Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים,

בתור מומחים תרשו לי לספר לכם שאני קצת משתגע.

אני חייב להשכיר רכב למשך חודש, מסרחי, שלתוך התא מטען שלו יש להעמיס סחורה באורך 3 מטר.

- הנהג שלי בן 23 *

למה לא פיאט דוקטו?

1. קצת שכירות יקרה.

2. כבר לא כולם מחזיקים אותה.

3. הנהג הוציא רישון אחרי 2007, והבנתי שבמקרה כזה הוא צריך רישיון ג' ואין לו.

אז אני שואל,

איזה רכב יוכל להכניס לתוכו סחורה באורך 3 מטר לפחות, ולנהוג עליו עם רישיון B?

ואיפה ניתן להשכיר כזה דבר לחודש?

אני מודה לכם מאוד, ומקווה שזה הפורום המתאים

[=

פורסם

אורך הדוקאטו הוא 5.6 מטר אורך, כך שאולי אתה יכול להעמיס על הרכב מטען באורך 3 מטר ובמקרה הקיצוני, אתה יכול להשאיר את הדלתות קצת פתוחות וקשורות, מטען בולט מהרכב וסימון בעזרת משולש אדום על המטען, לשם אזהרה.

בנוגע למשקל, פיאט דוקאטו, לא נדרש רשיון C בשביל לנהוג עלייה.

כל נהג יכול לנהוג על כל סוג של רכב, במידה ומשקלו הכולל הוא עד 4 טון.

במידה ומעל 4 טון, זה כבר נדרש רשיון ג', שזה רשיון נהיגה על רכבים במשקל כולל עד 12\15 טון.

פרנקופיל מושבע!

פורסם
אורך הדוקאטו הוא 5.6 מטר אורך, כך שאולי אתה יכול להעמיס על הרכב מטען באורך 3 מטר ובמקרה הקיצוני, אתה יכול להשאיר את הדלתות קצת פתוחות וקשורות, מטען בולט מהרכב וסימון בעזרת משולש אדום על המטען, לשם אזהרה.

במידה ומעל 4 טון, זה כבר נדרש רשיון ג', שזה רשיון נהיגה על רכבים במשקל כולל עד 12\15 טון.

היי,

תודה רבה. קודם כל זה בדיוק מה שהסבירו לי ואתה צודק, לא צריך רישיון C אם הוצאת את הרישיון לפני 2007 אז יכלת לנהוג על רכב 4 טון.

היום לא, והדוקאטו מעל 4 טון.

לכן מה לא מעל 4 טון? המלצות עזרה נוספת?

[=

פורסם

הבחור ציין שהנהג הוציא רשיון אחרי 2007.

בשנים האחרונות מי שהוציא רשיון רכב פרטי, מוגבל רק ל3500 ק"ג ולא ל4 טון כפי שהיה עד אז.

לכן הנהג הספציפי לא יכול לנהוג על הדוקאטו עם רישיון הרכב שבידו.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

או עגלה נגררת?

בזמנו היה פה שרשור על כך שישנם רכבים המוגדרים ברשיון 3501 ק"ג למרות שבכל מקום אחר הם קלים יותר. הסיבה לכך היא החזר הוצאות מעל המשקל הזה.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

פלג - גגון לא טוב בכלל, כי הרכב צריך להוביל סחורה במשך חודש יום יום, בכל רחבי הארץ, פריטים עד 3 מטר אורך, שכל העמסה תתפוס בערך 70%

מתכולת המטען (אם מדברים לדוגמה על דוקאטו או יונדאי 8000I)

יניב (כן?) עגלה קטנה מדיי, ברוחב מטר וחצי שתיים, ובאורך 2.20 בערך, לא טוב.

עדיף גם שהרכב יהיה סגור...

מה עליי לעשות לדעתכם?

[=

פורסם

מה לגבי ניסאן NV200?

לא מכיר את המידות הפנימיות שלו, אבל נראה שהוא מתחת למגבלת 3.5 טון.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

LEASE4U הם מקבוצת קרסו.

סביר שאצלם תמצא.

W. Churchill

פורסם

בהחלט בעיה שכן כל הוואנים כגון דוקאטו וכו', הם מעל הסף של 3.5 טון. ניסאן NV200 קצר מידי למיטב זכרוני, תנסה לחפש רנו טראפיק או סיטרואן ג'מפי (בתצורת וואן מסחרי סגור כמובן) ועם דלתות פתוחות מאחור תוכל להסתדר.

פורסם

אני הוצאתי רישיון לפני חצי שנה ויש לי רישיון עד 3500 ק"ג. זה שונה

• תוכן חדש...