Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים רציתי לעלות את הנושא שאני בטוח שיש רבים כמוני באזור הדרום, מדובר על שלטי ביפר שמפסיקים לעבוד כאשר יש לחימה בעזה .

אני גר בב"ש ויש אזורים בהם פשוט השלט של הביפר הופך לאבן , מדובר גם בביפרים של חברים אחרים .

גם בעמוד ענן+ עמוד ענן התופעה התרחשה .

יש למישהו דעה לגבי הבעיה הזאת ?

יפני זה הכי אחי

פורסם

כנראה יש איזה מערכת שמבטלת את התדרים כדי למנוע הפרעות.

אני נוהג משאית ומפעיל מנוף, ולמנוף שלי יש שלט רחוק וכאשר אני מדליק אותו כל השלטים של המכוניות באזור מושבתים.

וזה בכדי למנוע הפרעה ושהמנוף לא יעבוד עצמאית.

עולה לי חיוך קטן על הפנים אני מודה ,שאני רואה אנשים דופקים את השלטים של המכוניות שלהם כי האוטו לא נפתח.

פורסם
כנראה יש איזה מערכת שמבטלת את התדרים כדי למנוע הפרעות.

אני נוהג משאית ומפעיל מנוף, ולמנוף שלי יש שלט רחוק וכאשר אני מדליק אותו כל השלטים של המכוניות באזור מושבתים.

וזה בכדי למנוע הפרעה ושהמנוף לא יעבוד עצמאית.

עולה לי חיוך קטן על הפנים אני מודה ,שאני רואה אנשים דופקים את השלטים של המכוניות שלהם כי האוטו לא נפתח.

חוצפה!,זה חוקי הדבר?

אני מדבר כמובן על השלט של המנוף שלך.

פורסם

כנ"ל ביפר רב בריח (MVP) "מבצע" ראשון איתו.

אוכל סרטים, מפרק את את האזעקה מחזיר, מפרק שוב, פעם עובד פעם לא.

עד שנזכרתי במעורפל שצה"ל משבש תדרים. מאז עובד היטב. (שבוע האחרון פלוס מינוס)

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

על איזה תדרים עובד הביפר הזה?

באיזה אזור יש שיבושים של הביפר?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

קרה לי בעבר בכל המבצעים הצבאיים (גשמי קיץ, עופרת יצוקה, עמוד ענן וגם עכשיו).

דיברתי עם השירות לקוחות שלהם. הסבירו ששיבוש תדרים זה חלק מהתו"ל של צה"ל ואין מה לעשות יותר מדי.

פורסם
אכן ייתכן מאוד שצהל חוסם תדרים מסויימים.

התחום תדרים מסווג, ולכן לא כדאי לכתוב כאן תדרים ספציפיים.

לא ביקשתי תדר מדויק, מספיק להגיד VHF, UHF, וכו'

הבהרה: כמובן שלא מדובר על התדרים שצה"ל חוסם, אלא התדרים שבשימוש הביפר, אלה לא אמורים להיות מסווגים ואמורים להיות בעלוןן לצרכן למיטב זכרוני, או בעלון לגבי קרינה בלתי מייננת.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...