Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

2 הרכבים אמינים כשלספייס עדיפות כי חדשה עם אחריות.

אני נוסע על הספייס באזור הררי,זה לא מאוד מהיר,אבל בהחלט מתמודד טוב,מזגן מצוין,הוא רך אם כי בכבישים מעוקליםציש זווית גלגול גדולה.

האיבזור מצוין,תא מטען גדול יותר לעומת הספלאש.

לדעתי הספלאש תהיה זריזה יותר,94 כס לעומת 80.

תבבצע נסיעת מבחן על שניהם כמובן.

אישית בחרתי בספייס ולא בספלאש.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

למה ספלאש 2012? יש מבצעים מידי פעם של רכבים עם 0 ק"מ שפלאש ב76K

בכל מקרה בספייס לא נסעתי אבל בספלאש ביליתי לא מעט זמן (30K ק"מ++) רכב זריז וחסכוני להפליא, מדהים כמה שהוא מרווחח לנהג,

תא מטען זערורי, בנוי טוב אבל איבזור חסר (2 ח"ח, ללא בלוטוט).

פורסם

לאיזה צריכת דלק הגעת?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הספלאש לא הכי נוחה לנהיגה, הרכב גבוה וצר לכן לא הכי יציב, הספייס סטאר יציבה, רכב חמוד ביותר וצריכת דלק טובה, קצת יותר מרווחת לדעתי אם כי לא ביליתי הרבה זמן בחברת הספלאש.

הייתי הולך על הספייס סטאר, גם מבחינת אבזור וגם מבחינת אחריות.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם
לאיזה צריכת דלק הגעת?

בנהיגה לא חסכונית במיוחד ומזגן דולק קבוע 1\16.5 כמה נסיונות לחסכנות הבאו אותי לצריכה טובה יותר.

אוהד- הספלאש - לא יציבה - מאיפה לקחת את זה??

פורסם
בנהיגה לא חסכונית במיוחד ומזגן דולק קבוע 1\16.5 כמה נסיונות לחסכנות הבאו אותי לצריכה טובה יותר.

אוהד- הספלאש - לא יציבה - מאיפה לקחת את זה??

ביחס לספייס סטאר. עשיתי נסיעת מבחן על שתיהן והספלאש היו לה רגעים של חוסר יציבות במהירות 110 קמ"ש.

אולי הנתונים לא 100% מכיוון שנסיעת מבחן לא נותנת הרבה מידע על הרכב אבל שוב...זה נאמר בהשוואה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

מבחינת בטיחות הספייס עדיפה.

פורסם

תכנס לאתר euroncap,ותיראה שהיא בטוחה יותר,יש פחות פגיעות לבן אדם בעת התנגשות.

לשניהם יש 4 כוכבי בטיחות,אבל הספלאש נבחנה ב2008 בשיטת ניקוד הישנה,ככה שלא בטוח שהיום היא הייתה מקבלת 4 כמו שקיבלה המיצובישי.

פורסם

בנסיעת מבחן שלי על הספלאש המזגן היה חלש מאוד.. יש פה בעלים אמיץ שיכול להכריע?

ואגב הבנתי שמערכת השמע שלה והרמקולים עלובים

זה נכון?

ואם כן כמה יעלה לשדרג רמקולים?

פורסם

מערכת השמע עם קליטה טובה ברדיו (יותר טובה מהסוניק) איכות שמע סבירה בלבד

ללא AUX, USB.

מזגן מקרר היטב אבל מהירות המאורר אכן לא חזקה במיוחד,

יתרון קטן גם תחת עומס בימים חמים במיוחד לא הפסיק המדחס לעבוד (לעומת השברולט ששם המזגן יוצא להפסקות מנוחה לפעמים).

פורסם

שידרוג רמקולים עולים כמה מאות ל רמקולים סבירים.

דווקא בספייס יש אחלה רמקולים.

• תוכן חדש...