Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסך מחשב

ExoduS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזרו לי לבחור מסך מחשב בגודל של 21-22 אינצ', 5MS בתקציב של 500-550 ש"ח.

הרכישה תתבצע באילת (שימו לב לנושא במחיר), כנראה בKSP או אייבורי.

עברתי על האתרים אבל הנתונים היבשים דיי דומים אצל כולם.

מה טוב מניסיון, איכותי ומתאים לגיימינג?

http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2602&filters%5B1000%5D%5B%5D=1003&filters%5B1503%5D%5B%5D=1505

http://ksp.co.il/?select=.1024..230..194.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice=590

תודה,

דניס.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

ממליץ מאוד על דל. אני מחזיק כמה מהם ומאוד מרוצה.

בתקציב שלך? E2214H, אך הוא מגיע עם פנל TN שעדיף פחות. במחיר של 564 ש"ח (אילת, KSP).

אם תוכל לחרוג במעט - P2314H עם פנל IPS איכותי יותר, בהחלט יהיה מומלץ הרבה יותר. 737 ש"ח, KSP.

M-TECH E46

פורסם

זה נכון ש-IPS הוא פאנל הרבה יותר טוב, אבל למשחקים הייתי הולך על TN, הרבה יותר מהיר (נתוני המילישנייה המפורסמים הם לא רלוונטיים מפני שלא צויין אם זאת מדידה G2G או מדידה אמיתית).

פורסם

לטעמי? זה מינורי ביותר. אבל שכל אחד יעשה את השיקולים שלו.

יתרונות הIPS יבואו לידי ביטוי בכלל השימושים השונים, ביניהם גיימינג. לא הייתי הולך על TN גם אם הייתי משחק כל היום.

אני עובד עם שלישיית U2311, ומשחק על שלושתם. לא יכול להגיד שאני לא נהנה.

M-TECH E46

פורסם (נערך)

סה"כ הכל מינורי, מעבר למסכים ממש ממש יקרים, ההבדלים בין TN ל-IPS הם בטלים בשישים למשתמש הממוצע (לא הגרפיקאי המקצועי, ולא זה שחושב שיש לו ראייה ביונית), פאנל TN נחשב טוב יותר למשחקים מפני שהוא מהיר יותר, IPS נחשב לאיכותי יותר מפני שהוא מייצג את הצבעים בצורה אמינה יותר וזווית הצפייה טיפה כהה יותר, אבל כל זה לא משנה כהוא-זה למשתמש הממוצע.

כמו שיש לאודיופילים את מילות הוואסח שלהם, גם לווידאופילים יש את שלהם, ושתי הקבוצות משלמות הרבה יותר על הרבה פחות.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

הנתונים היבשים לא שווים כלום כי אין צורת מדידה אחידה.

קרא ביקורות של אתרים רציניים כדי להבין מי נגד מי, ונסה להמנע ממסכים עם פאנל TN.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

לא מסכים שההבדל בין IPS ל-TN לא מובחן למשתמש הממוצע. איך אפשר שלא לשים לב להבדל, אני באמת לא יודע..

פותח השרשור, לך להתרשם במציאות ממסך IPS לעומת TN כפי שהוצע לך ותחליט אם זה שווה את ההשקעה.

:idea:
פורסם
אם תוכל לחרוג במעט - P2314H עם פנל IPS איכותי יותר, בהחלט יהיה מומלץ הרבה יותר. 737 ש"ח, KSP.

היה לי U2312HM בעבודה (12ש ביום מולו) ויש לי כזה בבית (כל השאר) כבר למעלה משנה.

ללא ספק המסך הכי איכותי שאי פעם קניתי.

למיטב הבנתי ה 2314 החליף אותו, אם כך מצטרף להמלצה. ₪737 זה כלום כסף עבור מסך איכותי.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

טוב ששכנעו אותך לרכוש דל. אם לא קשה להוסיף קצת - עדיף גודל 23-24. העיניים וההנאה יודו לך בכל רגע בשנים הבאות.

אם תעשה חיפוש בפורום, תראה שבנושא מסכים אני כל הזמן כותב שיש 3 אפשרויות לבחירה : 1.דל 2. דל 3. דל ואז אולי סמסונג.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...