Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מישהו מכיר "שיפוצניקים" טובים שעובדים בנתניה?

הייתי רוצה לקבל כמה הצעות מחיר, ולכן אודה לכל המלצה.

תודה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

שלח ה"פ לאיציק נ. הוא עוסק בזה ולמרות שלא ראיתי אותו אף פעם ולא את עבודותיו אני מתרשם מכתיבתו כאן שלא רק שהוא יודע מה הוא עושה אלא שהוא אדם ישר ופדאנט.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תודה רבה לכם. שלחתי לאיציק הודעה. כבר לקחתי הצעת מחיר מ"שיפוצניק הבית" שלנו, ומעוד בחור שמצאתי במדרג. לשניהם הייתה הצעת מחיר דומה ודי יקרה. לכן, אני מעדיף לקבל כמה שיותר הצעות מחיר, כדי לקבל מושג על המחירים בשוק. את החומרים כבר רכשנו במחיר מצוין. לכן, שני הדברים העיקריים שאנחנו צריכים מהשיפוצניק זה מקצועיות בעבודה ומחיר הוגן [לא זול, אבל הוגן]. מקצועיות אני לא יודע לבדוק, ובשביל זה ההמלצות.

תודה כאמור לכולם, ואם יש עוד המלצות, אשמח לקרוא.

שבוע טוב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

שוב לגבי איציק, לא השתמשתי בשירותיו הטובים, אבל שלחתי אותו לחבר ואנחנו עדיין חברים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

איציק ואחיו משה התקינו אצלי בבית לפני כשנה וחצי שני (2) מזגנים , כאשר המנועים על הגג ויחידות פנימיות בחדרים .

העבודה הייתה מעולה , כולל קידוחים וישור קירות אטימה וצביעה .

כאשר האטימה וההתאמה היא העיקר בקידוחים מהגג - ( נוצרת בד"כ בעיית נזילת מי גשמים מהגג )

הם ביצעו את העבודה בצורה מדוייקת וטובה ובמחיר סביר מאוד .

(הלואי ונמצא במוסכים בעלי מקצוע כמותם )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

חברים, תודה לכולם על ההמלצות. שלחתי הודעה לאיציק. הוא אפילו הקדיש מזמנו כדי לעיין בהצעה שכבר נתנו לי, והסביר לי מה מחיר הוגן ומה לא. תודה לכולם ותודה לאיציק.

פורסם

(הלואי ונמצא במוסכים בעלי מקצוע כמותם )

פעם היה אחד כזה באיזה מוסך פיז'ו סיטרואן, אבל היום הוא מתעסק במזגנים ושיפוצים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...