Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צפון איטליה בסוכות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שכרתי מהם בעבר, כמדומני הרכב היה של יורופקאר. מאחר ולא היו בעיות מיוחדות אני לא יכול להעיד על רמת שרות במקרה כזה. מוקדם יותר בשרשור כתבתי על חברות נוספות.סיקסט ובעיקר באדג'ט מציעים לעתים מחירים גבוהים בעשרות אחוזים מעל המתחרים. הרץ הציעו לי בעבר שרות רע בחו"ל והמשך שרות רע, איטי ועקבי בארץ. אני מציע לא להסתפק באתרים אלא לברר טלפונית- לעתים תקבל הנחות על סמך השוואה טלפונית, כרטיס אשראי ועוד.

פאסאט 04, כשתפתח שרשור אוסטריה וגרמניה, אשתדל לסייע לגבי זו הראשונה.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פנדוב, אכן עברתצי על כל החברות שהצעת בפוסט הקודם. ואכן סיקסט יותר יקרים בכמה מאות ש"ח.

אני אתקשר לבקש הנחה, נראה אם ייתנו לי משהו.

פורסם

עזוב את סיקסט. אם ההצעות שקיבלת מאחרים דומות זו לזו, פנה טלפונית ונסה מזלך. לעתים יחפשו תירוץ לתת לך הנחה: הצעה של מתחרה, כרטיס מועדון חבר, כרטיס אשראי כלשהו, לקוח חוזר, לקוח חדש וכדומה, עזור להם לעזור לך.

דאג שההצעה תכלול ביטול השתתפות עצמית בעת נזק. זה מוצע בשתי צורות:1 במקרה נזק אנך משלם. 2 במקרה נזק אתה משלם ומחזירים לך את כספך.

עקרונית, 1 נשמע עדיף, אך השאלה כמה עולה כל הצעה. לשיקולך במה תבחר.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

ממש כמו בהזמנה השרשור הזה, מתעלק..

סגרתי כבר טיסות ורכב לטיול הקרוב שלי עם אשתי בצפון איטליה.

ממריאים ב-2.10 למלפנזה (במילאנו - נחיתה ב-11 בבוקר) וממריאים משם חזרה ב-11.10 (המראה ב 11 בבוקר).

הרכב נשכר מהרץ- "גולף או דומה" בעסקת חבילה הכוללת את שלל הביטוחים המקיפים ונהג נוסף.

אני זוכר שיש כאן אנשים עם פרספקטיבה רחבה לטיול כזה וכאן אני מבקש את עזרתכם כי אני חושש שאני מתכנן טיול "קבלנות" מסורבל.

התכנון שלי:

ממלפנזה ישירות לקומו (לילה ראשון), בחצי היום שנשאר מטיילים סביב הלשונית הכוללת בלאג'יו, מלאג'יו ,טרמצו וכו'

ביום השני למחרת מתחילים לנוע מערבה לאגם מאג'ורה (ללא לוגאנו וללא שוויץ) לכיוון טרסה ששם עושים 2 לילות (או שעדיף לילה באמצע במקום אחר באזור)

ב-5.10 נסיעה לטורינו -משחק כדורגל של יובנטוס נגד רומא (סגרתי לילה במלון קרוב לאיצטדיון עם חניה פרטית), נסיעה של כ-4 שעות.

לילה בטורינו + משחק ולמחרת נסיעה ארוכה עד לאזור גרדה והדולמיטים (כ-6 שעות לפחות).

נשארו לי 4 לילות אותם חשבתי לחלק ללילה בגרדה, 2 לילות איפשהו בדולמיטים (כנראה אורטיזי) ועוד לילה אחד בגרדה בחזור ומשם בצהריים שלמחרת נסע לכיוון השדה (סגרנו לילה במלון קרוב לשדה).

אין ונציה, אין מילאנו, אין ערים גדולות כאלה ואחרות. הרעיון הוא גם קצת "לעבוד" בנסיעות כפיות וגם להתרווח מול הנוף (דולמיטים).

המשחק של יובנטוס קצת "תוקע" לי את כל המסלול אבל קשה לי לוותר על התענוג.

אשמח להמלצות.

עריכה אחרונה על ידי BMW

• תוכן חדש...