Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי הכי גדול והכי מרווח משלושת הרכבים שציינת הוא האימפלה , הקרייזלר 200 קטן ממנו אבל גם רכב לא רע בכלל , אבל אסקייפ , אני בכלל לא רואה איך האסקייפ נכנס באותו תמונה עם האימפלה וה-200 , האסקייפ לדעתי קרוסאובר קטן ומשעמם , נהגתי בכזה לא מזמן בטיול בארה''ב , עשיתי עליו כ-6,000 ק''מ , ולהגיד את האמת - האסקייפ רכב משעמם .

אבל הכל תלוי בך , תלוי מה אתה מחפש ורוצה מהרכב לאורך ה-2,500 ק''מ שתיסע עליו...

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

האסקייפ נכנסת לתמונה כי הם באותו מחיר שלושתם בערך.

מחפש בעיקר לא לצלוע אחרי הנסיעה.. מובן לי שזה כל אחד ואיך שנוח לו, אבל אין לי אפשרות לנסות את הרכבים וגם אם כן לא הייתי בטוח שמנסיעה קצרה הייתי יכול לקבוע.

בקיצור, איכות ישיבה ונסיעה, כי הכבישים לא הכי טובים..

פורסם

להערכתי, מדובר למעשה בדור הקודם של כל הדגמים. האימפלה הקודמת נחותה משמעותית לעומת הדגם החדש והייתה מכונית השכרה/ציי רכב פופולרית. גם במקרה של הקרייזלר 200 זו כניראה הקודמת, שגם היא מכונית בינונית למדי לעומת הדגם המחודש שהוא טוב משמעותית (גם גדול מרווח יותר).

אם זה המצב, הייתי מעדיף כבר לרדת סגמנט (כמה אנשים אתם?) ולקבל קורולה, ג'טה, קרוז או פוקוס בדרך כלל או לעלות סגמנט לקאמרי, אלטימה פאסאט, פיוז'ן (מונדיאו).

פורסם

אני מתכוון להשכיר ב AVIS קנדי

FULL SIZE שלהם זה האימפלה OR SIMILAR

מתחת הקרייזלר 200, מתחתיה שברולט סוניק ומתחתיה יונדאי סונטה

אני לא אדע בדיוק איזה רכב זה יהיה עד היום של ההשכרה..

פורסם

לדעתי דווקא הדגמים החדשים כן יש להם שם , אני אחרי נסיעה ארוכה באסקייפ של חבר שלי שגר שם , גם כן השכרתי שם ב - AVIS פורד טאורוס , וקיבלתי דגם חדש 2014 , הרכב עשה רק כמה אלפי מיילים בודדים , ועוד מה , קיבלתי את הגרסה הכי מאובזרת , LIMITED , מנוע V6 3.5 ולא 2.0 טורבו , צמיגים פשוט ענקיים , מושבי עור , חימום ומזגן במושבים וכו' וכו' , בקיצור נהנתי מהרכב הזה , פשוט תענוג בכל לחיצת דוושה לשמוע מתחת למכסה מנוע את הצליל המבעבעה של המנוע העוצמתי שלה , וגם רכב מאוד מרווח , הוא פשוט ענק .

דרך אגב הטאורוס אצליהם בקטגוריית הפרימיום קלאס .

בקיצור לדעתי עדיף שתקח את האימפלה , אני כמעט בטוח שתקבל את הדגם החדש של 2014 , כי יש להם את המכוניות החדשות שם בליסינגים והשכרות בשפע , לא חסר .

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה שבחרתם AVIS קנדה.

ובכן הזמנו אימפלה מ AVIS. התקשרנו, אמרו להזמין כשבוע מראש כדי שיוכלו להתארגן עם הרכב. סגור. שבוע וחצי שמנו הזמנה.

היום בבוקר, בגלל שהיינו תלויים בתחבורה ציבורית, לא רצינו לאחר, גם ככה זה בערך שעה וחצי נסיעה לחברת השכרה, קמנו ב 6 בבוקר, הגענו ב 8. לא נורא. באנו לדלפק, לקחו את כל הפרטים. רצינו להחזיר את הרכב ב 10 בבוקר בסיום תקופת ההשכרה, אז התחלנו את הניירת וקבענו לחזור ב 10, כדי לא להתעכב וכדי לא לשלם על יום נוסף בגלל שעתיים.

