Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש חולצות שיפתרו אותי מהצורך בגיהוץ. במחיר סביר (200-300שח) וכאלה שניתן לקנות בארץ(חייב למדוד). האם יש לכם המלצות למשהו כזה?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

שלילי, לדוגמה החולצות של היצרן הזה: http://www.tmlewin.co.uk/Slim-Fit-White-Herringbone-Non-Iron-Shirt/41853,en_GB,pd.html?start=0&cgid=Mens-Non-Iron-Shirts

יכול להעיד שיש לי כאלה, הן מרגישות כותנה מלאה וגם בדקתי עם מגהץ חם במיוחד (שגומר פוליאסטר אבל לא כותנה) בשביל הספורט. מספיק לשים על קולב אחרי הכביסה והן ישרות לגמרי, ומחזיקות הרבה מאוד זמן. לא עונה על הדרישה כי זה לא בארץ, אבל רציתי להדגים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יוצאות בלי קמטים בכלל. ההבדל לעומת גיהוץ הוא בעיקר בכך שאין את הקפלים במקומות היעודיים (שרוולים וגו) שנוצרים ע"י הגיהוץ.

הייתרון הענק הוא שהן נראות אותו דבר בסוף היום כמו בתחילתו (אלא אם כן טפטפת עליהן עמבה).

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בשמחה. חבר פורום חאפר בצורה יוצאת דופן ובכלל אדם יוצא דופן בהיעדר שיעור קומה כבר ביקש עזרה עם להתארגן על כמה חולצות בפרטי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

כל חולצה שלהם היא ללא קמטים?

אני מחפש חולצה בסגנון, אבל עם שרוול קצר. יש דבר כזה אצל האנגלים?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

לא כולן, רק מה שכתוב עליו Non-Iron.

החברה הזו לא מחזיקה (בכלל או כמעט) חוצות עם שרוול קצר. אתה יכול לעשות מה שחבר שלי בניו יורק עושה וזה לקנות חולצות עם שרוול ארוך וללכת לחייט שייקצר את השרוולים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
אני עוד לא נתקלתי בחולצה שבאמת לא צריך לגהץ, אלא אם היא איזה 35% פוליאסטר.

כל השאר יוצאות אולי סביר, אבל ממש לא נראות מגוהצות.

אתה מוזמן לקפוץ לסניף הקרוב של Celio

חולצות 100% כותנה שלא דורשות גיהוץ, יש לי ניסיון אישי איתן, כביסה-> חבל->קולב ולארון.

מה שכן, הן בדרך כלל מגיעות בגזרת slim fit.

עריכה: שכחתי את נושא המחיר, בתחילת עונה הן עולות 300, עכשיו יש 40% אם אני זוכרת נכון.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

לוקח לי 5 דקות לגהץ חולצה (מדוד), זה אומר 25 דקות בשבוע שאני חוסך אם אני קונה חולצות שלא צריך לגהץ.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

אני דווקא נהנה מזה. אצלי זה כמה שעות טובות בשבוע. אבל לא אני. אני מגהץ רק בכיף שלי או שיש צורך דחוף.

• תוכן חדש...