Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום!

לאחר בדיקה של מספר רכבים המתאימים לצרכים שלי מצאתי כי הרכבים הנ"ל ניסן טידה ממודל 2010 ומעלה ומיצובישי לנסר ממודל 2010 ומעלה עונים על דרישותי הצנועות אפשר לומר , בכל מה שקשור לציפיות שלי מכלי הרכב שלי!

ישנם שני דגשים חשובים עבורי והם:

א. אחזקה וטיפולים בדגש על עלויות תחזוקה נמוכות.

ב. צריכת דלק.

אשמח לקבל חוות דעת בנוגע לדגמים שהיזכרתי .

תודה רבה!

פורסם

לגבי שני הדברים שחשובים לך - אחזקה צפוייה להיות זהה, צריכת דלק של ניסן עדיפה בקצת.

אם מרחב פנים ל 3 נוסעים מאחורה לא קריטי בשבילך, והמראה החיצוני של טידה לא מפריע לך, למיצובישי אין שום העדפה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לדעתי אתה טועה הניסן, רכב פשוט ואמין מרווח מאוד ל4 החמישי יצטופף קצת עקב מבנה רכב צר, הניסן שקטה נוחה ונעימה לנהיגה.

לגבי המיצוביששי (נהגתי בה כשבוע בלבד) צריכת הדלק הייתה גבוה יותר ולי היא הייתה פחות נוחה בנסיעה אבל מרווחת מהניסן (תא המטען בניסן ענק).

פורסם

בנוסף חשוב לי לדעת האם מישהו מחזיק בדעה שלילית קיצונית כלפי הטידה בעקבות בעיות אמינות חריגות שצצו אצלו ברכב או שהוא שמע עליהם.

על פניו בעיון מעמיק בפורום הטידה היא אופציה מאוד נוחה עבורי בעלות ובאחזקה שכן היא מקבלת חוו"ד חיובית !

אך קיים אצלי חשש בכל זאת כיוון שאינני מכיר את הרכב הזה כלל!

מה אומרים?

פורסם

דוגמה אמיתית:

ניסן טידה 2009 יד 1 פרטית עם 60 אלף קילומטר.נרכשה חדשה מהסוכנות.

תקלות:

*דיפוני דלתות התחילו ל״התנפח״ ולהתרחק מהדלת עצמה.

*ידית כיוון גובה מושב נשארה אצל הנהג ביד.

*ידית פתיחת דלת נהג נשברה.

*פנסים דוהים מהר מאוד.

הרכב של חבר קרוב,בעיקרון אלו בעיות סתמיות ומבחינת אמינות מכנית הרכב בובה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

ואני דווקא אבוא ואומר הפוך!

המיצובישי רכב יפה מאד ורק מהסיבה הזאת נראה לי תמוהה לקחת רכב מכוער כמו הטידה ,שכן אין לכך שום הצדקה( המחיר שלה לא זול יותר שמעותית, היא לא מרווחת יותר ובטח שלא נוחה יותר).

עצה שלי היא אם אפילו קצת חשוב לך הדמוי שלך בתור בעל רכב ,היא לפסול את הטידה שכן אין שום הצדקה לקחת אותה.

בהצלחה!

פורסם

מה הקשר בין יופי למה שביקש פותח הנושא,רכב מכוער פחות גניב ומראה זה עניין אינדיבידואלי.

טיפול שמנים ניתן לעשות בעצמך כמעט בכל רכב,מעבר לכך כמו ברקסים או החלפת שמן גיר אם הייתי אתה לפחות פעם אחת במוסך לפני שמנסה בעצמי.

קרסו לא ידועים במחירי טיפול נמוכים,אבל כמו כל מוסך יבואן הוא יקרן בדר"כ.

פורסם

לכל המגיבים תודה!!

היום ראיתי 2 טידות, מאוד מרווחת מאוד, בצבעים כהים הכיעור לא כל כך נורא, שחור מרזה [emoji6]!

נסיעה חלקה, כסאות נוחים והכל ,אבל..

כמו שנאמר כאן הדיפונים מתפרקים וידיות הכיוון של הכיסא נוטים להישבר, זה ממש נכון!!

כיסוי העור המנופח של הדלתות היה במצב של סלון עור מקולף בן 15 שנים לפחות!!

שולי אבל קצת מבאס!

• תוכן חדש...