Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בבית לצערי גם מזגן לסלון של טורנדו לגנד אינוורטר , בפחות משנתיים שהו אצלי כבר הספיקו להחליף (על חשבונם) פעמיים בקר ביחידה החיצונית ופעמיים בקר ביחידה הפנימית. וזאת לאחר הארכת אחריות וצעקות עם מוקד השירות. אתמול הלך לעולמו אחד הבקרים שוב. בביקור של הטכנאי האחרון הוא הסביר לי כיצד מזהים אם הבעיה היא בחיצוני או בפנימי, יש פס אחד או שני פסים על המזגן

שאלה למומחי הפורום, מישהו יודע לשייך , כרגע יש פס אחד בלוח הבקרה, פנימי או חיצוני ?

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הכלל שלי בחיים: כשמישהו מפרסם באופן אגרסיבי מדי - לשמור מרחק.

ולעניין - חפש על המדבקות את הדגם של המזגן (מידאה) וחפש ברשת את ה MANUAL שלו. טורנאדו ולג'נד הם שמות מדבקה כמובן.

:turn-l:
פורסם

ועוד חשבתי שתדיראן זה דרעק.

יחסית לטורנדו הזה, תדיראן ספיריט 25 שיש לי בבית זה שיא האמינות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני לפני החלפת מזגן בחדר,כרגע יש לי אלקטרה 1 כ''ס בן 8 שנים שעושה בסה''כ אחלה עבודה אבל מתחיל להתפגר.

תודה על האזהרה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לצערנו כל המזגנים הסיניים שנמכרים בארץ (תדירן, אלקטרה, טורנדו ושות׳) הם דרעק, ובדרך כלל רק ליתר ביטחון גם השירות שלהם דרעק.

מצד שני במחיר של מזגן נורמלי שיחזיק ל-15 שנה, אפשר לקנות כל 5 שנים דרעק סיני חדש.

פורסם

מזגנים קטנים קונים הכי זול עם אחריות ארוכה וכשהאחריות/ביטוח נגמרים והוא מתקלקל פשוט מחליפים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הבעיה עם אינוורוטר שלא כולם יודעים לתקן,לי יש אלקטרה INVERTER וכ שנתיים והספיק להתקלקל,התיקונים יקרים יותר מאשר המזגן רגיל,פעם אחרונה שאני קונה INVERTER.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לנו בבית הקודם היה מזגן של טורנדו. רק בעיות היו איתו כל הזמן.

אחרי שנגמרה האחריות שלהם(שבעבר היתה קצרה יותר), הוא המשיך להתקלקל

כל הזמן, ולמזלי היה לי ביטוח מוצרי חשמל כולל מזגן. מה לא החליפו למזגן הזה,

מדחס, מאוורר, קבל, כרטיס, כבר היה שווה להם לקנות לנו מזגן חדש :-)

בסוף לנו נמאס מזה, והוא עף לכל הרוחות, והחליף אותו מזגן של אלקטרה.

בינתיים טפו טפו מחזיק מעמד.

מאז, אין מצב שאני קונה מזגן של טורנדו.

פורסם
מזגנים רק מיציבושי , זו דעתי לפחות.

מיצובישי ופאנסוניק אכן נמצאים במקום 1 בעולם באיכות ואמינות.

בארץ לצערנו היבואן גובה מחיר שחיטה על מזגני מיצובישי.

עדיין לקנות טורנדו זה לשים את השפיות שלך על קרן הצבי - לא להתקרב בכלל למזגנים שלהם.

קנה אלקטרה או תדיראן עדיף מספר מונים על טורנדו. - פרסום אגרסיבי אבל תקלות - ישמור השם.

קובי

:-)

פורסם
מזגנים רק מיציבושי , זו דעתי לפחות.

אלא אם אתה מציע לי לפרק את המזגן מהאוטו, לא ממש ראיתי את המזגנים שלהם בחנויות בארץ (להזמין מזגן מחו"ל קצת לא אפשרי).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...