Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הפוסט פונה לממנוסים בינכם ב קניית רכב משומש מטרייד אין של היבואן (או כל דבר דומה ).

פניתי לטרייד אין של כלמוביל, יש להם רכב בו אני מעוניין, שנת 2011 עם קילומטראג' נמוך מאד ,

על פניו נראה שהרכב במצב מעולה ( עוד לא בדקתי אותו כי הוא לא נכנס עדיין למלאי אבל ראיתי בדיקה שנעשתה לו ).

בגלל הקילומטראז' הנמוך הם דורשים 2000 שקל מעל המחירון הרגיל-88 אלף במקום 86 (שזה אמנם 3000 ש"ח מתחת למחירון המשוקלל של יד ראשונה וק"מ נמוך).

העניין הוא שהאדם מולו התנהלתי- איש המכירות, שהיה מאד נחמד ונעים אגב, אמר לי שאין סיכוי שאצליח להוריד שקל במחיר כי מדובר ברכב מבוקש יחסית ובמצב ממש טוב ולטענתו "אפילו עובד שלנו לא היה מקבל הנחה מעבר להנחת העובד המינימלית".

לי כל העניין נראה קצת מוזר, וכמה שאני מעוניין ברכב כמו כוולנו אני לא אוהב לצאת פראייר וזו התחושה פה,

אשמח לחוות דעת או לעצה איך בכל זאת מורידים אותם במחיר.

תודה רבה מראש

פורסם

אם היית מציין באיזה רכב מדובר ומה הנתונים שלו, היה יותר קל להגיד לך אם הוא באמת כל כך מבוקש ואם הנציג מדבר לעיניין או "מערבב" אותך.

מנתונים ששיתפת עד כה, אני יכולה להגיד לך רק דבר אחד: אם אתה חושב שאתה יכול למצוא תמורה טובה יותר לסכום הזה או שאולי אתה יכול למצוא רכב עם נתונים זהים במחיר נמוך מזה, אז לך על זה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

רכב שמור בטרייד אין גדול יימכר מהר מאוד.

תסתכל ביד 2 מה המחירים פחות או יותר בהם נסחרים הרכבים הללו, אם זה קרוב למחיר המחירון קח את הרכב לבדיקה, אולי אחרי הבדיקה תוכל להוציא עוד משהו קטן.

פורסם

יש מעט מאוד רכבים שנמכרים בטרייד אין במחיר שהוא מעל למחירון (משוקלל עם חודש עליה לכביש בלבד!). טויוטה פריוס, פורד גלקסי, הונדה frv ועוד.

לא ציינת באיזה רכב מדובר אבל בהנחה ומדובר ביונדאי סונטה, תגיד יפה תודה ושלום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אתה מבין שהבחור ההוא שמכר להם את הרכב מכר להם אותו הרבה מתחת למחירון נכון?

אז למה שלא תנסה לנבור קצת בשוק הפרטי אחר דגם שמור לשביעות רצונך ותקנה במחיר שנשמע לך הגיוני

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

יש רכבים בשוק הפרטי, לא רבים מדי ולא במצב הנל (20 אלף ק"מ ) כמו כן הם נותנים אחריות מסויימת לשנה,

ההיום יצר איתי קשר איש המכירות כדי לבדוק "כיצד מתקדמים" אמרתי לו שאני רוצה שייבדוק איך הוא יכול להתתגמש אמר שלדעתו לא יותר מ1000 ש"ח (כבר התקדמות)וטען שהם נתנו למוכר מחיר מחירון על הרכב הנ"ל לכן לא יוכל לרדת נמוך יותר3....

ישנם רכבים דיי דומים ביד 2 אך עם ק"מ גבוה יותר גם באיזור ה80 אלף ש"ח, אבל זה לפני בדיקה ומתוך הנחה שהחבר,ה של הטרייד אין של יונדאי לא ייקחו אליהם רכב שאינו במצב סביר+.

גיא האם ההשערה שלך היא מבוססת (ואז איש המכירות מחרטט אותי לגמרי) או שיכול להיות שאכן שולם מחירון עבור הרכב הנ"ל?

פורסם

יכול להיות שהם שילמו מחירון אבל מצד שני לא נתנו הנחת מזומן על הרכב החדש.

מישהו חייב לממן את הטרייד ובגלל שהחברה לא עובדת לשם שמיים אז הרוכש ממן את זה. בכל מקרה הם לא מפסידים.

לעניין הרכב הספציפי, שווה לך לנסות להתמקח ואני מאמין שבמידה ותראה רצינות גם תצליח.

בכל מקרה לא חסרים רכבים כאלה בשוק ולהערכתי הם מחליפים ידיים די מהר, תמיד יש את אלו שקנו כי חשבו שזה רכב ספורטיבי ומגלים בדיעבד שהרכב מאכזב/לא מה שהם ציפו.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• תוכן חדש...