Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני לא מבינה גדולה ברכבים.. אשמח לקבל עצתכם. אני מחפשת רכב שלא יהיה גדול, ושיהיה חסכוני יפה וחמוד, עד 40000₪. השימוש שלי זה רק ליציאות לא בטוח שכל יום אצא איתו ואולי ולא בטוח תלוי לכמה דברים.. יציאה של פעם בשבוע מירושלים לתל אביב. זה בגדול.

ראיתי רכב שברולט באבו ביג של שנת2009 ב27000₪, האם שווה וחסכוני?

תודה :)

פורסם

האוואו זה דרעק של רכב,לא בטיחותי,לא חיסכוני,איכות חומרים לא משהו ומנוע מרעיש-כישלון.

את מחפת ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הונדה סיוויק הוא רכב מצויין אבל לפי הדרישות שלך הוא רכב גדול,

הייתי ממליץ לך לבדוק את הדייהטסו סיריון 2008+, רכב קטן ומרווח, זריז וחסכוני, אמין, מצויין לבחורה

עברתי לסקייטבורד

פורסם

למה לא לרכוש רכב קטן שיהיה יותר חדש?

למשל דייהטסו סריון רכב אמין,למרות שהוא ניראה קטן די מרווח.

פיג'ו 107 מאוד חסכונית,קטנה,אמינות טובה תבדקי בחברות הליסינג,שם צריך להיות לא מעט.

יש גם פורד פיאסטה,בטיחותית,איכות חומרים טובה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמה זה חיסכוני בשבילך?

פורסם

אני לא יודעת להגיד כמה ליטר וכו׳ אבל שכן יהיה חסכוני.

אני עכשיו בודקת בין הפיאט 500 לניסן מיקרה

איזה עדיף/ מומלץ?

תודה

פורסם

שתיהן מכוניות טובות, קטנות וחסכוניות. אין ספק של 500 יש יותר קסם אבל גם חסרון בדמות תצורת שלוש דלתות.

מיקרה, סיריון, סיטרואן C1 / פג'ו 107 ואפילו סוזוקי אלטו אטומטית (אללי) הן אופציות טובות לסטודנט התפרן, נכנסות בתקציב ואמינות מאוד. לא הייתי מחפש רכבים גדולים יותר, זה מיותר.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

היי הודיה,

בתקציב שלך ובדרישות שלך, שיהיה יפה וחמוד ואני מניח שגם חסכוני, יש לך לא מעט אפשרויות:

פיאט 500 אכן נכנסת בתקציב שלך, אולי למתוח אותו טיפה או להוריד את המחיר של מי שמוכר.

דייהטסו סיריון רכב קטן אם כי מרווח.

סיטרואן C4 2011 יחסית קטן אבל אני לא בטוח לגבי חסכוני.

פיאט גרנדה פונטו 2010.

ניסאן מייקרה.

פורד פוקוס האצ'בק רכב מומלץ אם כי לא חסכוני כ"כ.

פג'ו 107 קטן, חמוד, חסכוני מאוד.

רק תבחרי מה הכי יפה לך, מה בא לך ומה הכי זול. אנחנו נשתדל לעזור לך לגבי איכות הרכב.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

השאלה היא אחרת, אם יש לך רק תקציב של 40K, לא כדאי לקחת רכב בפחות ואת שאר הסכום לתת לביטוחים, טסט ותיקונים קטנים?

אלא אם כן יש לך סכום בצד גם לדברים האלה, רכב זאת הוצאה לא קטנה גם בתחילת דרכו וגם כל חודש.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• תוכן חדש...