Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

עם השנים הצטברו על הטמבונים שלי שריטות, פיצוצים, שפשופים ושאר ירקות. בנוסף לכך, הם קצת רופפים ויושבים לא פיקס.

זה לא כל כך נורא, אני יודע. אבל ביופי של האוטו זה פוגע.

תיקון נראה לי לא רלוונטי, כבר עדיף לשים חדש, או כמו חדש.

מהי הערכת המחיר לקניית טמבון קדמי ואחורי + הרכבה?

איפה כדאי לעשות את זה? האם אזרח פשוט ולא מנוסה יכול לבצע את העבודה, או שזה אפשרי רק בעזרת מקצוען?

אני מתכנן למכור את האוטו בעוד חודש-חודשיים, האם זה ישפיע על המחיר שאני יוכל לבקש, או שההשקעה לא תחזיר את עצמה? בכל זאת, הטמבונים ישפרו את המראה הכללי בצורה ניכרת.

אם עלו בדעתכם עוד פרטים שנראים לכם רלוונטיים, בבקשה תשתפו.

תודה!

הסובארו שבסמלון למכירה

• ספונסר פורום
פורסם

יכול מאוד להיות שאפשר לתקן את הפגושים הקיימים ולא להחליף אותם. במיוחד אם אתה מתכוון למכור בקרוב את הרכב, כך שאין טעם להשקיע בתיקונים קוסמטיים יקרים.

מהיכן אתה בארץ?

פורסם

אזור בנימינה - פרדס-חנה.

לפי מה שאני רואה כבר היו ניסיונות תיקון (בידיים הקודמות), ואין טעם לתקן כבר. להערכתי יותר פשוט ויותר זול יהיה פשוט להחליף הכל, במיוחד כשאין מחסור בחלקים של הדגם הזה, בגלל זה ביקשתי הערכת מחיר לטמבון חדש או "חדש". אני אצלם כל הדפיקות של הטמבונים ואעלה בקרוב, כדי שתוכל לשפוט יותר טוב.

הסובארו שבסמלון למכירה

פורסם

הנה-

טמבון קדמי:

atu3adyn.jpg

6ysupu5u.jpgqy6y5a3e.jpgura3azed.jpg7etumyta.jpgazynazy4.jpgu7u3a2uq.jpg

טמבון אחורי:

7ydesyve.jpgnute6yvu.jpgyhebuheg.jpg3ebyguha.jpg5ujuzasa.jpgygu9adyh.jpg

יש גם סימני צביעה שלא רואים בתמונות, וסדקים קטנים.

הסובארו שבסמלון למכירה

פורסם

חבל על הכסף שלך כי אין צורך להחליף את הטמבונים.

אתה צריך למצוא פחח טוב שיעשה עבודה יסודית על שני הפגושים ולא כזאת שתלך קיבינימט אחרי המכה הראשונה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

ובמידה ואני אמצא כזה, מה הסדר גודל של העבודה?וסתם לידע כללי, כמה יעלה להחליף את מה שיש לי במשהו שיראה טוב? לא חייב מקורי מהיבואן באריזה מהמפעל.

הסובארו שבסמלון למכירה

• תוכן חדש...