Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על מנת לקצר, אומר שלפני 5 שנים נקנה הרכב שבבעלותי עם הלוואה כנגד שיעבדו הרכב.

לפני שנה הבנק אישר להסיר את השיעבוד.

מאז נשלחו למשרד המשפטים 5 פעמים בקשות מהבנק לביטול השיעבוד.

נכון ליום חמישי (28/8/2014) עדיין היה שיעבוד על הרכב. (אגרה של 11 ש"ח והצצה ברשם המשכנות באתר האינטרנט מוכיחה את זה).

היום ב 8:30 בבוקר התייצבתי ברשם המשכנות עם טופס שחרור שעבוד שקיבלתי מהבנק.

קיבלתי במקום טופס שחרור מהשיעבוד.

כשחזרתי הביתה ציפתה לי הפתעה. (תחליטו אתם אם טובה או רעה, כי בכל זאת בזבזתי זמן יקר ועצבים במשך שנה שלמה).

בדואר היה רשיון רכב חדש לתשלום (אני צריך לעבור טסט עוד חודש וחצי) ללא הגבלות ותנאים . (בעברית זה אומר שאין שעבוד).

אז נשאלת השאלה , איך עובד המנגנון הזה ?

אם אין שעבוד על הרכב ברשיון שהונפק ונשלח אלי בדואר , איך יכול להיות שלפני 3 ימים עדיין ראיתי באתר של רשם המשכנות שהרכב משועבד?

אם ברשם המשכנות הרכב משועבד לבנק,(הפקידה היום נתנה לי טופס הסרת שיעבוד עם חותמת מקורית) איך יכול להיות שמונפק לי רשיון רכב לתשלום עבור הטסט הבא עלינו לטובה , ואין עליו שיעבוד ?

איך אמר פעם מאיר פניגשטיין "בין הפותרים נכונה יוגרל פותר שלא ענה נכונה ... "

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

מישכון - זה ברשם המכונות במשרד המשפטים. (מה שבדקת, ומה שטיפלת)

שיעבוד - זה במשרד הרישוי ומופיע ברישיון. מחובר און-ליין לבנקים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

חצי מבין את מה שהסברת.

כל פעם שפניתי לבנק אמרו לי שנשלחה בקשה לרשם המשכנות להסיר את השיעבוד.

אז מה זה אומר ? שיש שתי מערכות מידע שונות ? אחת של משרד התחבורה ואחת של משרד המשפטים ?

ואם כן, איך יכול להיות שהבנק שלח מספר בקשות למשרד המשפטים (רשם המשכנות) ובכל זאת השיעבוד לא הוסר, אבל דווקא במשרד התחבורה השיעבוד כן הוסר ? ואם הבנק לא שלח למשרד המשפטים בקשה להסרת השיעבוד וחיכה שאני אלך בעצמי, איך במשרד הרישוי ביטלו את השיעבוד ? מי ביקש מהם ? הבנק ? הבנק לא אמור לעבוד רק עם גוף אחד שזה רשם המשכנות לצורך הטלת שיעבודים ?

הרי כשקיבלתי את ההלוואה כנגד השעבוד נשלחה בקשה ותוך יום נרשם שיעבוד ברשם המשכנות (שמן הסתם עדכן את משרד התחבורה , וכך זה הופיע ברשיון).

לא ברור איך המערכת הזו עובדת

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...