Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דניאל - 050-9871744.

טיפל לי בדוד חשמל, מאמין שמטפל גם בדודי שמש.

תגיד לו דרך דייגו מרעננה.

אחלה בחור.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם
דרישה אחת ויחידה:

1. שיהיה אמין

2.לא ידפוק מחיר של השכרת רכב לשבוע.

קטנוני הייתי וקטנוני אשאר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הייתי אומר שאתה צודק, אבל זו אותה דרישה. אמין הוא זה שלא ידפוק מחיר. לכל היותר יש כאן ניסוח לא נכון. הדרישה, נותרה אחת ויחידה.

:)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

nitch בחוכמתו הרגילה מחפש להסתבך עם נתנייתי בשם "ניקו". free-fighting-smileys-393.gif

אני אשתדל לפעול בצורה אחראית יותר ולתרום המלצה נוספת: אינסטלטור בשם גבי (מקורי, אני יודע) שמתעסק גם בדוודים ומבוסס בדרום העיר. הבחור לא צעיר ולא מעודן במיוחד, אבל עובד לאט ויסודי וביצע מספר עבודות מורכבות בדירתה השכורה של אמי בקריית נורדאו לשביעות רצונם של כל המעורבים.

מספרי טלפון (לא בטוח איזה מהם עדכני):

050-5303334

050-9149991

055-6611317

פורסם

תודה רבה. אני מודה לכל המלצה ולכל קטנוניות. עם ניטש אני לא מסתבך, גרעפס אחד אחרי ביצת 100 שנים ואני מת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

בקריקטורה הוא נראה יותר כמו פורסט וויטאקר מאשר כמו אידי אמין. מי שצייר אותה עשה זאת אחרי שצפה במלך האחרון של סקוטלנד.

last_king2.jpg

• תוכן חדש...