Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תנסה לבדוק שחוטי הרמקולים\סופיות לא רופפים ונוגעים בגוף הרכב

או שתבדוק שהrca או המתחים רופפים כי זה דומה למצב שמשחקים עם RCA מנתקים ומחזירים יש רעש של פיצוץ תבדוק תעניין

פורסם

עכשיו שאני חושב על זה, אם החלפת אתמול את המונו, רוב הסיכויים שניתקת את המצבר.

חיברת אותו חזרה. ווידאת שהברגים על הנעליים סגורים היטב? שהפיוזים והחוטים סגורים היטב?

והכי חשוב, האם יש הארקה טובה? (מינוס מצבר לשלדה/מנוע).

יכול מאוד להיות שחוט פלוס או מינוס משוחרר על המצבר עשה לך את כל הצרות האלו.

פורסם
אני במקומך הייתי ניגש למתקין מנוסה שיבדוק את כל המערכת ואת ההתקנה. עצם העובדה שסגרת את מכסה המנוע ונשמעו פיצוצים לדעתי מעידה על איזשהוא קצר.

לעניות דעתי התקנת מערכת היא לא עשה זאת בעצמך ועלולה לגרום לבעיות מבעיות שונות, יש לך בעיה רצינית בהתקנה, גש למתקין.

אלי

+1

מצטרף בחום להמלצה

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

קודם כל תודה לכולם על העצות והעזרה.

קצת עדכונים:

- חיזקתי את כל החיבורים של המצבר, חלקם באמת לא היו מחוברים כמו שצריך.

- תאי המים במצבר היו ריקים לחלוטין (אבל לא יבשים), מילאתי מים בכולם.

- ביצעתי הארקה ל RCA, ועל הדרך ניסיתי לבדוק את ההארקה של ה HU, מתברר שההארקה אצלי היתה דרך האנטנה שזה גם מה שגרם לרעשים מעצבנים למיניהם - עשיתי הארקה לגוף המכשיר וחיברתי לאחד הברגים בגוף הרכב.

לאחר כל אלה הפיצוצים נעלמו, ולא היה שום רעש כאשר סגרתי את מכסה המנוע - חדשות טובות.

יצאתי לנסיעת מבחן, כאשר לאט לאט הגברתי את הסאב דרך הפוטנציומטר, בנקודה כלשהי שהסאב ניגן דיי חזק נשמעו מעין "חרחורים" מהסאב, כאילו הוא לא מצליח לעמוד בקצב. תיארתי לעצמי שהמצבר לא מסוגל להפיק כמות כזו של חשמל ב1 אום. שיניתי את החיבורים ל4 אום, לאחר מכן לא נשמעו שום בעיות מכיוון הסאב - כרגע העוצמה ב4 אום מספיקה לי (אני נוהג בהאצ'בק).

החדשות הרעות:

-נשרפו לי הטוויטרים בסבירות של 99% - ככל כנראה מההתפרצות שקרתה:-(.

-ישנה בעיה נוספת עם המונו שהיתה עוד מלפני שהחלפתי אותו, מידי פעם באמצע נסיעה כאשר אני עולה על באמפ או איזה קפיצה קטנה בכביש המגבר היה נכנס לפרוטקשן, כאשר הייתי מכבה ומדליק את ה HU , המגבר היה חוזר לפעול (עד הבאמפ הבא).

בהתחלה חשבתי שזה החיווט - החלפתי בין החיווט של המגברים , הבעיה נותרה באותו המגבר.

חשבתי שאולי ה RCA לא תקין, החלפתי RCA חדש והבעיה עדיין לא נפתרה.

חשבתי שאולי יש בעיה במגבר הקודם, אולי משהו רופף שם - החלפתי מגבר והבעיה עדיין נותרה.

לפעמים זה קורה כאשר אני ישר מדליק את הרכב, לפעמים אני נוסע למשך שעה ואין שום בעיה.

יש מצב שזה יכול להיגרם מהרימוט? אולי מהחיבורים של הסאב?

עריכה אחרונה על ידי sharkol
פורסם

לפני שהחלפתי את המגבר, היתה נדלקת נורית הפרוטקשן, פשוט הייתי הולך לבאגז ורואה.

במגבר החדש אני רואה בנורית של הפוטנציומטר שהוא נכבה.

פורסם

הרימוט אצלי הולך מה HU למגבר של רוקפורד, שהוא אף פעם לא עשה בעיות.

ומהרוקפורד חיברתי עוד כבל רימוט שמוביל אל המגבר של DC, אולי משהו שם השתבש..

פורסם

עד כמה שלא נעים לאמר זאת, תעשה לעצמך טובה ותפרק את המערכת על כל חלקיה כולל החיווט, בעיקר החיווט! ותתחיל מהתחלה והפעם בליווי מקצוען.

תתחיל מהמצבר וצמת הסטריאו עד הבורג האחרון בתיבה ובטרמינלים של הסאב וופר.

ולו רק בשביל השקט הנפשי שלך ולמען לא תהרוס רכיבים נוספים שעולים לא מעט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
עד כמה שלא נעים לאמר זאת, תעשה לעצמך טובה ותפרק את המערכת על כל חלקיה כולל החיווט, בעיקר החיווט! ותתחיל מהתחלה והפעם בליווי מקצוען.

תתחיל מהמצבר וצמת הסטריאו עד הבורג האחרון בתיבה ובטרמינלים של הסאב וופר.

ולו רק בשביל השקט הנפשי שלך ולמען לא תהרוס רכיבים נוספים שעולים לא מעט.

+1

תעשה לך סדר בכל הבלאגן שיש לך בחיווט וזה יחסוך לך כסף וכאב ראש נוסף.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• תוכן חדש...