Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר קרוב רוצה לרכוש את אחד משני הרכבים ונסע בשניהם ודיי התרשם משניהם ותקוע בהחלטה שלו בין הקאדילק ATS שהבנתי שי לה ריענון בדגם שכולל כמה שטויות וקג"מ שעלה לכיוון ה 40 שזה מכובד והדילמה השנייה היא S 60 החדשה רמת גימור R 245 עם מומנט יפה שגם זולה מהקאדילק אשמח לשמוע את דעתכם בעניין והוא גם חושש שיהיה לו מאד קשה למכור בעתיד שזה עוד דילמה.

פורסם

הוולוו מספקת המון תמורה לשקל, היא חזקה מאוד, נאה אך סולידית (כל עוד לא מדובר באדום\טורקיז של רכבי ההדגמה שלהם), מושבים נוחים.., בסעיף הדינאמי היא עדיין נופלת ומפצה על זה בעיקר בכוח, התיבה החדשה שלה מתפקדת יפה במהירויות נמוכות אבל שנוסקים מעלה היא קצת מתבלבלת.

הATS מרשימה גם היא, המון אבזור, עיצוב מוחצן, כוח יש גם לה, אך התיבה מסרסת את הסוסים המוצהרים, הספסל האחורי מרגיש כמו ברכב קופה, אין שם ממש מקום לאדם בוגר, ד''א את רכב ההדגמה הם ניסו למכור במחירים אטרקטיביים מאוד אבל זה שיקול גדול שמצריך להיכנס מולם לרזולוציות ע''מ להיות רגוע.

פורסם

מה החבר מחפש?

קאדילק ATS הרבה יותר קרבית, לדעתי הרבה יותר כיפית לנהיגה (הנאה אחורית...) וגם יש לה "יותר פוזה".

מצד שני, וולוו S60 מרווחת יותר במושב האחורי, נוחה יותר, סולידית יותר וגם קצת זולה יותר.

שני הרכבים אחלה, הכל שאלה של מה החבר צריך ומה יתאים לו יותר. בתקציב דומה יש גם את ה-A3 סדאן בגרסת ה-1.8 ליטר שגם היא אחלה ואפילו מרצדס CLA.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

נהגתי ונסעתי מעט בוולבו בגירסה זו, התרשמתי מהכוח , הטכנולוגיה והעיצוב. עיצוב האס 60 הוא סולידי ולדגם הספציפי עוד פילפל עיצובי שאינו מוגזם. חבר שנהג גם הוא לא התלהב מן ההגה. בשמחה הייתי חוזר לרכב כדי לבדוק שוב סוגייה זו. אהבתי גם את המימדים הקומפקטיים יחסית.[חסרו לי משוטי הילוכים מאחורי ההגה שניתן להוסיף במחיר סביר ביותר]

בקאדילאק אני סקרן לנהוג אך היא צריכה להיות נפלאה פלוס כדי שאתגבר על המראה המוחצן מדי לטעמי. יש לה נוכחות בולטת יותר מן הוולבו המאופקת יחסית[תלוי באיזה צבע] אך זו לא נוכחות שאני רוצה בה, עניין של טעם. חבר שנהג בקאדילאק לא התלהב מן המימד הדינאמי.

אני מניח שגם נוחות משפחתית היא שיקול. לגבי שמירת ערך, עיון קצר ביד 2 ייתן מושג.

למרות מחיר דומה אלו שני מוצרים שונים למדי. אם אכן אדם מתלבט ומתחבט בין השתיים ולטעמו שתיהן בגדר אופציה ראויה הייתי ממליץ לו על הקאדילאק שתיתן לו ערך מוסף בהדגשת העדפותיו וטעמו.

פורסם

החבר עוד לא קנה - וכבר חושש ממכירה. אוהב את המחשבה הזו :?

(בסיגמנט הזה, אך לא רק בזה) קונים בזול ומוכרים בזול.

ועם האחזקה הוא יסתדר ? הוא חשב על זה ? וצריכת הדלק ? (אולי זה לא משנה לחבר כי זה לא פקטור, ואז למה משנה כ"כ ירידת ערך ממכירה עתידית עוד לפני הקנייה ?)

איזה רכב היה לו / יש לו היום ?

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

נהגתי על שתיהן:

לדעתי זו בחירה בין צעיר, בריא ועשיר לזקן, חולה ותפרן - אכן דילמה ובחירה קשה.

הוולבו עדיפה לדעתי בכל סעיף, הנדסת אנוש, עיצוב, התנהגות כביש (אם כי מטעמי הגינות אציין שבנקודה הזו אני בדעת מיעוט מול שאר החברים).

הוולבו בטוחה מאוד, אוחזת מעולה את הכביש ואפשר להשתולל אתה ללא חשש, הקדילאק - טוב נו, אם הייתי עושה אתה מה שעשיתי עם הוולבו אז לא הייתי כאן כדי להגיב לך, כי במקרה הטוב הייתי מאושפז עכשיו בבית חולים אחרי תאונת דרכים.

את זה כותב לך מישהו שבשמונה שנים האחרונות נהג על רכב עם הנעה אחורית - כך שזה לא הפקטור.

הנדסת האנוש שבאמריקאית עלובה, שינסה ללחוץ על הפליפרים שמאחורי ההגה, ללחוץ על הבלמים ודוושת הדלק ויבין מזה מתגים עם תחושה מעץ.

בנוסף - הקדילאק תיתן תחושה שטוני סופרנו נוהג ברכב, אכן תחושה מלבבת.

ערך רכב במכירה? שניהם להערכתי שלא יהיו להיט בעתיד - אבל לך תדע.

עריכה אחרונה על ידי dorki
פורסם

לקדילאק יש ירידת ערך מהגבוהות ביותר וכל חלק ברכב הזה עולה ב UMI מחיר מטורף

בניהם הייתי הולך על הוולוו אבל אני חושב שיש אופציות טובות הרבה יותר שגם שומרות על הערך שלהם טוב יותר

כמו למשל מרצדס CLA 200 או BMW 320S או לקסוס IS.

• תוכן חדש...