 150 כ"ס) סבלו מבעיה בממיר הקטליטי שהחזיר את נשמתו לבורא מוקדם מהצפוי.

לגבי האמפריזה עצמה, מדובר ברכב חדש עם מנוע חדש (כמו שציינו קודם) וגיר רציף מרעיש שהותקן ב B4 הנוכחית ומצליח להוכיח את עצמו מבחינת אמינות.

נוחות הנסיעה טובה מאוד ורמת השקט טובה עד שהמנוע מתחיל לצרוח. מבחינת אבזור - הרכב מגיע היום עם כל מה שצריך כולל בלותות' ושליטה מההגה על כל המערכות.

לא יודע למה אתה מתעקש להשוות אותה לקורולה בזמן שהקטגוריה הזו מונה יותר מעשרה דגמים שונים של יצרנים..

לפני שבוע בליתי 24 שעות עם קיה סיד 1.6 בנזין - קוריאנית שלא מתביישת להסתכל לגולף בעיניים (ולא רואה את השאר ממטר) - נוח, שקט, מאובזר בנדיבות, מתנהג בנימוס, ומרווח! כמעט קניתי את הרכב שהוצע לחברי הסתדרות המורים בהנחה של 10 א' ש"ח.. ומחיר סופי של כ 117 א' לאחר ויתור על מערכת מולטימדיה מיותרת. הבעיה שלא משווקים אותה עם תיבה ידנית.. לצערי כמובן.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

יחד עם זאת הסובארו צפופה. אומנם שילוב הצבעים הבהיר נראה טוב, אך עדיין הכל מרגיש מיושן.

רוב האבזורים שמציעה האימפרזה אינם מקוריים. החל מגג, חישוקים ועד מערכת המולטימדיה שלא שווה יותר מ500 שקל.

לא רואה סיבה להעדיף את הסובארו, אפילו כשיש לה בקרת שיוט שאין בטויוטה. רובכם ניסיתם להסביר למה הסובארו בסדר, כשלמעשה לא הצדקתם למה היא טובה מהטיויטה...

• תוכן חדש...