Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים, קודם רוצה לציין שמצטער שברחתי מוקדם מהמפגש, אבל היה לי עבודה :)

הרכב, המדובר עבר אצלי כל גבול של לכלוך, אפילו המאזדה שהעליתי לא מזמן הייתה נקייה ממנו.

השימוש באותם מוצרים ואותם חומרים כמו בעבר, ללא קיטור.

APC, מברשות, שואב רטוב, שפריצרים וכדומה..

הבחור חבר פורום, התברר כבחור מאוד מאוד נחמד, איש שיחה מעניין, מקצוען בתחומו, וישר כמו סרגל, הציע לי אפילו יותר כסף ממה שסיכמנו, כמובן שסירבתי בנימוס למרות ההצעה הנדיבה.

זמן העבודה על הרכב הנ"ל - כ4 שעות אינטנסיביות.

מראש אקדים ואומר שאין לי הרבה תמונות של "לפני"/"אחרי", העבודה הייתה ארוכה וקשה, ומיהרתי מעט להגיע חזרה הביתה.

כמו כן מושב הנוסע הקדמי היה מוכתם חלקית בחומר דמוי שעווה, צר לי להגיד שמצאתי סוף סוף כסתם שAPC גם בדילול 1-6 לא מוריד, ה"שעווה" הייתה מורגשת גם במרקם של הבד, הצלחתי לטשטש את הכתם כמה שיותר, אבל לא להעלים לגמרי.

אז סתם כמה תמונות, ואתן עוד כמה הסברים כי ביקשו ממני להסביר יותר בפירוט.

אז אפרט את התהליך כמה שיותר בפירוט:

1. שאיבה יסודית לכל הרכב, כמה שיותר יסודי שאפשר.

2. מתחילים מהמושבים ולא פלסטיקה, תוך כדי העבודה הפלסטיקה תתלכלך שנית וחבל על העבודה -

להשפריץ מעט מים על המושב, לא המון, רק שיהיה קצת לח, לאחר מכן להשפריץ APC בדילול 1-10, לא להתקמצן, להשים בנדיבות (תלוי בחומרת המצב), לשפשף עם מברשת בינינות, לא מומלץ מבקשת עם סיבים קשים כדי לא לפרום את הבד, במיוחד ברכבים שעברו כמה שנים

על הכביש, עם בלאי טבעי.

לתת לחומר איזה 1-2 דקות לעבוד לאחר הקרצוף של המושב, ואז לשוב עם שואב רטוב. לעבור עם השואב סנטימטר אחרי סנטימטר ולעבור לאט, לתת לו להוציא את הזוהמה.

3. עוברים לרצפת הרכב - לשאוב היטב, להרטיב עם מים, להשפריץ APC מדולל, לקרצף היטב ולשאוב טוב טוב את הנוזלים. לא תאמינו כמה לכלוך ייצא משם.

4. ניקוי חלונות מבפנים, מומלץ לעשות לפני הפלסטיקה.

5. לנקות את הפלסטיקה - להספיג מטלית מיקרופייבר עם APC ולנקות היטב את הפלסטיקה, במקרים חריגים להשתמש במברשת רכה מאוד. לנקות עם מטלית יבשה, לאחר מכן למרוח חומר מגן על הפלסטיקה.

זה בערך, בגדול. יש עוד כול מיני דברים שעושים תוך כדי. כמו כן ללא שואב שמסוגל לשאוב נוזלים העבודה תיהיה ארוכה פי כמה, והתוצאות יהיו ירודות יחסית.

20140627_132332.jpg

20140627_164235.jpg

IMG-20140627-WA0010.jpg

IMG-20140627-WA0011.jpg

IMG-20140627-WA0028.jpg

IMG-20140627-WA0030.jpg

20140627_132402.jpg

עריכה אחרונה על ידי m.l
פורסם

תודה רבה :)

אגב - ניסן פרימרה זה רכב מאוד מיוחד, לא יצא לי לנסוע עליו אף פעם, רכב מאובזר ביותר, מעוצב מאוד יפה, כיסאות כמו כורסא, באמת רכב ייחודי

פורסם

יפה מאוד, שתי שאלות.

הראשונה, למה לא לעלות מעל 1:6 אם כתמי השעווה לא מתנקים ?

השניה, במידה ומדובר בשעווה מדוע לא לחמם אותה (בעזרת קיטורית) ולנקות אותה בצורה הנוזלית שלה ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

ניסיתי 1-6, לא ירד.

העדפנו לא לעשות ניסיונות, הריפוד מקדימה היה מעט "חלש"-. זה ממש לא נורא, אולי יש לי תמונה של זה, טישטשתי למקסימום

פורסם

ראשית ארצה להודות מעל דפי הפורום לM.L על העבודה שביצע ברכב .

היה לי לעונג להעביר איתך את הזמן הזה, לראות אותך בפעולה וגם ללמוד ממך טכניקות ביצוע כאלו ואחרות .

תמיד כיף לראות מישהו שעושה את עבודתו מתוך אהבה ומשקיע את כל כולו בביצוע ולוקח אישית כל כתם עיקש ( והיו לא מעט כאלה) עד לתבוסתו המרה .

הרכב כאמור לא היה זקוק לניקיון אלא לחיטוי וסילוק פסולת ושאריות רדיואקטיביות .

הכתמים במושבים ובדיפוניםפ הצטברו שם מעל לעשור ונתנו פשוט הרגשה של גועל וחוסר נוחות שלי בתוך עצמי בכל פעם שנכנסתי לרכב.

לאחר הטיפול הרכב נראה ומרגיש פשוט חדש!

הסלון נקי ומבריק , הדיפונים ללא שמץ של זכר לגרגר אבק , המושבים מעבר להיותר נקיים ומזמינים נראים חדשים . הצבע בהיר ואין זכר לכום ממה שהיה שם לפני הטיפול .

אפילו המושב שנשפכה שם שופכה כלשהי :mm_eek: נראה כחדש ואין זכר לכתם המדובר . רק בליטוף עדין ניתן לחוש בהבדלי טקסטורה קלים באזור הכתם ( וזאת כנראה באמת שעווה) .

מצרף תמונה של המושב עם הכתם המדובר אחרי הטיפול .

אז שוב, המון תודה על הטיפול וההשקעה , זה בהחלט לא מובן מאליו .

10301061_10152290021708040_3960842492124175520_n.jpg?oh=2625baf83c4b44f006b4bb0ca9af1e8d&oe=542046FB&__gda__=1412134788_dda247a3e7d87fe9e8d802087e977714

There's no bike too sacred, too slow, too heavy, too ugly, too small or too big that can't be turned into something amazing

פורסם

gregos - אני שמח שאתה מרוצה :)

הכתם באמת ניראה שנעלם לגמרי, וחשבתי על זה כל הדרך חזרה שלא הצלחתי להוריד אותו, הציק לי. שמח שהוא נעלם.

מקווה שהאישה מרוצה ולא נגעלת יותר מהרכב.

scipopo - אתה מוזמן, אבל אם כבר אתה מלכלך אז תשקיע כן? ;)

• תוכן חדש...