Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו שהבנתם הבן חגג לפני כחצי שנה בר-מצווה.

הוא כבר לא מסתפק במחשב הרגיל שבבית (האמת שהמחשב כבר בן 6 שנים).

הבנתי שמרבית הפער זה כרטיס מסך, אבל אין לי מושג מה טוב ומה שווה את המחיר.

אני מקווה שאני לא טועה אבל מדובר במשחקים כדוגמת: WAR FACE, STAR CONFLICT, ו WORLD OF WARCRAFT

אשמח לקבל עצות לגבי מפרט מחשב שיהיה מספיק טוב (גם לקצת מעבר) אבל שלא יקרע את הכיס...

תודה למגיבים.

אין החותם מעיד על גיסתו

פורסם

תגדיר "יקרע את הכיס", מה התקציב?

לדעתי לא יהיה הרבה מה להציל ממחשב בן שש, תצטרך מחשב חדש.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מה עם קונסולה הוא לא מתחבר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
תגדיר "יקרע את הכיס", מה התקציב?

לדעתי לא יהיה הרבה מה להציל ממחשב בן שש, תצטרך מחשב חדש.

התקציב די גמיש אבל אין צורך במפרט מפלצתי, זה צריך להיות cost-effective, חשבתי להישאר בסביבות 3XXX ש"ח

יש לו WII עם גיטר הירו וסמארטפון S4, מסתבר שזה לא מספיק...

לאתר המומלץ מעלה בינתיים לא הצלתי להיכנס, אולי באמת כבר צריך להחליף מחשב :lol:

טוב בסוף הצלחתי אבל התנועה בו איטית להחריד.

עריכה אחרונה על ידי windsurfer

אין החותם מעיד על גיסתו

פורסם

נראה שיש תקלה ב-hwzone, כפי שיש לפעמים ב-CF.

בכל מקרה - האתר בכלל ופורום מפרטים בפרט - מומלצים ביותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
נראה שיש תקלה ב-hwzone, כפי שיש לפעמים ב-CF.

בכל מקרה - האתר בכלל ופורום מפרטים בפרט - מומלצים ביותר.

תעבור ל PS3\4 או XBOX

WII זה לא באמת קונסולה (זה נחמד לילדים קטנים )

מחשב שיציג לך משחקים ברזולוציה הזו יעלה לא מעט .

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

אני אומנם היום כבר בן 16 אבל כשהייתי בן 13 גם אני קניתי מחשב לגיימינג, עלה לי משהו כמו 3.5 אלף.

היום אני כבר לא משחק, אבל מבדיקה שעשיתי נראה שאני מריץ משחקים חדשים לא רע.

ממליץ על HW, עזרו מאוד.

וקונסולות לא ממליץ, יש לנו בבית XBOX 360 הדגם האחרון שיצא לפני ה-ONE, ובהתחלה זה התלהבות וכיף אבל משם זה כבר הופך

למטרד, כל הזמן התעסקות עם משחקים, ואם רוצים לעשות משהו חוץ מלשחק זה בלתי אפשרי. ככה שאנחנו נוגעים באקסבוקס במקרה

הטוב פעם בשבוע.

פורסם

אני לא רוצה להעביר ביקורת, חס וחלילה, אבל יש לי כמה טיעונים טובים (מניסיון לצערי) למה עדיף לך לעצור את זה פה, אם תרצה לשמוע אני מוכן לנסות לשכנע.

פורסם

בן 13 עם S4.

כל מילה נוספת מיותרת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

בגיל הזה מחפשים את הכי חדש / טוב / יקר / גדול.

היום לילדים אין רגש לכסף . וזה בעיה קשה.

כמו שאמרו בן 13 עם S4. למה הוא צריך מכשיר של 3000 שקל?

ולמה אני בן 31, יכול לעשות הכול ( זה כלי עבודה) עם S2 בן 3-4.

ומכשיר כמו S3 מיני לא מספיק? מכשיר של 1000 שקל

ולגבי מחשב.

אין לזה סוף. מחשב חדש ב3000 שקל יהפוך לישן בתוך חצי שנה.

ולכן אני ממליץ לחשוב לכיוון של מחשב משומש בן שנה -שנה וחצי

לפעמים יש שם מציאות. ולשדרג מחשב בן שנה. יהיה יותר זול ממחשב חדש קומפלט לפי דעתי

עריכה אחרונה על ידי Soundman

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
התקציב די גמיש אבל אין צורך במפרט מפלצתי, זה צריך להיות cost-effective, חשבתי להישאר בסביבות 3XXX ש"ח

תעיין כאן, לפותח השירשור בדיוק אותן דרישות ותקציב:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?529216-%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%A9-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%91%D7%9B-3500-%D7%A9-%D7%97-%D7%9C%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%95%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%A8%D7%91-%D7%A9%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%AA

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

+1,

וגם הרבה יותר מגניב לילד בגילו להגיד שקנו לו PS4 החדש מאשר עוד מחשב :-).

זה גם נוח יותר אם הוא מביא חבר לשחק איתו.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...