Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שתי שאלות יש לי:

האחת, אם וכאשר אני מתקין מערכת ברכב, איך תהיה ההשפעה על מערכת החשמל? איך אוכל לבחור את הרכיבים בכך שלא יעמיסו על מערכת החשמל ולא אצטרך לשדרג אותה או להחליפה בעתיד הקרוב ?

השנייה היא הרכבת מערכת לרכבי, יונדאי גטס:

מוזיקה שאשמע: Decaff Music , ראפ , היפ הופ, גם רוק קצת, אנגלית, דאנס, מזרחית, בעיקרון כמעט הכל אבל בעיקר שלושת הז'אנרים הראשונים.

תקציב 2500ש"ח +-

HU- כבר יש Pioneer 2450UB

אני מבקש שתמליצו לי על: קומפוננט, מגבר 2ערוצים סאב 12'' אני מניח, מונו לסאב. לפי מה שקראתי ולמדתי לפני הפתיחה היא שעדיף מונו קטן וזול ומגבר 2 ערוצים מאשר, גישור במגבר 4 ערוצים בשביל הסאב, וישנן תוצאות שונות לגמרי. מה אתם ממליצים ?

תודה מראש ! ! !

. . . Coming Soon

פורסם

שבוע טוב לך

ההספק המקסימלי שתוכל להשתמש בו הינו כ 550וואט לסה״כ ההגברה.

בתקציב שלך מגבר 4 ערוצים יהיה בחירה לא רעה.

אל תשכח שיש מחיר להתקנת המערכת וכן כיוונים נוספים

פורסם (נערך)
שבוע טוב לך

ההספק המקסימלי שתוכל להשתמש בו הינו כ 550וואט לסה״כ ההגברה.

בתקציב שלך מגבר 4 ערוצים יהיה בחירה לא רעה.

אל תשכח שיש מחיר להתקנת המערכת וכן כיוונים נוספים

תודה קודם כל. וההתקנה תיעשה על ידי אבא שלי שהוא בעל עבר בחשמלאות רכב והתקנת מערכות בנוסף. אז אשמח גם להמלצה על חיווט ראוי. ובטוח שעדיף מגבר 4 ערוצים על מגבר 2 ערוצים ומונו?

הצעה טובה יכולה להיות :

Hybrid audio imagine

Pioneer GMA6604

SBG1244BR Alpine

תודה רבה. מה המאפיינים של הקומפוננט מבחינת שמע, חוות דעת עליו והאם יש דגם ספיציפי יותר ? והאם שימוש במגבר של Pioneer כדאי ? כי במערכות שהציעו לי עד היום המליצו על JBL GTO1004 .

ושכחתי לציין שאני אוהב לשמוע בווליום גבוה מהרגיל.. :-P

עריכה אחרונה על ידי TheOne

. . . Coming Soon

פורסם

הפיוניר מגבר זול וטוב ,ה-JBL הוא מגבר טוב מאוד בתקציב של פחות מ 1000 שח.

הסאב הוא סאב בסיסי של אלפיין עם תיבה פורט מקורית אינו דורש הגברה חזקה במיוחד

ומתאים לסיגנון המוזיקה שאתה שומע.

ההייבירד אודיו היא חברת בוטיק ,האימגן הוא סט convertible component שיכול להיות מותקן גם

כקומפוננט וגם כרמקול קוואסלי ,סט איכותי למחירו נציל מאוד וחזק.

כחלופה באותו מחיר הייתי בודק גם Pioneer TS-D1720C

פורסם
הפיוניר מגבר זול וטוב ,ה-JBL הוא מגבר טוב מאוד בתקציב של פחות מ 1000 שח.

הסאב הוא סאב בסיסי של אלפיין עם תיבה פורט מקורית אינו דורש הגברה חזקה במיוחד

ומתאים לסיגנון המוזיקה שאתה שומע.

ההייבירד אודיו היא חברת בוטיק ,האימגן הוא סט convertible component שיכול להיות מותקן גם

כקומפוננט וגם כרמקול קוואסלי ,סט איכותי למחירו נציל מאוד וחזק.

כחלופה באותו מחיר הייתי בודק גם Pioneer TS-D1720C

ולפי מה שהספונסר שהגיב ראשון רשם שההגברה המקסימלית שאוכל לספר היא כ 550WAT והמגבר לפי מה שראיתי 760WAT לא תהיה בעיה ? וכאחד שאוהב לשמוע בווליום גבוה, לא תהיינה רעידות מן הרמקולים בגלל באסים מהשירים ? כמו Decaff שעיקרם זה באסים... או בעיות מכיוון הסאב וופר ?

. . . Coming Soon

פורסם

ובנוגע לשאלה השנייה שלי. שאני אוהב לשמוע בווליום גבוה לא יהיו רעידות מהרמקולים או בעיות מהסאבוופר ? במיוחד כשזה Decaff ? ואתה יודע איפה אפשר לקנות את הHYBRID ומה בערך מחירם בארץ ? וערכת חיווט ?

. . . Coming Soon

פורסם

אני לא מוצא סיבה לבעיה

מדובר בציוד טוב מאוד למחיר, ובשילוב טוב שיענה לדרישות שלך.

יבואן הייברד אודיו בארץ הוא חבר הפורום אליקו צור איתו קשר ,המחיר הוא 800 שח.

http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?11536-elik0

גש למתקין וקבל הצעת מחיר שכוללת : כבל מתח 4 גייג +בית פיוז +פיוז \חיווט לרמקולים 1.5 ממ

כבל RCA מבית טוב +מפצלים Y

כולם עובדים עם ציוד התקנה סיטונאי וגם מחזיקים ערכות התקנה.

פורסם

תודה רבה רבה רבה לך ! אז סיכום המחיר יוצא לי לערך : ההיבריד -800 ש"ח מגבר Pioneer-560 ש"ח לאחר חיפוש זריז בזאפ. סאבוופר- 948 ש"ח גם לאחר חיפוש זריז ולא מעמיק בזאפ. וערכת חיווט אני מעריך כ 350 ש"ח ? ושוב תודה לך.

. . . Coming Soon

פורסם

משום מה אני לא הכי סגור על המגבר :roll: עדיף מגבר הפיוניר או ה JBL 1004 ? כי לפי מה שהבנתי פיוניר חוץ מHU לא חזקים באודיו לרכב . או שאני טועה טעות מרה ? אז הפיוניר או ה JBL >

. . . Coming Soon

פורסם

ה-JBL הוא מגבר ישן שאינו מיוצר יותר אולי תצליח להשיג אותו עדיין אצל איזה חנות שמחזיקה סטוק ישן

מדובר במגבר חזק 100X4 אחד המומלצים ביותר לדעתי בגבול 1000 שח.

פורסם
ה-JBL הוא מגבר ישן שאינו מיוצר יותר אולי תצליח להשיג אותו עדיין אצל איזה חנות שמחזיקה סטוק ישן

מדובר במגבר חזק 100X4 אחד המומלצים ביותר לדעתי בגבול 1000 שח.

מה לדעתך המדבר שבו אני צריך לבחור? בעלות בערך כמו הפיוניר אולי טיפה זליגה בתקציב למגבר.. אחד שהגטס תוכל להחזיק.. לזה של דעתך הכי טוב בתקציב זה ויתאים לרכיבים האחרים. (הסאב וההייבריד)

. . . Coming Soon

• תוכן חדש...