Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כמה שאלות:

1. האם הפלסטיקה של קיה פיקנטו טובה יותר מהפלסטיקה של סוזוקי אלטו ? הסיבה לשאלה היא שהסוזוקי אלטו האחרונה שראיתי נראתה כאילו שאם אני בועט בטעות בפלסטיק בתוך הרכב אז הוא פשוט ישבר...

2. האם האמינות של סוזוקי אלטו גבוהה משל קיה פיקנטו ? (בגלל שסוזוקי זה רכב יפני)

3. לקיה פיקנטו יש 7 שנים אחריות שזה מוסיף לה למחיר מחירון אבל בתכלס אם אקנה כזאת אני הייתי מעדיף לחסוך עלויות של טיפולים ולקחת אותה למוסך רגיל. אם כך עדיף לי לוותר מראש על הפיקנטו וללכת על משהו אחר ? או שמראש לפי דעתכם אני טועה ובכלל שווה לי להמשיך לקחת אותה למוסך של יבואן כי אחריות זה דבר חשוב וגם בשביל שכשאמכור את הרכב הערך שלו ישאר סבבה ?

4. מה עדיף לפי דעתכם רכב מיני (פיקנטו\אלטו\ I10) שנתון 2011 במחיר של 40 אלף? או יונדאי גטס ידני שנת 2008 במחיר של 25 אלף ?

תודה לעונים המומחים !! אתם עוזרים מאוד !

פורסם

1. לשתיהן פלסטיקה שתחזיק כנראה הרבה זמן. בכללי האלטו מרגישה מאוד זולה וזה מורגש בהכול, מן הסתם גם באיכות החומרים, ברמת תא הנוסעים וכדומה.

2. לא, ממש לא. זו סטיגמה ישנה. האלטו בכלל מיוצרת בהודו. קיה נשלטת על ידי יונדאי שנחשבת לאמינה מאוד.

3. בדרך כלל מורשה יצרן לא הרבה יותר יקר מסתם מורשה משרד התחבורה. לדעתי עדיף להמשיך לטפל במורשה או במוסך איכותי, במקרה הנ"ל בגלל האחריות לדעתי כן שווה להמשיך לטפל במורשה.

4. זה עניין שלך. אתה תחליט מה אתה צריך. המכוניות מיני יהיו חסכוניות יותר ויותר קל למצוא מקום חניה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...