Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אפשר להציע את הסובארו כאופציה בכלל ?

אני לא חובב קורולה (לא משהו אישי) אבל הסובארו כלכך מיושנת, לא מבין אנשים שרוכשים את הרכב הזה שיש כלכך הרבה אופציות אחרות.

אוטו-מאניה :-)

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יחד עם זאת הסובארו צפופה.

??? היא יותר מרווחת מאחור מגולף, סיוויק, לאון, מאזדה 3 ועוד. היא אכן לא בליגה של פורטה, ג'טה, פלואנס, קורולה וכו'.

פורסם

לפי דעתי האישית והבלתי מחייבת:

אנשים שקונים סובארו עדיין חושבים על המוניטין של ה dl אי שם בשנות ה80.

בסובארו כנראה עדיין לא למדו שעם האימפרזה/b3 הם ממש לא מצליחים להדביק את הקצב. הקורולה במקרה הזה גורסת מכל כיוון אפשרי גם b3 עם מנוע 2000 וזה גם בלי הרבה רעש מסביב. זה פשוט רכב טוב יותר.זריז יותר.חסכוני יותר.יפה הרבה יותר.נוח יותר.זול יותר לאחזקה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

לאניות דעתי: אני כ"כ אהבתי סובארו ובכנות, אני לא מבין איזה יתרון יש לסובארו אימפרזה.B3 היום, או יותר נכון תן לי סיבה אחת למה כן לרכוש אחת. אין שום סיבה הגיונית לעניין, פשוט אין.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

הם יהיו יחסית זהות מדובר בשני מנועים בעלי שרשרת תזמון היתרון בסוזוקי זה הגיר הרציף שאמור להיות יותר חסכוני.

לטיוטה יש מנוע חזק יותר גם מהסובארו וגם הסוזוקי.

פורסם
שאלה נוספת, מה עלויות האחזקה של סוזוקי קראוסובר לעומת הסובארו והטויוטה?

הטיפולים בסוזוקי הכי יקרים,הסובארו באמצע,ובטויוטה הכי זולים.

פורסם
חברי חובבי הסובארו, אני מתנצל, אבל הטויוטה פשוט הרבה יותר טובה. יותר חסכונית, יותר מרווחת, שומרת על הערך יותר טוב, מאובזרת יותר ( נכון אז אין בקרת שיוט ) והרשימה עוד ארוכה.

מצטער שאנשים מדברים מחוסר ידע. לקורולה עוד משנת 2002 הייתה שרשרת תזמון ולא רצועה. התקלה היחידה שהייתה בקורולה מאז היא הבוצה במנוע שהיבואן לקח עליה אחריות, והבעיה לא חזרה מאז דגמי 2004.

לעומת זאת, מניסיון אישי של לא מעט B3, הגיר מאוד בעייתי. מה גם שהמנוע מאוד מיושן. הרעיון הוא להמשיך ולחדש - ועדיין להישאר אמינים. להשתמש באותם מכלולים מאז שנת 2006 זו לא התקדמות, גם אם הוספתם בקרת שיוט.

הטויוטה הרבה יותר טובה...מממ..אנחנו עדיין מדברים על טויוטה וסובארו..לא על רחמנא ליצלן מזארטי או מרצדס.

בסהכ רכבים דומים מאד,ממוצא,זהה לייעוד דומה.

פורסם
איזה אבזור נוסף יש פרט לבקרת השיוט?

אני אישית הייתי מעדיף את מערכת המולטימדיה המקורית שיש בטויוטה.

רשמתי בהשוואה ל סוזוקי .

• תוכן חדש...