Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז די, חלאס עם הכבלים. רוצה דיבורית ולהיפטר מהaux. ישida x100, יש תקציב של כ1000 עם גמישות למעלה ויש מי שיביא מארה"ב.

עכשיו. יש את הkce400 של אלפיין לעומתו יש את הבורי 9060 עם הטאצ') לא קריטי האמת( או מוטורולה tk 700 שהיא נחמדה, אבל לא ממש אינטואיטיבית עם מוזיקה בbt.

אז נשאלת השאלה מה עדיף? מישהו התנסה על הבורי או עם האלפיין? רעיונות אחרים?

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

הבורי מצויינת עם איכות שמיעה נהדרת!

יש לה גם פיקוד MUTE בשביל יחידות ראש שתומכות בכך.

לגבי דיבורית דרך יחידת הראש זה מאוד נוח לדעתי רק מקווה שמדובר בדיבורית מובנית איכותית, דווקא בדיבוריות אני מעדיף להשתמש בהתקן חיצוני - אני בעד הבורי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי אני דווקא חושב להיפך

אני העדפתי לשלם 500 שקל בשביל דיבורית שמתחברת ליחידת ראש כדי שתהיה לי שליטה מלאה

זה ממש תענוג קבל שיחות, שמיעת מוזיקה דרך ה BT (כולל העברת שירים) ויש אפילו אופציה להתקשר למישהוא מהספר טלפונים שבמכשיר.

יותר טוב מזה לא יכול להיות...

חוץ מזה יש היום את הפיוניר P80 החדש שמגיע עם BT מצויין

רדיו דיסק איכותי מאוד עם המון אופציות לכיוון או לחיבורים חיצוניים ובמחיר ממש משתלם!

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

יכול להיות שעם המכשירים והטכנולוגיה שזמינה היום זה באמת יהיה יותר נוח, בזמן שבו אני השתמשתי בHU בין אם דאבל דין או לא, הדיבוריות המובנות תמיד באיכות ירודה לעומת דיבורית חיצונית ועוד אחת ברמה של הבורי בכלל אין על מה לדבר.

אבל אם היום יש כבר יחידות ראש שמעבירות איכות שיחה טובה זה כבר שיקול דעת מאוד כבד.

זה גם חוסך ריבוי של התקנים חשמליים ברכב, אילתורי חשמל, צריכת מתח וכו' וכו'

ומצד שני יש ידיעה של רכישת מוצר שהוא ייעודי למטרה, איכותי וטוב וגם נוח לתפעול

ובמקרה שלי זה גם כוח של הרגל.

ברכב שלי אני למען האמת לא משתמש בכלל בדיבורית, יחידת הראש שלי היא טאבלט אנדרואיד והטלפון שלי הוא איפון 5 שבניתי לו עריסה ייעודית משלי שרק טוענת אותו - הדיבורית - אני בעצם לוחץ על הSPEAKER באייפון כאשר נכנסת שיחה ולוחץ על פאוז או מוריד את הווליום בטאבלט\DRC

זה לא מפריע לי זה לא מציק לי גם ככה אני בקושי מדבר בטלפון בטח ובטח כשאני נוהג.

איכות הספיקר-פון של האיפון היא פשוט מעולה ותוסיף את זה לרכב סופר שקט - גם במהירויות לא חוקיות אני מדבר חופשי דרך האיפון כשהוא עובד מהרמקול שלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...