Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאחר קניית רכב מעוניין לשפר מראה ותיקון הצבע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

קניתי לפני חודשיים רכב חדש ,מאוד מרוצה ממנו מבחינה פנימית הוא ממש חדש [הבנאדם שילם 500 שקל לניקוי יסודי של הסלון וכלל הרכב]

מכיוון שהפנים בצבע קרם אז זה משהו שהיה חשוב לו ואת האמת מאוד שימח אותי.

מבחינה חיצונית הבעיות הן כאלה: *דרך אגב המחירים סבירים ?*

טמבון קדמי בערך חצי ממנו צבע כחול מט עקב עבודה של חאפר בתחום לאחר שפשוף [תיקון 450]

בערך רבע מהגג קיבל קצת צבע דוהיי [לא מתקלף] אבל נראה גם סוג של מט [תיקון 800]

ויש על הרכב דיי הרבה "סקווירלים" אם אני לא טועה ? מעין שריטות כאלה ממכונות שטיפה ככל הנראה

זה לא מפריע כי הצבע כהה אבל שמתקרבים שמים לזה לב וזה הורס.

בתחום הדייטלינג אני לא מבין דבר חוץ ממה שאני עושה פעם בשבוע שזה שטיפה חיצונית עם שמפו של מג'ויירס וורוד כזה

כולל ג'ילדה איכותית + מטלית מיקרופייבר + שימוש לפנים הרכב בסקאי וחומר לגומיות בחלונות ואזור המגבים לשמירה על שחור מבריק.

מה אפשר לעשות בנוגע לסקווירלים האלו ? תמונה מדוייקת וכמובן תקריב אעלה מחר.

בנוסף הג'אנטים במצב נחמד ולא יותר רציתי לדעת איך משתמשים ומה מומלץ לעשות כדי לקבל צבע נורמאלי יותר ואולי אפילו לעבור לצבע לבן - מישהו ניסה את הפלסטידיפ ויכול להסביר לי מה זה בעצם ?

jn23X2.jpg

uSLQZ9.jpg

7DBVb8.jpg

QfWVha.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי פורום

המחירים שציינת לצביעה הם על תיקון של כל המשטח?

לגג המחיר סביר, לפגוש זול. כנראה לא מפרק אותו מהרכב. במיוחד בפגוש צריך להקפיד על הכנה טובה ושימוש בצבעים ולאכה עם מקשה,

הפגוש חוטף הכי הרבה אבנים ומכות קטנות שצביעה לא טובה ישר תתן אותותיה וחבל על ההשקעה.

וזה "סווירלים".

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המחיר הוא לצביעת הגג + הוצאת הטמבון שיוף וצביעה מחדש והמחיר תקף אך ורק לעבודה על שניהם אם אני רוצה רק גג או רק טמבון המחיר עולה מעט.

ומה עושים לגבי הסווירלים האלו ? משהו שאני יכול לעשות לבד בלי ניסיון קודם ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז אתה עומד על 1250 שקל לצביעה ואז אתה נותר עם רכב עם הבדלי צבע ודרוש פוליש לכל מה שלא נצבע.

דיטיילינג אצל מישהו מקצועי לדעתי לא עולה פחות מ1000.

בדקת אפשרות של צביעת כל הרכב?

זה לא נשמע כל כך מופרך אם זה בתקציב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קניתי לפני חודשיים רכב חדש ,מאוד מרוצה ממנו מבחינה פנימית הוא ממש חדש [הבנאדם שילם 500 שקל לניקוי יסודי של הסלון וכלל הרכב]

מכיוון שהפנים בצבע קרם אז זה משהו שהיה חשוב לו ואת האמת מאוד שימח אותי.

מבחינה חיצונית הבעיות הן כאלה: *דרך אגב המחירים סבירים ?*

טמבון קדמי בערך חצי ממנו צבע כחול מט עקב עבודה של חאפר בתחום לאחר שפשוף [תיקון 450]

בערך רבע מהגג קיבל קצת צבע דוהיי [לא מתקלף] אבל נראה גם סוג של מט [תיקון 800]

ויש על הרכב דיי הרבה "סקווירלים" אם אני לא טועה ? מעין שריטות כאלה ממכונות שטיפה ככל הנראה

זה לא מפריע כי הצבע כהה אבל שמתקרבים שמים לזה לב וזה הורס.

בתחום הדייטלינג אני לא מבין דבר חוץ ממה שאני עושה פעם בשבוע שזה שטיפה חיצונית עם שמפו של מג'ויירס וורוד כזה

כולל ג'ילדה איכותית + מטלית מיקרופייבר + שימוש לפנים הרכב בסקאי וחומר לגומיות בחלונות ואזור המגבים לשמירה על שחור מבריק.

מה אפשר לעשות בנוגע לסקווירלים האלו ? תמונה מדוייקת וכמובן תקריב אעלה מחר.

בנוסף הג'אנטים במצב נחמד ולא יותר רציתי לדעת איך משתמשים ומה מומלץ לעשות כדי לקבל צבע נורמאלי יותר ואולי אפילו לעבור לצבע לבן - מישהו ניסה את הפלסטידיפ ויכול להסביר לי מה זה בעצם ?

jn23X2.jpg

uSLQZ9.jpg

7DBVb8.jpg

QfWVha.jpg

לדעתי תחליף את הג'אנטים כבר למשהו יותר יפה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...