Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי היום קורולה בת 3 שנים שעשתה 90,000. הבחור הוא מתנחל חביב שמטפל באוטו 'בכפרים מסביב'.

הרכב לא ממש ראה מוסך יבואן או מורשה. לבחור כמובן אין אפילו קבלה אחת על טיפולים.

 

השאלות שלי הן:

אם אני לוקח את האוטו לבדיקה אפשר לסמוך על הבדיקה שתגלה בעיות רציניות?

עד כמה אפשר לסמוך על המוסכים של הבני-דודים מהשטחים?

כדאי בכלל לשקול אוטו כזה?

...

פורסם

הרכב יד 2. יד ראשונה הייתה ליסינג לחצי שנה (ראיתי את רשיון הרכב).

 

המחיר הכי נמוך שהשגתי עבור הרכב הזה בסוכנויות ליסינג שונות (אחרי סיבוב בגלילות) הוא 77.

הבחור רוצה 70.

 

אז שווה להתקדם לבדיקה, או לא?

 

ומהם הבעיות שעלולות להתגלות ברכב לא מטופל?

...

פורסם

הסכנה הכרוכה בקניית רכב לא מטופל היא שבסופו של דבר מרוב טיפולים והחלפות שאתה תצטרך לבצע בזמן שהרכב אצלך תשלם עליו בדיעבד הרבה יותר כסף מאשר אם היית קונה רכב שמור וממשיך לשמור על שגרת הטיפולים שלו.

 

 

אם אתה מתכוון בכלל לפזול לכיוון הרכב הזה, תכניס אותו לבדיקה מקיפה במקום עליו אתה סומך כדי לראות באיזה מצב באמת נמצא הרכב, אילו קומבינות אולי עשו לו בכפרים והערכה האם שווה לך בכלל להשקיע כסף ברכב הזה ולהכניס את הראש למיטה מועדת לפורענות.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

תתחיל לחפש קצת יותר טוב. משיטוט זריז בYAD2 רואים מהר מאוד שיש לא מעט רכבים שנמכרים לפני מיקוח ב-77-79K, כאשר תגיע לסוכנות המחיר ירד פלאים.

 

ככה או ככה - המחירון של הקורולה מנופח בדיוק כדי שתשלם הון תועפות על רכב בן 3. עדיף שתחפש קיה פורטה, פלוס מינוס אותו רכב במחיר נמוך בהרבה ולא צריך להסתכן עם רכב בעל עבר מפוקפק.

פורסם

עדיף לשלם קצת יותר ולקבל רכב עם היסטוריית טיפולים ואחריות לחצי שנה/שנה. אולי אפילו עם קילומראז' נמוך יותר ולהיות יד 2. מאשר להכניס ראש בריא למיטה חולה בנוסף ללמצוא את עצמך יד 3 לרכב בן 3.

Mini Cooper S R56 - לכיף

 

×
×
  • תוכן חדש...