Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם הקולר הגיע פתק שבחלק ממדינות אירופה סרסטו משווק כפורסטו. באתר הייצרן (BAYER) אין זכר לעניין הזה.

בעמוד המוצר לא מצויין שום דבר על פורסטו, הכל מופיע כסרסטו.

המוכר פולני ולא סיני, עם דירוג גבוה.

להתלונן לאיביי על זיוף? אני באמת לא יודע אם זה זיוף, הרכב החומרים זהה למה שיש בסרסטו. לפחות לפי מה שרשום על הקופסה.

http://www.ebay.com/itm/161354168606?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

פורסם

באתר של באייר פולין זה כן מופיע..מוזר. נו מילא, אם זה לא יעבוד, אתלונן(הקודם - מקורי שנקנה אצל הוטרינר ב260 ש"ח עבד נהדר).

פורסם

העיקר שלא הגיע סטראפאון (סורי, אין לי מה לתרום לנושא אבל הייתי חייב).

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

גם אני הזמנתי סרסטו וקבלתי פורסטו. עד עכשיו הכל תקין. לא קניתי בארץ סרסטו כך שאין לי מול מה להשוות אבל כמות הגירודים צנחה באופן משמעותי.

פורסם

באתר הרשמי של סרסטו, כתוב שזה תקין. בחלק מהמדינות, זה נקרא בשם אחר, אך אותו מוצר.

אני הזמנתי מאיטליה וקיבלתי סרסטו.

אגב, על הכלבה שלי, זה עובד מצויין.

פורסם

ההרכב שלו בעיקר פלומתרין , מי שרוצה לחסוך שיקנה קילטיקס ההרכב שלהם כמעת זהה בחצי מחיר בארץ.

בכול מקרה זה תלוי באזור מגורים ובהרבה משתנים אחרים.

באזור שלי איברמקטין עובד מצויין פלומתרין לא עובד בכלל השנה, רק חבל שלכלבי רועים אסור איברמקטין.

אודי A4

דימה.

פורסם

באמת השנה הכלבות שלי מתגרדות יותר מדי והקולר והתרסיס לא עוזרים ממש.

אתמול אפילו קרה משהו שלא קרה אף פעם, פשפש עבר אלי. :shock:

הסרסטו הזה טוב?

• תוכן חדש...