Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפי מה שאני זוכר זה היה ה1.08 שהיה החדש בזמנו שפורסם באתר היצרן שנועד להתקנה דרך הריקוברי ואני פשוט העפתי את הזבל הסיני + שיפצור GPS והוספת קובץ APN להגדרה אוטומטית של נקודות הגישה לחברות הסלולר בארץ ובאירופה(3G וMMS) במקום להגדיר ידנית דרך APN ISRAEL וכו'.

עריכה: עכשיו אני רואה שגם בשם הקובץ רשום שמדובר בV1.08:

CUBE_TALK7X_C2_V1.08_TF_20140520_ORG_F.zip

לגבי הבדלים- לא ממש זוכר אבל זה היה רשום בדיון של פירסום הרום דרך היצרן- לדעתי פיתרון באגים או משהו קטן דומה.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 209
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה רבה hwgeek, צריבת ריקוברי, רוט והרום שהכנת התבצעה טיק טק.

בעיה אחת שנתקלתי בה היא שבחלק מהמקומות אותיות נראות כג'יבריש. כאשר שפת הממשק הייתה אנגלית היו הרבה מקומות שהאותיות נראו כך, אחרי שהעברתי את שפת הממשק לעברית יש שיפור אבל עדיין חלק מהמקומות מוצגים כג'יבריש.

אתה מכיר אולי את הבעיה הזו ואיך לפתור אותה? תמונות מצורפות. התמונה עם הג'יבריש זו התצוגה ב CUBE והתמונה שבה רואים כמו שצריך זה ב LG G2.

IMG-20140828-WA0000.jpgScreenshot_2014-08-28-06-53-28.png

פורסם

אז לאחר חודשיים!! של המתנה קיבלתי היום סופסופ את הטאבלט :lol:

המכשיר מרגיש הרבה יותר איכותי מהעלות שלו.

פורסם

שלום חברים אני ברשותכם אני מנצל את השרשור. אני זקוק להמלצה לטאבלט בעל מסך 10 אינץ באיכות רטינה ואם ניתן גם מעבד של אינטל וווינדוס 8 האם ישנו טאבלט במחיר שפוי אשר עומד בדרישות אלו?

תודה רבה

אילון

פורסם

יש של אונדה Onda V975W, מבחינת המלצות מומלץ שתחפש ברשת מידע.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

יש למישהו פתרון של הבעיה עם הזיכרון? (שהוא מפוצל ל-1G ואז מתריע שאין מקום)

ולבעיית הרמקולים החלשים? איך מגבירים אותם?

תודה

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ - בעיה קטנה. יש לי את הטבלט המומלץ כאן - U51GT-C4. עד עכשיו לא ממש השתמשתי בו, עכשיו אני רוצה להשתמש בו לצפיה בסדרות כשאני רץ בחדר כושר.

העברתי את התוכן לכרטיס מיקרו SD שפורמט בFAT32, הכנסתי לסלוט - ויוק. הוא לא מראה אותו בשום מקום, לא בMX PLAYER ולא במנהל הקבצים.

מה יכולה להיות הבעיה ?

(מערכת הפעלה 4.2.2, רום גירסה 1.03, מה-1 לאפריל 2014).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

שבוע שעבר קבלתי את הקיוב.

המכשיר הגיע תקין ללא סדקים במסך.

תהליך ההתקנה של כל האפליקציות עבר בהצלחה.

כבר שבוע נמצא בצד השני של המשפחה ללא תלונות.

דווקא המכשיר הקודם התחיל לעשות פאדיחות, מדווח שהזיכרון מלא ולא ניתן להתקין אפליקציות חדשות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

האם מישהו יכול להמליץ מניסיונו על טאבלט עד 74.99$ מהאתר Bangood , המטרה : צפייה סרטונים מיוטיוב , לראות חדשות וכו' . חשוב שתהיה איכות צפייה סבירה + , קליטה טובה של רשת Wifi .

תודה מראש ושבוע טוב .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם
מקפיץ - בעיה קטנה. יש לי את הטבלט המומלץ כאן - U51GT-C4. עד עכשיו לא ממש השתמשתי בו, עכשיו אני רוצה להשתמש בו לצפיה בסדרות כשאני רץ בחדר כושר.

העברתי את התוכן לכרטיס מיקרו SD שפורמט בFAT32, הכנסתי לסלוט - ויוק. הוא לא מראה אותו בשום מקום, לא בMX PLAYER ולא במנהל הקבצים.

מה יכולה להיות הבעיה ?

(מערכת הפעלה 4.2.2, רום גירסה 1.03, מה-1 לאפריל 2014).

מוזר מאוד, האם הוא מזהה את הכרטיס או ביכלל לא? האם הכנסת בוודאות לחריץ הזיכרון או למיקרו סים?

שבוע שעבר קבלתי את הקיוב.

המכשיר הגיע תקין ללא סדקים במסך.

תהליך ההתקנה של כל האפליקציות עבר בהצלחה.

כבר שבוע נמצא בצד השני של המשפחה ללא תלונות.

דווקא המכשיר הקודם התחיל לעשות פאדיחות, מדווח שהזיכרון מלא ולא ניתן להתקין אפליקציות חדשות.

תיבדוק את המקום הפנוי במחיצת האפליקציות, יש מצב שניצלת את כל נפח האחסון(קרוב ל1GB), יש מודים שמגדילים את מחיצת האפליקצית לכיוון ה2GB, צריך לחפש מידע ברשת כי אין לי ניסיון עם זה.

פורסם

הסתדר העניין עם הכרטיס, הוא היה בסלוט הנכון, הוא לא זיהה אותו פשוט. יכול להיות שזה דורש כיבוי והדלקה כדי שהוא יזהה אותו ? כי זה מה שקרה מהפעם הקודמת..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...