Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אל תתבלבל בין מזגני מיצובישי למיציבושי :-)

מיצי כמו החתולה

יקר אבל שווה את הבעיות שנחסכות כשקונים מוצרים מקבילים.

אגב לסבר את האוזן תדיראן אלקטרה טורנדו סאגה ועוד כמה מוצרי מדבקה מיוצרים ע"י מידאה קונצרן סיני גדול שמייצר לכולם OEM.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
  • תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה לכולם על ההתייחסות,

אכן המזגן הוא של מידאה , inverter 44

וחוזר לשאלה המקורית , משהו יודע כיצד ניתן לזהות את התקלה ?

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
מיצי כמו החתולה

יקר אבל שווה את הבעיות שנחסכות כשקונים מוצרים מקבילים.

אגב לסבר את האוזן תדיראן אלקטרה טורנדו סאגה ועוד כמה מוצרי מדבקה מיוצרים ע"י מידאה קונצרן סיני גדול שמייצר לכולם OEM.

כמעט נכון.

טורנדו זה מדבקה של MIDEA

אלקטרה זה מדבקה של AUX

תדיראן זה מדבקה של GREE

פורסם

אז מה עדיף להתקין LG וכדומה?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

כנראה שכבר לא, לפחות לא המזגנים הביתיים שלהם.

המקור שלי זו רשימת המזגנים המאושרת שמפרסם משרד האנרגיה. לצערי, לאחרונה הם הפסיקו לרשום יצרן ורושמים רק יבואן ודגם. אבל שנה שעברה היו רשום בדיוק מי היצרן של כל מזגן, וזו היתה החלוקה.

פורסם
אז מה עדיף להתקין LG וכדומה?

יש לי מזגן LG PLASMA משנת 2006 בחדר , אין יום שאני לא מתפלא איך עוד לא הרסתי אותו. אפילו גז לא החלפנו לו

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

גם להורים שלי יש את המזגן הזה,הוא מעולה.

נראה לי שאני אמצא לעצמי כזה שיחליף את האלקטרה שיש לי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

קנינו שנה שעברה את הקלאסיק של אלקטרה והוא הגיעה עם מדבקה עליו שהמזגן מיוצר בישראל . אז כנראה שלא כל הסדרות מיוצרות בסין ואלקטרה עדיין מייצרת במפעל בראשון לציון .

פורסם

מאוד מעניין. האם נראה שאלקטרה מנסה לסלק מהשוק את המתחרה הקטן (והחדש) כשהיא מותירה אותו ללא הספק שלו? חוסר תחרות זה לעולם לא לטובת הצרכן.

:turn-l:
פורסם

אסור לרכוש שום מוצר ששייך לחברת אלקטרע , השרות שם הוא אחד הגרועים עם לא הגרוע ביותר !

אכן המזגנים של LG הם סופר אמינים .

פורסם
2 מזגנים של LG אחד PLASMA ועוד אחד קטן יותר עובדים ללא הפסקה כבר כ-4-5 שנים עם אפס תקלות.

מזגן אחד של LG.

שניים של מידאה (עם מדבקה של טורנדו).

אחד של family line.

כולם עובדים יפה מאד כבר כמה שנים וכמה וכמה הפסקות חשמל.

בלי להתיימר להיות מומחה, נראה לי שאם מתקינים מזגן פשוט בצורה טובה, כנראה שהוא יעבוד הרבה שנים.

דני

• תוכן חדש...