Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש פה למישהו ניסיון עם meguiars water spot remover?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן. כבר שנה שאני מחפש פוליש או כול דבר שאמור להוריד סימני מים מזכוכית. תקלתי במוצר הזה באוטו דיפו. יש למישהו ניסיון איתו? שווה את הכסף? עושה את העבודה?

המלצה למשהו אחר? e177ab35d4f948dea37a79dbcf0d3bdc.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חזרתי לעדכון.

מלח לימון במים- לא הוריד

מלח לימון בחומץ- לא הוריד

מסיר אבנית- לא הוריד

פלסטלינה- לא הוריד

טרמפנטין- לא הוריד

אני כבר סקפתי לגבי היכולת של הכתמים לרדת.

יש רעיונות אחרים או המלצה לפוליש לחלונות גס?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב, דבר אחד בטוח - סימני מים זה לא.

הנ"ל היו יורדים מזמן אם היה מדובר במשקעי אבנית. האמת ששקלתי להציע uc שמסתבר שמוריד שריטות אפילו מפלסטיק.

אולי יעבוד גם על זכוכית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הזמנתי בשבוע שעבר חומר שאמור להיות הטוב מסוגו לטיפול בסימני מים.

carpro spotless, קראתי המון ביקורות מעולות לגביו, מה שהכי שכנע אותי זה עבודה על רכב מוזנח וישן בן כמה שנים טובות שכולו היה מלא בטיפות מים שחדרו עמוק אל הצבע.

החומר הזה הוריד את כל הסימנים ללא זכר, ומדובר על פח, מניח שעל שמשות זה יהיה piece of cake בשבילו.

לינק למוצר, 50 מ"ל - יש גם חצי ליטר אבל לא מאמין שיש לך צורך בכך, הכמות הקטנה יכולה להספיק בשקט לשני רכבים.

http://www.detailedclean.co.uk/washing-and-drying/drying-towels/carpro-spotless-water-spot-remover-50ml-876

"יאללה בירי".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מורח מעט על פד סיני צהוב, ומשפשף כנגד הכתם.

חשוב מאוד לא לתת לחומר להתייבש, לנגב לאחר היישום שלו עם מטלית.

לשטוף את האיזור שיישמת עליו עם מים וסבון.

החומר על בסיס חומצה, אז יש לנהוג בו במשנה זהירות (כפפות, מקום מאוורר וכו).

"יאללה בירי".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי כמה נקודות מאוד מעצבנות (שכנראה רק אני רואה), של נקודות מים שמסרבות לרדת גם אחרי פוליש ידני סיזיפי ביותר.

המוצר הזה אמור לפתור את הבעיה, חוץ מזה שיש כאלה שלא ששים לבצע פוליש באוף תכוף, אז בכלל נחמד שיש תכשיר כזה בארסנל :)

"יאללה בירי".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...