Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

שוב הגיע הזמן לקנות רכב. יש לי תקציב של כ-70 א"ש, לא חייב להוציא את כולו.

חשובה לי חווית נהיגה, ולמצוא רכב מושקע ומטופל שאוכל להמשיך להשקיע בו ולהנות ממנו. אשמח לקבל המלצות ודעות מחברי הפורום, בעבר עזרתם לי מאד ואשמח לשמוע מכם שוב.

בגלל שחשובה לי חווית נהיגה, ובעקבות נסיון עבר מוצלח, אני מכוון לגרמניות מקונצרן פולקסווגן. אבל אשמח לשמוע הצעות אחרות אם יש.

1. מחירי הדגמים של SEAT נמוכים משמעותית מדגמים מקבילים של VW. האם מישהו יכול לאשר בבטחון מוחלט שאכן מדובר על אותו רכב (למשל, Ibiza לעומת Polo)?

2. בגלל המחיר, ובגלל ש-SEAT IBIZA עושה רושם של רכב מרווח יותר אני מתכוונן לכיוון הרכב הזה משנתון 2012 או בסביבה. מישהו בעלים של רכב כזה ויכול לומר איך חווית הנהיגה בו? צריכת הדלק? ובהשוואה למשל ל-Polo מקביל?

3. הדבר היחיד שמפריע לי עם ה-IBIZA היא פשטות-יתר של פנים הרכב. ה-POLO עושה רושם של מושקעת יותר (למעט ההגה, שב-IBIZA נח יותר). אשמח לשמוע חוות דעת מבעלים של רכבים אלו...

4. נכון לעכשיו מעדיף ידני בגלל חווית נסיעה, צריכת דלק ועלות תחזוקה (וגם עלות הרכב). חבר המליץ לי דווקא ללכת על TSI אבל אני טיפה נרתע מללכת על גיר רובוטי ששמעתי שגם לא חף מתקלות. אי-אלו תובנות של חברי הפורום בנידון?

5. הייתי מאד רוצה ללכת על גולף 2012/2011 ידנית, אבל לא נראה שיש חיה כזאת...

במידה ומי מחברי הפורום בדיוק מוכר רכב כזה, אשמח לשמוע.

אציין גם שלאחר קניית הרכב אני בוודאות מתקין מערכת מולטימדיה ורמקולים איכותיים, במידה וזה רלוונטי בצורה כלשהיא.

כמו תמיד - תודה רבה על העזרה!

• תוכן חדש...