Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לרכוש מצלמה כזאת , בשביל לצלם טיולי טרקטורונים וגם במים קאייקים וכו׳

עכשיו בקשר למחיר מצלמות הגו פרו יקרות מאוד , אני מחפש יד 2 שלהם , או המלצה לחברה אחרת אפילו , התקציב הוא עד 800 ש״ח ליד 2 מה אתם ממליצים ?

פורסם

אם אתה לא בקטע של מצלמות סיניות (אם כן אז לך על המצלמה ששי המליץ עליה), אתה יכול לקנות קונטור רום 2 במחיר דומה לתקציב שלך.

http://www.contouril.co.il/product-560-ContourRoam2.aspx

בחו"ל המחיר קצת יותר זול.

אבל לפני שאתה רוכש מצלמת אקסטרים כדאי לחשוב מה חשוב לך במצלמה כזאת?

הצורה שלה? - מצלמה מרובעת (כמו הגופרו) או מצלמה גלילית (כמו הקונטור)?

גודל סוללה? - הסינית מחזיקה מעמד כשעה +-, המצלמות היותר איכותיות כמו הקונטור מחזיקות מעמד כשלוש שעות צילום ברזולוציה הגבוהה ביותר.

נגד מים? האם מספיק שתהיה חסינה למים עד מטר עומק או יותר? יש מצלמות שניתן להשתמש בהן בגשם רק עם קייס ייעודי ויש מצלמות שאפשר גם לצלול איתן עד עומק מסויים ללא קייס מגן.

מסך? - ישנן מצלמות שבאות עם מסך מובנה שאתה יכול לראות מה אתה מצלם ויש כאלה שלא (כמו הקונטור). יש כאלה שבאות עם אפליקציה לפלאפון ששם תוכל לראות מה המצלמה מצלמת גם אם אין בה מסך מובנה (כמו בדגם היקר יותר של הקונטר - CONTOUR 2+).

שינוי זווית הצילום? - יש מצלמות שאתה יכול לכוון בהן את זווית הצילום והעדשה בלי שאתה צריך להזיז את המצלמה עצמה (חשוב כאשר משתמשים במצלמה על הקסדה) ויש מצלמות שאין את האופציה הנ"ל.

עמידות? - יש מצלמות עמידות מאוד ויש כאלה שפחות.

GPS? - יש מצלמות שיכולות להציג לך את המיקום של הצילום ויש כאלה שלא.

בקיצור יש כל כך הרבה אופציות בשוק ואתה צריך לבחור את המצלמה שתתאים לשימושים שלך בצורה האופטימלית.

תחקור קצת באינטרנט ותחזור לכאן עם הדרישות שלך.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חבר'ה אני מחפש המלצה למוט למצלמה הזאת(SJ4000). הזמנתי מוט זול בכ15 שקל והוא ממש גרוע כי הצירים שם לא מספיק חזקים והם מחליקים והציר מתקפלים מסתובבים.

יש איזה משהו נחמד שמחזיק טוב ולא עולה 300 שקל כמו המקורי?

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם
אני לא יודע להמליץ, אבל חפש במקביל בגוגל, גם בעברית.

המצלמה הפכה מאוד נפוצה, כך שיש המון המלצות וסקירות ברשת גם לאביזרים.

אני רואה אנשים מסקרים את המוט שאני קניתי, גם סיני מאיביי וניראה זהה, והם אומרים שזה אחלה מוט אבל הקטע שהם בטח לא עשו איתו כלום עדין כי במבט ראשון הוא ניראה טוב אבל אז כשאתה עושה תנועה אחת חדה הציר לא מחזיק כמו שצריך.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

• תוכן חדש...