Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בתקציב עד 110K ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להחליף רכב אחד והוא יקרי במשפחה. חשבתי על 3008 משנתונים 2011-2012, אבל פעם הבאה כאשר אמינות מנוע תעלה.

הדרישות, קודם כל שיכנס לתקציב ויהיה בן שנתיים שלוש. סימנתי לעצמי מספר רכבים, ואשמח האם תוכלו לעזור בבחירה.

1. טויטה אבנסיס

2. הונדה CR-V

3. מיצוביסי אוטלנדר

4. הונדה סיויק 5 דלתות חדשה במבצע (מועדון יחד) על הכביש 130K

ביקר אישתי תנהג ברכב, נוסעים עד 15K בשנה ואיתנו שתי ילדים גדולים.

CITROEN C5 X7 2013

CITROEN C5 II 2006

OUTLANDER 2013

פורסם

תיתן מספר נקודות שחשובות לך ברכב וכאלו שפחות חשובים לך, כמו : אמינות, חסכוני בדלק, מנוע חזק, מרווח, סגמנט מועדף (מנהלים, ג'יפון,) וכו'

יהיה יותר קל לעזור לך בעניין.

(אם אשתך תנהג הרבה ברכב, אז אולי גם שווה לבדוק מה היא מעדיפה , אתה יודע, בשביל שלום בית וזה :-D )

לגבי הרכבים שנתת ,

כולם מגיעים מאזור יפן שאמינותם גבוהה מאוד בתכנון הרכב.

לעומת זאת שווה לבדוק איפה מייצרים את הרכב,.

לדוגמא : ההונדה סיוויק החדשה שיצאה , מגיעה באחד מדגמיה מטורקיה ואיכות ההרכבה שם נמוכה. תקרא מבחני רכב שונים באינטרנט , יש הרבה שאומרים שהקסם והאיכות שהייתה לסיוויק ירדה.

אולי נסיעת מבחן תעזור לך להחליט.

אני מכיר שטויוטה אוונסיס מאוד אמינה ונוחה.

מלבד זאת אין לי הכרות עם שאר הרכבים האחרים שנתת.

פורסם

1. שים לב שההונדה 5 דלתות מרגישה די צפופה מאחור , אני אישית שונא לשבת בספסל האחורי - כל באמפר והראש פוגש את התקרה ,

חוצמזה הרכב מאוד איכותי ונעים לנסיעה ונהיגה .

2. אל הג'יפונים אני לא אתייחס כי אני לא מכיר .

3. האוונסיס בחירה מעולה , תוכל למצוא בקלות 2011-12 עם ק''מ נמוך , שקטה מרווחת ואמינה , לדעתי גם תשמור על ערכה הרבה יותר טוב מכל השאר .

• תוכן חדש...