Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו לפני קניית רכב מסוג יונדאי 2007 יד שניה ליסינג ופרטי. ממבט חיצוני על הרכב הוא נראה יחסית שמור עם מעט שריטות וקילופי צבע קטנים בטמבון.

יחד עם זאת שמתי לב שיש התחלה של נק' קורוזיה בנק' מסויימת בין שמשת החלון הקדמי לגג.

אמנם הנקודה היא בגודל של 1-2 ס"מ,אך מהכרות קודמת ברכב ישן יותר שהיה לי זו בעיה שמתפתחת אם לא מטפלים בה.

ביצעתי בדיקה לרכב במכון בדיקה ושם נמצאו ליקויים של החלפת בולם זעזועים,סטרטר שיתכן ולקוי.

כמו כן שני צמיגים קדמיים בלויים ודורשים החלפה,במנוע נרשמה הערה של רעש מאביזרי מנוע ואבנית..ובסעיף הגיר נרשם בלאי דיסקיות/שמן כהה נקישות ייתר.

הרכב נרכש מחברת ליסינג עם 3 שנים על הכביש ו 100000 ק"מ והאשה שנסעה ברכב ב 4 השנים מאז נסעה עוד 25000 ק"מ (סה"כ 125000 ק"מ נכון להיום).

שאלתי היא ראשית האם מדובר בליקויים מהותיים ברכב או הערות כסת"ח של מכון הבדיקה?

שאלה נוספת חשובה - כמה לדעתכם יכול לעלות תיקון של הקורוזיה בגג,אף שמדובר בנקודה יחסית קטנה המצריכה טיפול וגם האם בעיה זו מהווה סיבה טובה לא לסגור את העסקה?

אציין כי בעל הרכב לא מוכן להוריד מעבר למחירון,האם כדאי לקנות את הרכב במחיר הזה או שהליקויים מצריכים הוזלה משמעותית יותר שמשמעותה ביטול העסקה,

אשמח לעזרתכם.

פורסם

רעש מערכת ואבנית זה כסתח,כמו כן גם בלאי דיסקיות ושמן כהה.

הק"מ ממוצע לרכב.

אני מתכוון לחלודה?

במכון לא ציינו כלום לגבי מכות או תאונות?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלום,

לא רשמת מה דגם הרכב.

אקסנט?

אלנטרה?

גטס?

האם מחיר המחירון עליו מתעקשת המוכרת כולל הפחתה של ליסינג?

אני חושב שאף אחד מהדגמים העממיים של יונדאי לא נסחר במחיר מחירון אלא בפחות, במיוחד עם עבר של ליסינג.

אגב, לפי איזה מחירון נקבע המחיר?

יצחק לוי או יד 2?

האם בדקת מה ההפרש במחירונים?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הרכבים הללו נסחרים ב-25-30% פחות ממחירון ללוי יצחק הרשמי. אם נניח המחירון בסביבות 35K אז משהו בסביבות 25K זה מחיר סביר.

אני חושב,שאבנית וקורוזיה עלולות להעיד על תחזוקה לקוייה של הרכב (חשוב לבדוק,שיש ברדיאטור נוזל קירור ולא מי ברז).

אם המוכרת לא מוכנה להתפשר,תן לה להתבשל,מבטיח לך שלא יעמדו יותר מידי אנשים בתור לשלם מחיר מופקע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...