Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. כנראה יש לי נזילת שמן מהמחזיר שמן בין הגיר למנוע. יש משהו שאפשר לעשות כדי לעצור את הנזילה ?

לפי מה שהבנתי צריך לפרק גיר ולהחליף מחזיר שמן . רציתי לדעת אם יש משהו לעשות לבנתיים זו בסך הכול נזילה קטנה ולא רציניתץ

מדובר ביונדאי אקסנט 2008

תודה לעונים

פורסם

אני דווקא ממליץ לתקן ואסביר גם למה.

נכון שהנזילה הזו קטנה אבל אם חלילה יגיע שמן לכיוון רצועת הטיימינג והיא תקרע כתוצאה מכך, אתה תשלם על זה וביוקר.

פירוק גיר והחלפת מחזיר השמן עולים בסיבות ה-800-900 +- וד"א-צריך לשים לב,שלא שמים יותר מידי שמן (כי ברוב המקרים זה מה שגורם למחזיר לנזול).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

התסריט שלך די דמיוני - מחזיר שמן אחורי נמצא בצד של תיבת ההילוכים, מערכת תיזמון נמצאת בצד השני של המנוע.

אין לראות בנ"ל המלצה לא לתקן. תלוי עד כמה הנזילה חזקה.

פורסם
התסריט שלך די דמיוני - מחזיר שמן אחורי נמצא בצד של תיבת ההילוכים, מערכת תיזמון נמצאת בצד השני של המנוע.

אין לראות בנ"ל המלצה לא לתקן. תלוי עד כמה הנזילה חזקה.

יש לי חבר אחד,שהגיע עם יונדאי גטס 2008 לראש מנוע בגלל כזה דבר. הזניח הזניח עד שהמחזיר נפרץ/התפוצץ לחלוטין. אני לא חושב שזה שווה את הסיכון.

גם אם מה שאתה אומר נכון ואני טועה ועדיין יש סיכוי של 1% שזה יקרה זה פשוט לא שווה את הכאב לב אחרי זה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שלום,

במידה והנזילה לא חזקה ניתן להשתמש בתוסף של STP. מניסיון של הרבה שנים הוא עושה את העבודה.

תוכך לראות אותו פהhttp://www.justmotor.co.il/products/691768/%D7%A2%D7%95%D7%A6%D7%A8-%D7%A0%D7%96%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2

• תוכן חדש...