Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה ניראה לי קשה פסיכולוגית להתחיל נסיעה כשאתה יודע שלכל היותר, במקרה הטוב יש לך טווח נסיעה של 90 ק"מ.

ברגע שאני רואה שנשאר לי דלק לכ 100 ק"מ אני נכנס לתדלק (בפיאט אפילו בכיוון ה 200), כך שהטווח המקסימלי בעייתי (לפחות עבורי, אני נוסע כ 100 ק"מ ביום).

סיקור מעניין :-)

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה תענוג לקרוא את הסיקור!

לובינסקי רמזו למחיר של 100K?! גם 60K זה לא מעט עבור רכב כזה לדעתי.

5,000 ש"ח עמדת טעינה עלאק, נפלו על הראש :nono:

יש ניסאן ליף חדשה, אוטו נורמלי עם טווח של 230 ק"מ שזה די והותר..

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם (נערך)

אכן , מזכיר את המידות של האלטו שחדש כזה נמכר בחמישים k , איך הגיעו בלובינסקי שם ל-100 k ??

הניסן ליף , ככל הניראה , תהיה יקרה מאוד .

עריכה אחרונה על ידי iceco
פורסם
אין ספק שברגע שימציאו את הטכנולוגיה המתאימה כדי להתגבר על הבעיה הכי גדולה וכמעט יחידה בפעולה של המנוע החשמלי- טווח הנסיעה, מנועים אלו יחליפו לאט לאט את 98% ממנועי הבעירה, ואלו ישארו רק בידי אספנים שלא מוכנים להפרד מהלוגמות.

.

זאת לא בדיוק הבעיה של המנוע החשמלי, תכל'ס המנוע החשמלי כמעט מושלם עם נצילות גבוהה מאוד (96% לדגמים מסוימים), הבעיה הקיימת היא בסוללה, או יותר נכון במשקל ובמחיר הסוללה, בטסלה היוקרתית זה עובד יופי כי המחיר נבלע במחיר הכולל של הרכב, אבל בעשור האחרון יש התקדמות ומספר רב של פרוייקטים גדולים וארוכי טווח בנושא הזה, צריך גם לזכור שמדובר בטכנולוגיה שתפותח למספר שווקים כמו השוק הסלולרי כך שמספר המעבדות והחוקרים בתחום רק גדל.

פורסם

כמו בכל טכנולוגיה חדשה, הדורות הראשונים יקרים, לא יעילים ומסורבלים.

אבל זה רק הצעד הראשון, טסלה מראים שאפשר גם אחרת.

גם לרכב הנ"ל יהיו קונים בארץ במחיר הנכון.

תודה על הסקירה.

אגב, רוב הנוסעים במכונית חשמלית מדברים על "חרדת חשמל" (גם בטופ גיר אמריקה), מעניין.

איך אפשר לפתור את זה? אולי עמדות הטענה (תחנות דלק) מהירות של 5-15 דקות תוך כדי שאתה שותה קפה בחנות?

זאת בהחלט שאלה מעניינת.

פורסם

מאוד אהבתי את הסקירה!

היא הייתה עונה ב-80% מהזמן על הדרישות שלי (אני נוהג כ-10 ק"מ ליום). רק לא על ההנאה מנהיגה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
כמו בכל טכנולוגיה חדשה, הדורות הראשונים יקרים, לא יעילים ומסורבלים.

אבל זה רק הצעד הראשון, טסלה מראים שאפשר גם אחרת.

גם לרכב הנ"ל יהיו קונים בארץ במחיר הנכון.

תודה על הסקירה.

אגב, רוב הנוסעים במכונית חשמלית מדברים על "חרדת חשמל" (גם בטופ גיר אמריקה), מעניין. לאו דווקא, טריוויאלי למרבה הצער:wink:.

איך אפשר לפתור את זה? אולי עמדות הטענה (תחנות דלק) מהירות של 5-15 דקות תוך כדי שאתה שותה קפה בחנות? לא היה איזשהו אגסי שכבר ניסה משהו דומה?

זאת בהחלט שאלה מעניינת. והיא נענתה בשלילה עם הכישלון הקלואסלי של BP .

לדעתי, מכונית נישה ללא יחוד המנסה להידחק לשוק קיים וקטן.

• תוכן חדש...