Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק האצ'בק 2006-9

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אחרי כ19 שנה עם אותו ברכב , אנו החלטנו לקנות רכב חדש , שמנו עין על הדגם הנ"ל הונדה סוויק האצ'בק 2006- 2009

למרות שבהתחלה הבנו שלדגם יש בעיה קשה עם הגיר הרובוטי למרות שרצינו אוטומט אחרי כל השנים , גם גיר ידני יעשה את העבודה

בתקציב דל של כ-65 אלף ש"ח (אם תהיה אפשרות לעסקת מימון חודשי) וכ 40-45 אלף אם אכן לא תהיה ברירה אלא לפנות לשוק הפרטי בו התשלום הוא יחיד .

לא חושבים שנוכל למצוא את הדגם בשנת 2009 בגיר האוטומטי לכן נתפשר גם על שנתונים נמוכים יותר עם הגיר הידני

מה אתם אומרים על הרכב ? שווה את התמורה ? כדי להמשיך לחפש למרות שוק הרכב הקטן של הדגם ? האם יש חברות ליסינג אשר השתמשו בו ומהעבירות אותו כעת לידיים פרטיות ? מה דעתכם הכללית על הדגם הנ"ל?

פורסם

1-חיפשתי מידע עליו ושאלתי גם סוחרים.רכב מאוד אמין כמעט ולא נכנס למוסך,צריכת דלק נמוכה מנוע 1.8 עם 180 HP אם אני לא טועה.

2-אני חושב שכן תלוי מה השימוש

3-אין לי מושג,אבל אני יכול לברר לך

#-תבדוק עוד אופציות-כמו הפוקוס,במחיר הזה אתה יכול גם לבדוק את הפאסאט מאותו שנתון

פורסם

למנוע ה-1.8 יש 140 כ"ס.

בתקציב שלכם לא יכנס הדגם האוטומטי שהגיע ב-2009, הוא יקר בלפחות 10,000 ש"ח נוספים.

הדגם הרובוטי מאוד לא מומלץ, הוא גס, מתנדנד ומיתדרדר בזינוק בעליה.

רכבים כאלה בכמות דיי גדולה תוכל למצוא באוטו סנטר שהם הטרייד אין של הונדה. יכול להיות שיציעו לכם שם מימון עם אופציה לסכום בסוף התקופה שיעזור לכם להגיע לדגם מ-2009.

מידע נוסף על הסיויק האצ'בק גם אני מחפש, חושב לעשות טרייד אין על המאזדה שלי לטובת סיויק כזאת מ-2009 או 2010.

אם גם הסיויק סדאן באה בחשבון אז יש ממנה גם כן כמויות באוטו סנטר, גם של רכבים יוצאי ליסינג. היא קצת יותר זולה מההאצ'בק וגם יותר נפוצה. המנוע והגיר האוטומטי זהים.

• תוכן חדש...