Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות פולקסווגן גולף טרנדליין אקונומי 1600 שנת 2008 מחבר שיורד מהארץ יד שני (יד ראשון הייה השכרה).

הוא קנה מטרייד אין מהשכרה (ברישיון רשום השכרה/החכר)

לקחתי אותו לקומפויטסט והם רשמו דוח:

1. מנועה, מערכת קירור/דלק/מהצתה: רעש מערכת תיזמון ושסתומים, לבדקות תצרוכת שמן בזמן עבודה, תושבות מנועה פגומות,להחליף רצועת תיזמון לפי הוראות יצרן, ניקוי ותיקון מערכת הקירור/מע חימום פנימית.

2. מערכת פליטה : V

3. סרן פנימי ומערכת היגוי: חופש משולשים במתלה.

4. קפיצים: V

5. שילדה ומרכב ליקויים משמעות נמוכה: תיקון בגוף מימין, פגמים בצכע, פגושים פגומים,פגיעה/לחיצות בפח, תיקוניפח וצבע

6 מערכת בלמים -ללאא פירוק: לפרק גלגלים לבדיקה

7. צמיגים: V

8. מערכת תאורה-כולל מצבר: מצבר ישן(מעבר לתקופת האחריות)

9.העברת הכוח: גומיות מגן לציריות פגומים, הזעת שמן מתיבת הילוחים, תושבת תיבת הילוכים פגומה, יש לבדוק מצב שמן וגיר במוסך מורשה, אין אחריות לתיבת הילוכים אוטומטית, מעיכה באגן השמן

10. מחוונים: V

11. הערות כלליות: אין אחריות למערכת חשמל ומחשב ומיזוג, אין אחריות למנוע המקרה של פריצות מים/שמן עקב קורוזיה, לבדוק אמיתות הקילומטר על ידי רציפות הטיפולים ברכב, לבדוק מקוריות הרכב במשרד הרשוי.

שאלה שלי הוא כמה יכול לעלות לי כל הסיפור -להוציא אותו ממוסך כמו שמוצאים אוטו מטייד אין -כחדש

האם כדי ? מחירון 41500 ש"ח פחות 20% בגלל השכרה פחות יד 2 פחות 137500ק"מ פחות תיקון (כמה יכול עללות הסיפור)

אני צריכה להציעה לו מחיר.

צריכה עזרתכם עוד היום כדי לסגור

תודה הראש

JOYCEY

פורסם (נערך)

ה"תיקון בגוף ימין" מחשיד קצת. אני ממליץ לך להיכנס לאתר של לוי יצחק ולשלוח לו את הבדיקה, יש להם שירות בחינם של הערכת ירידת ערך:

http://www.levi-itzhak.co.il/Levi/Templates/showpage.asp?DBID=1&LNGID=2&TMID=10004&FID=152&PID=300

חשוב לבדוק היסטוריית טיפולים מול מוסך מורשה, במיוחד בחלפת רצועת טיימינג.

ממליץ לך להתקשר לאחד המוסכים המורשים כמו ברע"מ, ברק, פליקס וכד', אם את צריכה עזרה את מוזמנת לפנות אלי בפרטי.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

רכב משומש לא תצליחי להוציא כ"חדש", כי למרות הכל, הוא נסע אי אילו ק"מ לא מבוטלים.

לענינינו - יש לבדוק תושבות מנוע וגיר (ולהחליף במידת הצורך), לבדוק משולשים קדימה,להחליף גומיות לציריות, לבדוק מה פשר המעיכה באגן שמן (אם צריך בכלל לתקן) ומה פשר התיקונים בצד ימין (כפי שכבר נאמר). כ"כ - בדיקה כללית - בלמים, נזילות וכו'.

מהצעת המחיר שתקבלי (מה שבאמת צריך לבצע ולתקן) - תתחשבני עם המוכר.

שאלה נוספת - נסעת ברכב ? איך את מתרשמת ? (האם היו רעשים מיוחדים וכיו"ב ?)

alfa 156 2.5.

פורסם

מציע לך לברוח מהרכב הזה. את קונה רכב מחבר, רכב שככל הנראה עבר תאונות, עם היסטוריה של השכרה, מה את צריכה את הכאב ראש הזה?

לכי תקני לך רכב שמור יותר, מבעלות פרטית, רכב שלא עבר תאונות.

בהצלחה

• תוכן חדש...