Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המערכת כבר ישנה אבל דופקת כמו שצריך בלי עין הרע. בת 6-7 כבר

כמו שאתם מבינים אני ממש רחוק מנושא המערכות ולכן אני צריך את עזרתכם.

אני רוצה להחליף את HEAD UNIT למשהו עם בלוטות' ו3 יציאות RCA ואופציה לשליטה אקטיבית על הרמקולים

סאבים מוגברים ע"י מונו היפוניקס BXI 1206D 1200RMS ב 1OHM

שתי אלמנטים של JBL בתיבות אטומות P1024

מורל אליט מוגברים ע"י אלפיין דיגיטלי PDX4.100

והד יונית קלריון 775USB (הכי טוב באותה תקופה

:-D)

התקציב הוא סביב ה200 דולר בארהב.

תודה מראש

sound connecting people

פורסם

יש כאן כמה חבר'ה שעברו מ 775 ודומיו לפיוניר P80RS החדש והם די מרוצים. אני לא רואה המון אלטרנטיבות למי שרוצה מכשיר חדש עם USB ו BT וגם שליטה אקטיבית, יש את הפיוניר, יש את הקלריון 703 ויש מכשירים קצת יותר ישנים כמו אקליפס 7200. האקליפס לא ניתן לרכישה כחדש, הקלריון הוא מכשיר תקציבי, מה שמשאיר אותך ככל הנראה עם הפיוניר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תודה על התגובה.

יש לך ( או למישהו אחר) רעיון לרמקולים קידמיים טוויטר ו6.5 פאסיביים?

אני זוכר בזמנו הסתכלתי על דימונד

סביב 100-150דולר

sound connecting people

פורסם

לדעתי זו חלוקת תקציב לא מאוזת, הר"ד P80RS הוא ברמה מאוד גבוהה, לעומת זאת קומפוננט ב 150$ לרוב לא יהיה ברמה גבוהה במיוחד, אלי באמת כדאי לשקול לקחת את הHU של קלריון ולהטות מעט מהתקציב לטובת קומפוננט ב 200-250$.

אני משער שמותגים אמריקאים יתנו תמורה טובה לכסף אם קונים בארה"ב, דברים בסגנון אינפיניטי קאפה פרפקט, 1פולק אודיו MM, אולי גם JL וכו'.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אם המערכת עובדת מעולה ואתה מרוצה ממנה וכל מה שחסר לך ביחס לדרישות זה דיבורית BT

אז למה לא לרכוש דיבורית חיצונית טובה ולסגור עניין.?

עם תקציב מקסימום של 350 דולר אתה תקבל שינמוך ולא שידרוג מול מורל אילייט וקלריון 775.

פורסם

הבעיה האמיתית שלי היא שבנסיעה ובמפרים הסאבים פתאום משתגעים ואז חוזרים לעצמם. החשד שלי זה ה HU...

sound connecting people

פורסם

משתגעים הכוונה מתחילים לעשות בוםבוםבוםבוםבוםבוםבוםבום ואז מפסיקים

ניסית לעשות הארכה בין המערכת למגבר ובין הRCA וRCA, פתחתי את המגבר לראות אם יש שם משהו רופף/תקול ועוד כל מיני אופציות כדי למקד את הבעיה...

sound connecting people

פורסם

לא משנה לאיזו מערכת ראש תחליף - תדאג שתהיה לך שם יכולת לבצע TIME CORRECTION או בשפת פיוניר TIME ALIGNMENT

אני חושב שברוב המערכות שהציעו למעלה (מחוסר זמן לא הספקתי להביט ביסודיות) יש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה צודק לגמרי. בקלריון שיש לי יש את האופציה והאופציה הזו משנה לגמרי את כלל המשחק, שומעים הרבה יותר טוב

sound connecting people

• תוכן חדש...