Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

1)ברכבי יש נעילה מרכזית על שלט. כמו כן יש קודן. כמו כן הרכב היה בעברו ליסינג לכן אני חושד שאולי הייתה בו פעם אזעקה עם שלט, אבל כיום יש רק שלט רגיל, בלי כפתורים.

מי מכיר איפה מתקינים שלטי נוחות בצורה מקצועית לפוקוס? הבנתי שמערכת החשמל לא טריוויאלית ברכב שלי.

2) מחלה ידועה בפוקוס היא קלקול של מרימי השמשות (כתוצאה מהשמש כנראה). ברכבי הוסר מנוע מרים השמשות בדלת האחורית ימין, ובדלת אחורית שמאל המנוע עובד אבל החלון לא מגיב (כנראה אחד הכבלים נקרע).

מי מכיר איפה משיגים מנוע למרים שמשות?

והכי טוב - מקום שיודע לסנכרן בין השלט למרימי השמשות. זה החלום.

תודה,

פורסם

הקפצה לא תועיל כאן.

א. אתה סותר את עצמך שלוש פעמים באותו משפט.

תחילה יש נעילה מרכזית על שלט, אח"כ יש אזעקה שפורקה, ובסוף, יש שלט, אבל בלי כפתורים (???).

ב. מרים שמשות זה חלק אלקטרוני שמקשר בין מוח שלטי הנוחות למנועי השמשות. משמש לסגירת החלונות בנעילת הרכב. אני לא מצליח להבין מה התקלקל אצלך- מנוע החלונות? מנגנון ההרמה המכני? מרים השמשות?

ג מע' החשמל בפקוס מאד טריוויאלית מבחינת מבנה. רק קצת מחו**ת. בגלל זה מתקינים מעדיפים לא להתעסק איתה. מצד שני, שלטי נוחות זו התקנה מאד פשוטה.

ד. לא כתבת מהיכן אתה בארץ, אז קצת קשה להפנות אותך מבלי לשלוח אותך לנסיעה של שעתיים.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

מקריאה נוספת של ההודעה שלי אני מזדהה איתך לחלוטין. כנראה הייתי שיכור בזמן הכתיבה :)

אחדד. ברכב יש מפתח רגיל (ולא שלט). יש נעילה מרכזית. אין אזעקה.

המטרה - להגיע למצב של פתיחה ונעילה של הדלתות עם שלט, ולא בעזרת המפתח (AKA "שלט נוחות"). בנוסף, אם אפשר שהשלט גם ירים את החלונות אוטומטית בסוף נסיעה זה עדיף.

לגבי החלונות - מאחורה שני החלונות לא עובדים. בצד אחד המנוע התקלקל ונזרק (במקומו שמו חתיכת עץ שתחזיק את החלון שלא ייפול).

בצד השני המנוע עובד (שומעים אותו), אבל החלון לא יורד ועולה.

אזור המרכז - פתח תקווה.

תודה

פורסם

בקשר לחלונות- דבר עם בני גלס.

בקשר לשלטי נוחות- דבר עם "אור עד קור" באזה"ת בהרצליה. פה עניין של כ-400 ש' כולל מרים חלונות בנעילה.

לגבי הבעיה במנגנונים קשה להעריך מחיר בלי לפרק ולראות מה קרוע.

פורסם

"אור עד קור" אמר בטלפון ששלטי נוחות זה 450 לפני מע"מ, זה יוצא בערך 520 עם מע"מ. איך המחיר לדעתכם? נשמע קצת יקר בהתחשב בקופונים של 199 שח שפזורים באינטרנט.

פורסם

רצית מישהו טוב...

לא טענתי לרגע שהוא זול.

תנסה להתמקח מעט. יש לו קצת מקום להתקרב למה שאמרתי בהודעה הקודמת.

• תוכן חדש...