Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מחפש ג'אנטים לרכב חדש שנקנה .

פולסווגאן פולו 2011 15 אינץ' 5 ברגים .

הייתי בהמון מקומות באשדוד שבעיקר דיברו על מחירים סביב ה1400 , קראתי קצת בנושא והומלץ לא להתקרב לאוטו דיפו ודומיו בלשון המעטה .

ולכן חשבתי לפנות אליכם ליעוץ , היכן אני יכול למצוא סט איכותי במחיר שפוי גג 2000 שקל .

תודה מראש .

VW - polo 2011 1.4

pioneer appradio 3

פורסם

אתה בטח מתכוון לג'אנטים סיניים, אני אישית לא הייתי פוסל אותם באופן גורף ואפילו מותקנים כאלו על הרכב שלי.

תתפלא לשמוע כמה סטים כאלה נוסעים באמינות כבר שנים על מאות אלפי רכבים בארץ.

אפילו על רכבים כאלה שבחיים לא היית חושב שהם סיניים ונשאיר את זה ככה.

רוצה ג'אנטים בעלי שם? חפש בורבט, מומו, BBS וכו'.

צפה למחירים הרבה יותר יקרים מ-2000 שקל.

פורסם

ביררתי לגבי ג'אנטים של מומו אצל צ'ק אפ היבואן הרשמי , מצאתי 2 דגמים שאהבתי והמחיר שלהם הוא באזור ה3 אלף.

יש טעם להשקיע בג'אנט מהסוג הזה או שהאופציה של הג'אנטים הסיניים ב1400 ראויה ויכולה להיות טובה .

בכל זאת יש פה הבדל של 1500 שקל +- .

VW - polo 2011 1.4

pioneer appradio 3

פורסם

אם יש טעם להשקיע או לא זו כבר החלטה שלך.

בלי לזלזל, בכל זאת מדובר בפולו 1.4 שנת 2011, אני אישית לא הייתי משקיע 3K בג'אנטים ברכב כזה.

הג'אנטים הסיניים מצ'ק אפ בהחלט יעשו את העבודה ויש מבחר גדול יותר מאשר מומו בלבד.

פורסם

אני נוטה לחשוב כמוך , אך בכל זאת הייתי רוצה לשמוע עוד דעות וחוות דעת של אנשים אחרים .

בגלל ששמעתי המון המון תגובות רעות על הג'אנטים מהסוג הזה .

VW - polo 2011 1.4

pioneer appradio 3

פורסם

היי.

תוכל למצוא אצלנו את הסט הנ"ל במחיר של 1800 ש"ח.

החישוקים הנ"ל מיוצרים בסין ,אבל נחשבים לאיכותיים ביותר כאשר לייצרן תעודת בקרת איכותׁ (TS) והחישוק מתהדר בחותמת תקינה אירופאית ובחותמת תקינה אמריקאית .

החישוק מסופק עם אחריות ל 24 חודשים.

אי אנד אייי אוטוספורט ,ר"ח ברוך הירש 21 בני ברק. 03-5702345

1.jpg

• תוכן חדש...