Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוא נגיד שאם היו מוציאים דייהטסו סיריון כמו שיש לי עכשיו של שנת 2014 הייתי רץ לקנות. זה ההורים קונים ואמא שלי אלמנת צה"ל אז היא חייבת לקנות רכב חדש מהחברה. צריך שיהיה מרווח נורמלי כי אני גבוה (185) אז שהראש שלי לא יתקע בגג ושיהיה מרווח לרגלים (לא כמו בפיקנטו)... אהה אבזור נורמלי (יעזור מסך מולטימדיה) צריכת דלק נורמלית פשוט אוטו נורמלי. אנחנו 5 במשפחה (2 הורים ושלוש ילדים רזים מאחורה) אבל רוב הזמן אבא שלי על אוטו כי הוא עובד עצמאי אז הוא נוסע הרבה בעיר או מרחובות לרמלה.... ואם אנחנו נוסעים אז שתי הורים ו2 אחים ופעם במאה שנה גם האח השלישי מצטרף... ושלא יעבור את ה- 100 אלף (אפשר 103 וגם זה השיא) והדבר הכי חשוב!!!!!! שיהיה לו שוק טוב! שעוד 4 שנים שההורים שלי ימכרו אותו אז שיהיה קל למכור אותו במחיר טוב. (כול 4 שנים אנחנו מחליפים אוטו)... חשבתי על הקליאו אבל אבא שלי אמר שאין לו שוק וכמעט לא רואים אותו על הכביש.

עכשיו השאלה היא איזה רכב הכי טוב לפי הדרישות שלי? בבקשה תתנו לי רכב אחד טוב עם שוק טוב. יאאלה כמה רכבים יש למה אין פשוט אחת טובה?

תודה רבה רבה למי שיעזור לי למצוא את הרכב... באמת תודה

פורסם

אנשים טרחו מזמן וענו לך על 4 שירשורים באותו נושא.

למה לפתוח עוד אחד?:?:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ננעל - נא להגיב בשרשור הזה

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...