Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי A8 2004 למה כן למה לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו יש ניסיון? למה כדאי ברור לי, למה לא כדאי? מנוע 3.7, קוואטרו. הרכב עצמו מצב טוב והכל. רוצה יותר חוות דעת על הדגם עצמו. אחזקה טיפולים מחלות. כדאיות. המחיר סביב ה45

פורסם

בעד-איכות גימור והרכבה ברמה גבוהה,יוקרה,סולידיות,אבזור רב,מנועים חזקים,בטיחותית

נגד-ירידת ערך רבה,אחזקה לאוליגרכים בלבד,תקלות מורכבות ויקרות,גיר יקר לתיקון,חלפים וטיפולים יקרים,ביטוח יקר,טסט יקר,צריכת דלק גבוהה בגלל הנעה כפולה

הרכב מתאים למי שיש לו ארנק עמוק

פורסם

קנייה זולה לרכב סאלון מפנק ומרשים, מנגד אחזקה יקרה.

יש לא מעט נושאים שנפתחו על רכישת רכבי פאר "ישנים" ושם תמצא בערך את אותם הדעות.

פורסם

אם יש לך כסף בצד לתיקונים ויש לך מישהו שיכול לעזור לך בתיקונים אז יהיה לך יותר קל.

חלקים יש באיביי.

אם אתה יכול תמשוך עוד שנתון כי לדעתי בסוף 2005 השתנתה הצורה וגם האמינות שופרה.

תבדוק את הקומפרסור של הבולמים שהכל עובד פיקס.

פורסם
אין לי כיסים עמוקים

אם כך, התקלה הבינונית+ הראשונה תשבית לך את הרכב. ואם הוא בן עשר, ומלא מערכות מתוחכמות, הסיכוי שהתקלה הזו לא תגיע הוא נמוך.

דני

פורסם
אין לי כיסים עמוקים, פשוט נפלה אחת שמורה במחיר טוב וחשבתי על האפשרות.

אתם אומרים עדיף להתרחק מזה?

זאת הבעיה ברכבים האלו, המחיר תמיד נראה טוב ומפתה, ביחס למה שאתה מקבל.

ברוב המקרים מבינים מאוחר מידי זאת מלקודת דבש

פורסם
זאת הבעיה ברכבים האלו, המחיר תמיד נראה טוב ומפתה, ביחס למה שאתה מקבל.

ברוב המקרים מבינים מאוחר מידי זאת מלקודת דבש

שזאת מלכודת

פורסם (נערך)

תעשה מה שאני עשיתי. חיפשתי דגם יוקרתי ומעניין של אודי או וולוו, שעמד בתקציב , אך קבעתי לעצמי מגבלות חמורות ביותר:

שנתון מעל 2005, פחות מ-100000 ק"מ,

ויד ראשונה - יקה שהקפיד לבקר במוסך המרכזי כמו שעון בדיוק עפ"י הוראות היצרן.

הכול מתועד כמובן מהקילומטר הראשון.

למרות שהעדפתי אודי מצאתי בסוף וולוו S-60R , זהו דגם די נדיר בארץ עם הנעה כפולה.

והכי חשוב , עברה אצלי את המבחן!

90000 קמ' בלבד,

טופלה בכפפות של משי על ידי רופא עיניים שרכש אותה ב-2006 בקרוב לחצי מליון שקל, ומכר אותה לי בפחות מ-80.

תחזוקה - הח'ברה צודקים, יקרה ומפחידה.

אבל עם רכב במצב כזה - מפחידה בעיקר על הנייר.

לא רואה מוסך!

טיפולים תקופתיים - לא יותר יקרים מרכב ממוצע מדגם סטנדרטי.

צריכת דלק - תלוי מאד בכושר האיפוק והבגרות הנפשית שלי.

עם 300 כ"ס - מודה, זה קשה:

לעיתים מצליח לי יותר, לעיתים מתפתה.

אבל היכולת לנסיעה חסכונית קיימת, כמו בכל מנוע טורבו מודרני...

לסיכום, לאחר צבירת 15,000 קמ' ושנה,

אני חושב שזה סיכון סביר גם לפשוטי עם כמונו, נטולי כיסים של אוליגרך, אך עם המון הערכה לרכבים שווים באמת!

אולי בעצם תמתין עוד קצת שאמכור את הוולוו, אני מתחיל כבר לפנטז על הרכב הבא ... ;-)

בהצלחה!

עידו

עריכה אחרונה על ידי daido1
פורסם

הבעיה עם הרכבים האלה היא שהם יכולים להיות מאוד יקרים לתחזוקה ללא קשר להיסטוריית הטיפולים של הרכב, כלומר יש מצב שהרכב טופל ללא דופי, הכל בזמן וללא התחשבות בעלות ועדיין- מספיק שחלק אחד יקר יפסיק לעבוד והתחזוקה תהפך ליקרה מאוד.

בקיצור, היסטוריית טיפולים קפדנית אינה ערובה ליוקר האחזקה של רכב פאר מזדקן, ולמעשה לטעמי היסטוריית טיפולים לא מעידה על שום דבר מעבר לכך שהיא יכולה לשלול לי את הצורך לבצע יישור קו לרכב מיד עם הרכישה.

צריך לא מעט מזל עם הרכבים האלה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
למישהו יש ניסיון? למה כדאי ברור לי, למה לא כדאי? מנוע 3.7, קוואטרו. הרכב עצמו מצב טוב והכל. רוצה יותר חוות דעת על הדגם עצמו. אחזקה טיפולים מחלות. כדאיות. המחיר סביב ה45

זו נקודה שחוזרת על עצמה מדי פעם בפורום, רכב יוקרה ישן במחיר מציאה. הבעיה כמו תמיד היא שעלות החלפים שלו, כמו של כל רכב ברמה הזאת, לא "מתחשבת" בעובדה שמדובר ברכב בן עשר אלא אתה משלם על חלק חדש וזה בשקט יכול להגיע גם למחיר הקניה של כל הרכב. חבר שקנה רינג' רובר ישן בכמה גרושים וחשב שתפס את אלוהים בגולות, גילה באיחור שרק החלפה של הבולמים תעלה לו למעלה מ50 אלף שקל ונאלץ להשבית את הרכב. הA8 הוא רכב מדהים, ספינת הדגל של אודי אבל קח בחשבון את עלויות האחזקה, לא הקניה.

• תוכן חדש...