Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את האמת שמאחורה או מקדימה לא באמת משנה (-: .

לגבי המחיר , הבטחתי לבעל החנות שהוא גם חבר לא לפרסם.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

אני אעמיד פנים שלא שמעתי את זה :shock:

"את האמת שמאחורה או מקדימה לא באמת משנה (-:"

אני זוכר את הפולו של עופר דותן עם IDMAX אחד בתיבה אטומה מורכב הפוך - אני מנסה להבין איך אני משאיר את העיניים בתוך החורים (ערובות) שלהן כשאני יושב ברכב שיש בו שניים כאלה.

סאב מדוייק בצורה מכאיבה - בכל מובן אפשרי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי מדוייקים הם מאד!, באמת.

הבעיה היא שצמד חמד כאלו גורמים לכל דפנות הרכב לחשוב שגם הם - ממברנות של סאב!

לדעתי קינג קצר- שחושב שהוא בעצם סאב- הוא לא סאב כזה מדוייק

SCANSPEAK

פורסם

פרשנות מעניינת לדברים שלי אדי (-: .

מה שקורה ברכב כרגע באמת לא נורמאלי,ויש לא מעט חסרונות, אני עדיין מנסה למצא פתרון לעניין החלונות האחוריים שלי שפשוט כמעט מתנתקים מהמקום, הסאנרוף שלי פשוט נהרס ואני לא בטוח שהאוטו באופן כללי (למרות שהוא די מאסיבי) אוהב את כל הויברציות שהוא סופג.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם

פרוייקט בידוד רציני ברכב ישפר פלאים את המצב הזה ואני לא מדבר על יריעות בוטילן בלבד אלא הרבה יותר על חומרי CCF (ספוג תאים סגורים) וגם ויניל צפוף מאסה - MLV

mass loaded vinyl

בנוסף לכל זה בדיקה של הפאזות החשמליות\אקוסטיות של הרמקולים ברכב יכולה לתרום רבות לנושא הוויברציות, יחד עם זאת יש גבול למה שכוונים נכונים יכולים לשפר ביחס לעוצמה בלתי נשלטת הודות לחדר שהקירות שלו חלשים מידי ואני מתכוון בכך למצב הנוכחי של הפג'רו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רוב הרעש מגיע מהחלונות האחוריים, דבר שאני יכול לטפל בו בלי הרבה מאמץ רק שהייתה לי תקופה מאוד לחוצה לאחרונה ולא הגעתי לזה עדיין.

• תוכן חדש...