חוזרים ב 10, חותמים על הכל, מקבלים כמה הסברים.

הנציגה: מצויין, אז בבקשה, זה הרכב שלכם, יונדאי אלנטרה(i35).

אני:

הנציגה: היא מחכה בחניה בחוץ.

אני: wtf? הזמנו אימפלה.

נציגה: כן, אבל אין. רשום לכם באתר שברולט אימפלה או משהו דומה.

אני: איך יונדאי i35 דומה לאימפלה? אני לא מתכוון לשלם 1000 דולר בשביל לנסוע על יונדאי.

והכי מצחיק, היא עוד ממשיכה להתווכח שזה אותו סוג רכב!

אמרתי לה שאולי השיטה הזאת שלכם עובדת על פנסיונרים, אבל לחייב מחיר של full size על רכב mid size? כאילו, seriously?

באתר שלהם רשום, דרגה מתחת ל full size היא standart size ומקבלים יונדאי סונטה(i40)!!

איך אלנטרה שווה לאימפלה???!!

אחרי שנמאס, אמרתי לה קראי למנהל. לא נוכח. תתקשרי אליו. נעלמה למשרד.

אחרי חצי שעה חזרה עם הנחה של 100 דולר.

הלוואי ויכולתי ללכת לחברה אחרת, אבל לא הייתה אפשרות. כל הלו"ז כבר נבנה ושינויים כאלה היו גורמים להפסדים שכבר היה עדיף לקחת את מה שיש..

מבאס ומעצבן.

פורסם

לא הייתה להם קרייזלר 200 בחניה.

הייתה פורד טאורוס, שלפי דעתי הלא כל כך מלומדת, יותר דומה לאימפלה מאשר האלנרטה. אבל אסור היה להם לתת אותו כי זה רכב מיוחד. אךך...

פורסם
תודה שבחרתם AVIS קנדה.

ובכן הזמנו אימפלה מ AVIS. התקשרנו, אמרו להזמין כשבוע מראש כדי שיוכלו להתארגן עם הרכב. סגור. שבוע וחצי שמנו הזמנה.

היום בבוקר, בגלל שהיינו תלויים בתחבורה ציבורית, לא רצינו לאחר, גם ככה זה בערך שעה וחצי נסיעה לחברת השכרה, קמנו ב 6 בבוקר, הגענו ב 8. לא נורא. באנו לדלפק, לקחו את כל הפרטים. רצינו להחזיר את הרכב ב 10 בבוקר בסיום תקופת ההשכרה, אז התחלנו את הניירת וקבענו לחזור ב 10, כדי לא להתעכב וכדי לא לשלם על יום נוסף בגלל שעתיים.

חוזרים ב 10, חותמים על הכל, מקבלים כמה הסברים.

הנציגה: מצויין, אז בבקשה, זה הרכב שלכם, יונדאי אלנטרה(i35).

אני:

הנציגה: היא מחכה בחניה בחוץ.

אני: wtf? הזמנו אימפלה.

נציגה: כן, אבל אין. רשום לכם באתר שברולט אימפלה או משהו דומה.

אני: איך יונדאי i35 דומה לאימפלה? אני לא מתכוון לשלם 1000 דולר בשביל לנסוע על יונדאי.

והכי מצחיק, היא עוד ממשיכה להתווכח שזה אותו סוג רכב!

אמרתי לה שאולי השיטה הזאת שלכם עובדת על פנסיונרים, אבל לחייב מחיר של full size על רכב mid size? כאילו, seriously?

באתר שלהם רשום, דרגה מתחת ל full size היא standart size ומקבלים יונדאי סונטה(i40)!!

איך אלנטרה שווה לאימפלה???!!

אחרי שנמאס, אמרתי לה קראי למנהל. לא נוכח. תתקשרי אליו. נעלמה למשרד.

אחרי חצי שעה חזרה עם הנחה של 100 דולר.

הלוואי ויכולתי ללכת לחברה אחרת, אבל לא הייתה אפשרות. כל הלו"ז כבר נבנה ושינויים כאלה היו גורמים להפסדים שכבר היה עדיף לקחת את מה שיש..

מבאס ומעצבן.

היי, אני אשמח לבדוק את העניין, אודה אם תשלח לי את מספר ההזמנה\מספר חוזה ההשכרה במסר פרטי.

• תוכן חדש...