Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צירפתי תמונה של המטבח. אני רוצה לשים את המסך במקום הדיספנסר של נספרסו (מסומן בתמונה).

הבנתי שיש עינית(?) שקולטת מאחד הממירים בבית?

2212.JPG

אני מחובר ל-HOT.

תודה :)

ניב

לא חותם

פורסם

אהבתי את המטבח! לא ידעתי לנספרסו יש מתקן כזה לקפסולות, מה מחירו אם אפשר לדעת?

פורסם (נערך)

אתה יכול לקנות ממיר עידן פלוס אבל אתה תהיה מוגבל לערוצים שיש כרגע.

אני יודע שללקוחות YES יש אופציה לאפליקציה לסמרטפונים ולטאבלטים שדרכם ניתן לראות את הערוצים.

יש לפיליפס פתרון לטלוויזיה אל חוטית http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?slg=en&scy=gb&ctn=SWW1810/12

מצאתי סרטון

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם (נערך)

ישנו ממיר שפועל על גלי רדיו, ומכך שניתן להסתיר אותו מאוחרי הטלוויזיה. בנוסף, את כל החיווי אפשר להסתיר בתוך הקיר עם צינור "קוברה".

רוב הטלוויזיות מהחברות הטובות מגיעות עם ממיר מובנה [עידן פלוס כזה]. יש מבצע ברשת BIGBOX, 32 אינץ' סמסונג או פנסוניק עם 3 ו-5 שנים אחריות בהתאמה. אנחנו רכשנו סמסונג, משום שהאיכות שלה נראתה לנו טובה יותר [למרות שהעדפתי את הפנסוניק בגלל האחריות]. המחיר הוא 1390 שקלים.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם יש לך איך להשחיל משם לכיוון הממיר כבילה אז אין בעיה:

אם ההשחלה היא 10~ מטר אתה יכול להעביר כבל HDMI ועינית

אם זה יותר מזה אזניתן להשחיל 2 כבלי CAT5 ולהעביר דרך מתאם את ה HDMI ואת העינית

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

gsi16v - זה כל העניין - אין לי איך להשחיל חוטים. אחרת כבר הייתי מוסיף ממיר וסוגר עניין.

car4fun - תודה :) (ממה שכבר אפשר לראות..) קיבלתי את הדיספנסר הזה מחבריי לעבודה הקודמת כשעזבתי. להערכתי 400 ש"ח.

ניקו פ. אני לא מחפש ממיר כמו שאתה מתאר, עד כמה שאני יודע יש מוצר כזה עם עינית. אני לא מוצא מספיק הסברים לדבר הזה :(

eyali23 - מה ששמת בסרטון, להערכתי דבר כזה אני צריך.

עוד מישהו יכול לשפוך אור בנושא?

לא חותם

פורסם (נערך)

בבקשה לינק למוצר דרך איביי

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=Image+4+Channel+Wireless+Audio+Video+AV+Transmitter&LH_BIN=1&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.X+Wireless+Audio+Video+AV+Transmitter&_nkw=+Wireless+Audio+Video+AV+Transmitter&_sacat=0

קנה את הכחול הראשון נראה טוב ולא כל כך יקר.

(אני מת על החתול בחתימה שלך)

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

מניסיון עם כמה, המוצרים האלחוטיים האלו ברמה הזו לא ממש עובדים טוב

גם אם הם מצליחים להעביר תמונה שלמה באיכות גרועה הסאונד בילתי נסבל, כמו רדיו בלי אנטנה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...