Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. יש לי מערכת כזו :

דאבל דין פיוניר 2450

קומפוננט מקדימה מורל טמפו

6X9 מאחורה סרווין ווגה סדרת 96

סאב פיוניר 400RMS

מגבר רוקפורד R300.4

כרגע הסאב והקומפוננט מוגברים ואני מעוניין להגביר גם את ה 6X9.

תקציב 1000 שקל לא כולל העבודה ,רק למגבר.

הציעו לי את הרוקפורד R500.1 מה דעתכם והאם בסכום הנ"ל יש אופציות טובות יותר.

" בעתיד הקרוב מתכוון להחליף לסאב של רוקפורד P1 החדש [האפור בהיר] עם התיבה המקורית הגדולה.

2. אני שוקל לבטח את המערכת ,יש לי יונדאי I30 עם אזעקה ומקיף אבל שום דבר מהפוליסה לא מבטיח לי שביום שישברו לי את החלון ויקחו דאבל דין או חלק אחר אני אקבל את הכסף ,הציעו לי ב9 מיליון לבטח את המערכת בתוספת של 300 ומשהו שקל לפוליסה השנתית והם מתחייבים שבמקרה של גניבה אקבל צק על סך הסכום הכולל של החלקים שנגנבו והם רוצים חשבונית + דף מבית העסק שבו מפורט כל פריט ואיזה מחיר כמובן - מישהו ניסה / מכיר ? כי נראה לי בולשיט כל הסיפור.

תודה.

ד"א גם אני עם דוד הנחלאווי :)

פורסם

1000 שקל בשביל הR500.1 נשמע קצת גבוה לדעתי. תזכור שזה הסדרת כניסה של רוקפורד, זה לא אמור לעלות הרבה.

אני ממליץ לך לחפש מגבר יד שניה ואת העודף שישאר להשקיע על ההתקנה של המגבר. אולי אפילו תישאר עם עודף בכיס.

לגבי הביטוח, בד"כ לא שווה לבטח את המערכת. עזוב את מה שהם אומרים, כשיגיע הרגע שתצטרך לקבל את הצ'ק הזה פתאום יגידו לך שהמכשיר אבד מערכו, ונותנים לך פחות ממה שילמת עליו.

אני מכיר כמה אנשים שכבר נפלו בקטע של הביטוח של המערכת שמע.

• תוכן חדש...