Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה שמתי לב שיש בפורום לא מעט חברים מאיזור חיפה, ככה שנראה לי שכדאי לשתף את הפורום במתרחש.

כמובן שהדבר נוגע לא רק לסטודנטים, אלא לכל מי ששוכר דירה באיזור חיפה-נשר.

בשנה הארונה מחירי הדירות בחיפה קפצו בצורה משמעותית. מידי יום מתפרסמות דירות שבעליהן מקפיצים את המחירים בצורה משמעותית לעומת שנים קודמות ופשוט מבקשים סכומים מטורפים יחסית לאיזור (למשל 3800-3500 ש"ח לדירת 3 חדרים 75 מ"ר ברחוב בינוני בנווה שאנן. לצורך ההשוואה, שנה שעברה הדירה הכי יקרה באותו הרחוב פורסמה ב2800).

לאחרונה הוקמה קבוצה בפייסבוק "סטודנטים בולמים את העליות המחירים בשכר הדירה בחיפה". מי שיש לו פייסבוק וזה מעניין אותו, מוזמן להציץ, אבל זה לא העיקר כרגע.

מנהלי הקבוצה עורכים סקר כדי לבנות מאגר נתונים עדכני וכמה שיותר מייצג עבור איזורים שונים בחיפה ונשר, מטרת המאגר תהיה לעזור לתושבים החדשים שמגיעים לאיזור וגם לותיקים יותר לקבל תמונת מצב של תמורה למחיר.

קישור לסקר: https://docs.google.com/forms/d/1SAbBaiHCLgZuf2zWX7_xb_PS1JsygJ3rr4HkCvDqjGo/viewform

אשמח אם תוכלו להקדיש שתי דקות מזמנכם ולמלא את הטופס.

שימו לב שיש שאלות קצת חודרות לפרטיות (כמו מס' בית ודירה או שם בעל הבית) מי שלא מרגיש בנוח למלא את הפרטים האלה לא חייב!

אני אישית הסתפקתי בציון הרחוב בלבד.

חשוב לי להבהיר שאני לא בין מנהלי הקבוצה ותוצאות הסקר לא מגיעות אלי. אני לומדת וגרה באיזור חיפה, האג'נדה של הקבוצה מדברת אלי ועשוייה להשפיע עלי וגם על חברי הקרובים בשלב מסויים, לכן אני מרגישה את הצורך לשתף פעולה ולעזור להם.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אפשר לינק לקבוצה בבקשה? תודה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תודה.

אפילו שאני לא סטודנט :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

הבעיה גם ניכרת באזור ק.שמונה.

אני מאמין שזו מגמה בכל אזור בו יש היצע גדול של סטודנטים בעלי הדירות פשוט נהיים גרידיים כי כל פעם בא פראייר אחר שמוכן לשלם הון על חורבה כזו או אחרת

שלא נדבר על מגזר המתווכים שזה בכלל תמוה לדעתי,למה אני אמור לשלם דמי תיווך? אני ביקשתי את שירותיו? שבעל הדירה ישלם עמלה.. זה פשוט מגוכח!

,בהצלחה במאבק!

עריכה אחרונה על ידי Nuker
פורסם

שלא נדבר על מגזר המתווכים שזה בכלל תמוה לדעתי,למה אני אמור לשלם דמי תיווך? אני ביקשתי את שירותיו? שבעל הדירה ישלם עמלה.. זה פשוט מגוכח!

,בהצלחה במאבק!

בקצרין מושכים סטונדטים בטענה השקרית שלכל סטודנט יש הנחה של 90% בארנונה.

(כמובן שלא נכון,כשאתה הולך למועצה ומברר,מראים לך טבלה שרק אם אתה משכיר עם בת זוגתך\מישהו אחר,ושניכם מרוויחים פחות מ3K ברוטו,רק אז אתם זכאים)

איך אומרים? כשזה נוגע לנוכלים שצריכים להוציא כספים מאזרחים תמימים,כל האמצעים כשרים..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בהחלט בעיה ידועה באיזור סטודנטיאליים.

בעלי הדירות רואים בסטודנטים טרף קל. הרבה נעזרים בהורים וחשוב להם לגור במרחק הליכה קצר ממוסד הלימודים.

אם תקח איזורים כמו ק. שמונה וחיפה שהם זולים משמעותית לעומת ירושלים או המרכז, אז מחירים שהם נמוכים מהמרכז נראים מציאות גדולות לחדשים באיזור שלא מבינים שהם מסכימים לשלם מחיר מופרח ביחס לאיזור.

כל בעל נכס שפותח את אתר יד2 ורואה את השכן שלו דורש 700 ש"ח יותר ממנו לא ירצה להרגיש פראייר וינסה לדרוש את אותו הסכום.

לגבי המתווכים, זאת שאלה שנשאלת כבר הרבה זמן. הרי אני פונה למתווך בקשר לדירה אחת ספציפית שהוא פרסם ביד2\פייסבוק בדיוק כמו שהייתי פונה לבעל הנכס עצמו. ככה שגביית עמלה מהשוכר פשוט לא מוצדקת.

כל עוד לא חסר דירות במודעות הפרטיות, לא רואה צורך להתעסק עם מתווכים.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חזירות מטומטמת. להורים שלי יש עוד דירה בבעלותם ולמרות שדמי השכירות באזור רק עולים, הם מתעקשים להשאיר את המחיר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
חזירות מטומטמת. להורים שלי יש עוד דירה בבעלותם ולמרות שדמי השכירות באזור רק עולים, הם מתעקשים להשאיר את המחיר.

גם בעלי הבית שלי כאלה. העלו בסכומים ממש נמוכים לאורך הרבה שנים.

הבעיה שאין הרבה אנשים באיזור כמוהם. הרוב מחפשים דירות להשקעה עדי לגזור קופון כמה שיותר שמן כמה שיותר מהר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא שמפסידים ככה כסף, פשוט מרוויחים קצת פחות.

דירה להשקעה תמיד משתלמת, גם בדמי שכירות סבירים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...